Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yuki Tetsuya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: 180 centi magas, nagyon izmos, halványan kreol bőrű srác. Ezen kívül tipikus japán külsővel rendelkezik. Sötét haj – nála rövid és általában tüsis, semmit nem használ rá csak mindig beletúr és úgy szárad meg. Szemei barnák, ha ég benne a lelkes tűz vagy épp a düh, akkor aranyszínben pompázik, de nem ajánlatos a közelébe menni. Arca mindig komor, bár mosolyogni is tud, és nem kell megerőltetni magát hozzá, viszont a legjobb vicceket is olyan határozottan semleges fejjel tudja mondani, hogy nem tudod eldönteni, hülyül vagy komolyan mondja. Röviden, nagyon jó a pókerarca. A kisugárzása is félelmetes, ha mozdulatlanul áll az ütővel hosszú perceket „meditálva” senki nem mer a közelébe menni, érezni, hogy mennyire koncentrál, s hogy ennek milyen hatásai is vannak rá. Mint a legtöbb sportember, a kényelmes ruházatot preferálja civilben. Nagyon sokat edz így remek kondiban van.

Jellem: Minden, amit külsőleg látsz rajta, azt csak a fele igazi jellemének. Határozott, keménykezű ugyanakkor barátságos is. A lelkesedése és főként kitartása nem ismer határokat, minden pillanatban harcol, ha kell testileg és szellemileg. Igyekszik jó kapitánya lenni a csapatnak, lelkileg, morálisan mindenhogy támogatja a tagokat. Kezdetben tartott ettől, de ahogy az edző is mondta, nem kell személyesen ismernie mindenkit, hisz egy baseball csapatban rengetegen vannak, nem úgy mint ma legtöbb sportban, ezért teljesítményével teszi meg azt, amit mások az ismeretséggel. A végtelen kitartása az, ami a többiekbe is lelket önt, hogy ők is tartsanak ki, nem hagyhatják cserben. Ez igazán hozzá illő feladat. Ennek ellenére képes „féltékeny” lenni ha más csapatoknál látja mennyire rajonganak a kapitányukért a játékosok, mert náluk nem így fejezik ki, ezért sokszor nem is tudja mennyire csodálják. Amilyen érzelemmentes az arca, annyi érzelemmel van tele valójában.

Élettörténet: Tokyoban él, elég közel a Seido felső-középiskolához, így nincs szüksége arra, hogy a baseball csapat kollégiumában éljen, bejár minden nap az iskolába és az edzésekre. Az Akadou alsó-középiskolában végzett, ahol sajnos alacsony termete és gyenge testfelépítése miatt nem volt lehetősége baseballozni, pedig a küzdőszelleme és lelkesedése teljes mértékben meg volt hozzá. A Seido felső-középiskolában folytatta tanulmányait, ahol kezdetben bár felvették a baseball csapatba, elég ügyetlen volt kezdetben. Az évfolyamát reménytelennek titulálták. Rengeteg edzés és kitartás, küzdés után viszont mégis bekerült a kezdő csapatba, a legjobbnak számít harmadévesként, valamint ő a csapat kapitánya. A csapat tisztító ütője lett, ő az egyik legmegbízhatóbb, s megingathatatlan, akár csak egy oszlop, mindig összeszedett, a kisugárzása tiszteletet parancsoló bármikor. Tisztitó ütőként mindig arra törekszik, hogy pontot szerezzen, s kapitányként törekszik arra, hogy mindig biztassa csapattársait.

Hobby: Baseball – bár lassan ez életvitel, Shougi Miyukival.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A Seido baseball csapatának kapitánya és tisztító ütője. Száma 3. Sajátos edzésmódja a képzeletbeli ütés, ezzel segíti a meccseken a valós ütéseket eltalálni. Miyukival szokott shougizni, s bár mindig kikap ellene, nem szegi kedvét. Emellett szintén Miyuki az, akivel tud igazán közvetlenül beszélgetni. Junnal eleinte riválisként álltak egymással szemben, mára már legjobb barátoknak számítanak. A csapatba lépésekor bármely pozícióra szívesen vállalkozott volna, de mindegyikben rossz volt. Kedvenc történelmi drámája a Kozure Ookami (bár ez senkit nem érdekelt.). Van egy öccse, aki jelenleg egy alsó-középiskolában harmadéves, és a Seidoban szeretné folytatni tanulmányait a baseball miatt. ** Anime: Ace of Diamond

Képinfo: hivatalos art (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).