Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yumeno Misaharyu
Kategória: Yuri
Feltöltő: Nauki

Kor: 17év

Külső leírás: Fedett testtel egy átlagos gimnazista lánynak néz ki ám ruházata alatt korántsem az. Fekete egyenruhába bújtatott hamvas tejfehér bőre vonzó látványt nyújthat a férfiak számára, ám nem tudják, fehérneműje nem azt takarja, aminek ott kéne lennie. Hím és női nemi szervvel együtt született. Általában boxerhez hasonlító fehérneműt visel, az esetek nagy részében ha nem is iskolai szoknyát, de szoknyát visel, mert abban nem kell félnie attól, hogy kidomborodik odalent. Formás női mellei, feszes domborulatok vannak elrejtve a ruhája alatt plusz tagja mellett. Élénk kék szemei, félelemmel és szorongással telve csillognak.

Jellem: Zárkózott és csendes főleg testi bélyege miatt. Nem barátkozik és nem szól senkihez egy szót se, viszont nagyon szeretne legalább egy embert, akiben megbízhat. Nagyon fél, hogy kiderül mivel rendelkezik, el se tudja képzelni mi történne vele, ha megtudnák az iskolában. Apja születése után magára hagyta, azt mondta nem kell neki ilyen korcs gyerek ez pedig örökre mély nyomot hagyott benne. Fél ragaszkodni másokhoz, mert akkor újra feltépnék a régi sebet, ha elmaradnának mellőle. Nagyon sok sérelem érte, visszahúzódóssága miatt terrorizálták gyerekkorában, nem kell sok számára és teljesen összeroppan.

Élettörténet: Születésétől fogva hermafrodita, aminek minden egyes percét gyűlöli. Apja születése után elhagyta, anyja nevelte, aki minden egyes percben éreztette vele, hogy csak muszáj-ból gondoskodik róla. Erre bizonyíték, hogy nagyanyja örökségéül szolgáló házat a lányra bízta mikor az 15éves lett ő maga pedig maradt egykori közös otthonukba. Pénzt küld neki minden hónapban, meg ha a gyerek kér akkor utal át neki még pluszba, de ez ritkán fordul elő. Gyerekkorában terrorizálták, e szerencséjére sose tudta meg senki micsoda ő tulajdonképpen. Anyja elintézte, hogy ne kelljen testnevelés órán részt vennie, bár ott kell ücsörögnie, de mint felmentett. Eleinte a fiúkat nézegette, de egy ideje rájött, hogy a lányok hozzák izgalomba. Mivel mindkét nemi jelleggel rendelkezik teste állandóan nagy szexuális feszültség alatt van, néha ha nem tud magával mit kezdeni akár az iskolában is kielégíti magát, bár inkább tartogatja hazáig.

Hobby: -

Foglalkozás: végzős tanuló

Extrák: Gyakran ön kielégít, akár pornóra is*** Néha beül az öltözőbe és nézi osztálytársait öltözés közben***Szűz*** Ha nagy trauma éri, akkor félő, hogy menthetetlenül károsodik mentálisan***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 29.

Módosítva: 2015. 09. 29. 18:22:03
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).