Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Zhan Zhengxi (Xixi)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Kínai fiatal srác, középmagas, szálkásan izmos, annyira nem látszik rajta, de elég erős is. Rövides, sötétszőke haja általában tüsisre van állítva, tarkójánál a legrövidebbek a tincsek, feje tetején a leghosszabbak. Szemei szürkéskékek, olykor élettelennek tűnik, de mimikája igazán ki tudja szívezni a viharostól a zavartan csillogóig. Általában sportosan szeret öltözködni, kedvence egy fehér póló és egy piros melegítőnaci oldalán két fehér csíkkal, minden fehérneműje fehér, szóval szó szerint értendő. Ábrázata szinte mindig morcos, gyerekkorában többet mosolygott ez mára már nagyon ritka. Viszonylag helyesnek számít, bár ez teljesen szubjektív, de legtöbben megnézik azért őt is.

Jellem: Nem tűnik túl barátságos jellemnek, de ha egyszer a szívébe fogad, akkor a leg odaadóbb embert ismerheted meg benne. Jian yi-vel gyerekkoruk óta barátok, nem szerette látni, hogy egyedül van így mindig játszott vele és ha magányos volt, mellette maradt. Ez a mai napig is így van, bár már egészen más formában. Jian yi elég gyakran bosszantja a hülyeségeivel amiért kap is a fejére, de a legjobb barátjának vallják egymást, ezért sosem orrol meg rá igazán, és mindig egymással töltik idejüket ha lehet. Szereti a gépi játékokat, szabadidejében ezzel szórakozik főként, de a sportolást sem veti meg.

Élettörténet: Körülbelül ovis koruk óta barátok Jian yi-vel, akit megsajnált hogy egyedül volt és azóta mindig mellette volt, ígéretet tettek, hogy megvédik egymást bármikor. Kétes a kapcsolatuk, bár minden inkább csak úgy tűnik véletlenek kínos hada, de valójában elég mély a barátságuk, s egyes korlátok távolabb vannak, mint más barátok között – egyelőre. Az eddigiekből annyit tudni, hogy édesanyjával és húgával él együtt. A húga nagyon szereti bátyuskáját, s nem csak ugyan olyan gamer, mint ő de ráadásul jobb is tőle, ezért már nem szívesen videojátékozik vele és másokat is óva int ettől. Természetesen ő is szereti a családját, csak a saját komor módján fejezi ezt ki.

Hobby: Videojátékok, kosárlabda, túrázás.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Old Xian 19 Days című manhuajából származik a karakter. *** Foglalt.

Képinfo: A kép a manhua-ból származik. (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 27.

Módosítva: 2018. 06. 20. 22:17:57
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).