Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Iwaizumi Hajime
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Majdnem 180 magas, kellemes izomzattal rendelkező srác, bár csapatában a legjobb muszklikkal rendelkezik. Haja rövid, olyan sötét barna, hogy már feketének hat, csak ha rásüt a nap akkor van kicsit barnás fénye. Szemszíne olyan, mintha viharos, szürkéskék égbolt. Tipikus ázsiai fiú jó kiállással és komoly de barátságos stílussal. Nagyon ijesztő arcokat tud vágni, ha begorombul, de ezt főként csak Oikawa okozza nála. Nem csak sportos, hanem kifejezetten az izompólókat is kedveli, ahol szabadon lehetnek karjai, ezen kívül civil ruházata nagyobb részét a kicsit „vagányabb” stílus jellemzi. Sötét színek, farmer és bőr cuccok a melegítőruházattal keverve. Kevesen látták még így persze, mert az iskolai egyenruhája, de még a röplabda csapat egyen-melegítői is elég vidám színűek.

Jellem: Sokszor csak magában elgondolkodva is félelmetes arcokat tud produkálni ezért kevesen közelítik meg, szinte csak az osztálytársai és a röplabdacsapat az aki szóba áll vele. Nem bánja, neki ennyi is elég, sőt ha magát Oikawat vesszük már ő is sok. Mindig céltudatos és mély érzésű volt, amit kevesen néznek ki belőle akik nem ismerik. Nem túl okos, elismeri – bár ha más mondja rá annak nem örül – viszont annál nagyobb a szíve. Nem szívleli mások szomorúságát, s ha a baráti körébe tartozik, hajlamos átvállalni másoktól ezt ha teheti, vagy csupán támogatását fejezi ki. Ennek legnagyobb élvezője szintén Oikawa, de az egész csapat lelkesedését ő tartja fenn, ezért ő a csapatuk ásza. Lehet vele mindig hülyülni és szórakozni is, nem zárkózik el az ilyen dolgoktól.

Élettörténet: Már szinte ovis koruk óta ismerik egymást Oikawaval ezért nem csoda, hogy a legjobb barátok. Általános iskolában kezdtek el röplabdázni, és azóta is egy csapatban vannak mindig, sőt még közel is laknak egymáshoz. Szinte a sors is összeírta őket. Ez mind látszik abból is, hogy több dolgot visel el legjobb barátjától mint másoktól, viszont nem csak támogatását de haragját is jobban le tudja rajta tölteni – természetesen csak azért, mert mindketten tudják ez nem igazi harag csupán baráti „szeretet” fiús módra – avagy inkább Iwa-chan módra.

Hobby: röplabda, barátokkal időt tölteni

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A mezszáma a 4-es, a Seijou ásza. Iskolájában harmadéves diák. *** Senki nem nézné ki belőle szintén, de a kedvenc étele az Agedashi tofu. *** Június 10-én született. *** a karakterlap idővel bővülhet, amint több infó jelenik meg róla. *** Anime: Haikyuu!!

Képinfo: hivatalos art (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 01.

Módosítva: 2018. 06. 20. 22:17:08
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).