Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Toxic
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 19

Külső leírás: Ami legelőször feltűnik, hogy egyik szeme sárga, míg a másik kék. A genetika ördöngös dolog, ez mégsem annak tudható be. Alkatra egészen magas, mégis eléggé karcsú. Teste szelíd izomzatú, bőre fehér. Szemüveget csak azért visel, hogy komolyabbnak látszódjon; igazából nincs baj a szemeivel. Haja zöldes fekete, tépett, és mindig rendezetten keretezi arcát. Tekintetéből már-már eszelősség árad, mégis tiszteletet parancsoló. Vonásai lágyak, kedvesek. Arca állandó jelleggel kifejezéstelen, érzelemmentes. Ajkai körül néha-néha megjelenik egy gonosz kis molyos. Ez minden, amire képes. Ha éppen dühös, vagy ha éppen gyilkol azt is teljesen rezzenéstelen arccal teszi. Kedvenc színei a fekete és a ciánzöld. Legtöbb holmija ebben pompázik. Általában kesztyűt hord és nyakig begombolt ruhadarabokat, hogy ne láthassák testének titkát. Tetoválásszerűen hálózza be testét a fekete színben pompázó érrendszer mellkasától a lábfejéig. Gyűlöli a látványát hiszen hófehér bőre még inkább kiadja a mintázatot. Egyéb más kiegészítőről, ékszerekről egyszerűen hallani sem akar. Éppen elég neki a szemüveg is.

Jellem: Csak nézz a szemeibe. Ugye nem szívesen futnál vele össze fényes nappal? Hát még éjszaka egy sötét sikátorban! Ő nem az a fajta, aki többre értékeli mások életét a magáénál. Életfilozófiája szerint Ő él a tápláléklánc csúcsán, és minden és mindenki csak is azért létezik, hogy Őt szolgálják. Hatalmas az egója, és valljuk be, van mire. A vérében van a vezetői ösztön, csakúgy, mint a méreg. Megfontolt és számító. Hidegvérű gyilkos. Nem az a fajta, aki a háttérből irányít. A nem kívánt személyeket saját kezűleg teszi el láb alól. Arcáról soha nem lehet leolvasni, mit gondol éppen, ezért abszolút semmi jelét nem látni annak sem, ki az akit legszívesebben el tenne láb alól. Ez csak akkor derül ki, mikor az illető már a boncasztalon fekszik. Módszerei eltérőek. Van, amikor különös kegyetlenséggel végez az áldozataival, van amikor szép csendben öli meg őket, ez hangulat függő nála. Általában normálisan képes beszélni bárkivel, udvarias, a vulgáris kifejezéseket hírből sem ismeri, sőt mélyen megveti azokat, akik alpári módon beszélnek. Szereti láttatni másokkal, hogy ő a főnök. Mindig higgadt, szinte lehetetlenség kihozni a sodrából. Hideg fejjel gondolkodik és mérlegel. Rendkívül intelligens. De ha netán valakinek sikerül felidegesítenie, az az elkövetkezendő két percben halottnak tudhatja magát. Sosem mutatkoznak rajta a feszültség jelei, hiszen mindig talál "gyógymódot" a dolog ellen. Bár stresszes életet tudhat(na) magának, általában jó a közérzete. Ledhez különös kapcsolat fűzi. Bár az esetek többségében rettentően idegesíti, hogy a fiúnak be nem áll a szája, azért egészen kedveli. Már-már barátjának tekinti. Ennél bonyolultabb érzelmekre ugyanis már nem képes.

Élettörténet: Az anyja egy kurva volt, az apja szintén maffiozó. Egy olyan klánba született bele, ahol mindennél fontosabbnak tartották az életre való gyerekeket. Ha nem éled túl a beavatásodat, meg se kellett volna születned. Tixictól mindenki nagyon sokat várt, hiszen a főnök fia volt. Már egészen kiskorától fogva szoktatták szervezetét a mérgekhez, ahogy többi társát is. Természetesen kis dózisokkal kezdte, melyeknek legrosszabb hatása is annyi, hogy megfordul a gyomortartalma és kiad magából mindent. Ahogy cseperedett egyre erősebb dózisokat kapott, végül tízévesen elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy megkezdődjön a beavatása. Mindenki tudta, hogy túl fogja élni, mindenki tisztában volt vele, hogy Toxic okos, erős és határozott. Abszolút vezéregyéniség. A próba abból állt, hogy összegyűjtötték a földön létező összes mérget, neki pedig mindet meg kellett innia. Ha szervezete képes immúnissá válni, akkor méreggel képtelenség lesz majd őt elintézi. Plusz vére telítődni fog a mérgek keverékével, szervezete önmagától állítja majd elő és akár egy csepp vérrel is képes lesz majd megölni harminc embert, ha nem többet. Toxic szemrebbenés nélkül átment a próbán, a dolog hátulütőjeként azonban a méreg útja erősen kirajzolódott bőrén, így szívétől elindulva az erei mind-mind fekete mintát hagytak bőrén. A fiú tizenhét évesen megelégelte, hogy apja irányítani akarja, ezért szép csendben eltette láb alól. Az anyja már rég halott volt, így a nővel legalább már nem kellett bajlódnia. Átvette a vezetést, és hamar bebizonyította, hogy aki nem engedelmeskedik neki, az rövidtávon távozik az élők soraiból. Emberei félnek tőle, nem szívesen állnak elé rossz hírekkel. Mikor hatalomra került, "vett" magának egy szexrabszolgát, hogy szórakoztassa. Led természetesen nem volt az a könnyen betörhető, jámbor jószág, így Jeremy is inkább a szadizmus vizeire evezett az ágyban. Előszeretettel használ különböző segédeszközöket, és mivel idegesíti Led állandó szóáradata, általában betapasztja a száját, vagy kikötözi valahova.

Hobby: Szex, öldöklés, öldöklés és utána szex, stb.

Foglalkozás: Maffiavezér

Extrák: Seme *** Szemeinek színe akkor kezdett el két irányt felvenni, mikor rátalált a benne szunnyadó erőre.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).