Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jian Yi
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: Középmagas, vékony testalkata miatt nyúlánknak tűnő kínai srác. Haja világos, szó szerint halvány szőkésbarnás, szinte fehér, ami az álláig érő, félhosszú fazon. egy tincs szinte mindig feláll a feje tetején. Frufruja nincs, középen szétválasztva hordja többek által megjegyzetten puha haját, amit pont emiatt gyakran buzergálnak is neki. Nem díjazza, de hát mit tud tenni? Szeme szintén világos barnás, s bár általában egykedvűen szemléli vele a világot, ha a barátjára pillant, érzelmek ezernyi árnyalata jelenik meg benne a nagyon hülyétől a meghatottan boldogig. Ruhái sportosak, de szereti a színesebb darabokat is. Van egy alsója, ami például kék alapon fehér csillagos, és piros szegélyekkel díszített. Suliba általában póló, ing és melegítőnadrágszerű cuccban jár.

Jellem: Felületesen ismerve elég lökött, - bár valószínűleg nem hülye, mert barátja mindig róla másolja a házit - , kissé nemtörődömnek tetszik, csak úgy lézeng bele a világba, néha olyan bamba is akár, hogy nekimegy teljes erőből mondjuk egy oszlopnak. Azonban aki régebbről ismeri, tudja, hogy elég magának való típus, egyke, ráadásul nincs sok barátja, konkrétan egy olyan személy van, akit a barátjának tart. Mindenki más társaságában elég passzív, de ha vele van, cserfes, eleven, mindenféle vicces dolog történik vele, élvezi a vele töltött időt, és egy sor dolgot szeretne vele kipróbálni. Igazából barátja, Xixi számára a legfontosabb a világon.

Élettörténet: Jian Yi egyke gyerek, anyjával él együtt, aki valószínűleg sokat dolgozhat, mert sosem jelent meg egyszer sem iskolai rendezvényen, Jian Yit általában mindig olyan felnőttek kísérték el, akik vigyáztak rá. Apját nem ismeri, semmit nem tud róla. Beilleszkedési problémái voltak, az óvodában csúfolták és kirekesztették egészen addig, míg Zheng Zhan ( ahogy ő becézi: Xixi) be nem lépett az életébe. Még kicsik, mikor Xixi megígérte neki, hogy mindig vele lesz, nem hagyja, hogy magányos legyen, majd ő feltölti pozitív energiákkal és meg is védi, ha kell. Azóta minden idejét vele tölti, s mindent, ami megfordul a fejében, a másikkal akarja kipróbálni. Sokszor nyúzza ugyan a másik idegeit, de bármit megtenne érte, mert talán többet is érez iránta, mint erős barátság. (Legalábbis előszeretettel taperolja a másik seggét, tolja a lábát a másik ölébe, ad neki szájrapuszit, hogy utána meneküljön a srác haragja elől, leskelődik mellette állva a wc-n és még lehetne sorolni.) De mert a karma igazságos, neki is van valaki, aki nyúzhatja, Thian szintén a sulijukba jár, és szeret rajta lógni, amit nem tűr túl jól, egyedül kosarazni szeret a srác társaságában.

Hobby: Zheng Zhanon (Xixin) lógni, kosarazás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: fizikailag nem túl erős* sokszor esznek egy kis ramenesnél Xixivel, ami számára mindig különleges alkalom * kicsiként ha együtt aludtak egymás mellett kiterített matracokon, mindig megfogta álmában Xixi fülét* eléggé érintésmániás, ha barátjáról van szó * manhua: 19 Days * foglalt, Xixije tulajdona

Képinfo: hivatalos artwork (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 27.
2015. 10. 25.

Módosítva: 2015. 10. 25. 21:27:12
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).