Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mason Blackbone dr.
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 35

Külső leírás: magas, izmos pasi. Szép kigyúrt teste van, nyalogatható kockahas, kemény kerek hátsó. Az ég minden területen alaposan megáldotta őt. Nemcsak hogy lenyűgöző méretekkel bír, jóképű és sármos, de még rohadtul okos is. De erről majd később. Jóképű férfi, acélszürke szemekkel, szívdöglesztő pillantásokkal. Haja barna, lapockáig érő, általában befonja, vagy csak copfban hordja. Igazi díszpéldány, mégsem egy bizalomgerjesztő alak, talán az örökösen a szája sarkában bujkáló gúnyos kis mosoly, vagy a kemény tekintet az oka. Jó persze, a modora is rátesz egy lapáttal. Általában a kórházban fehér nadrágban és kórházi ingben vagy műtős cuccban van, munkaidőn kívül bőrkabát+farmer+drága bőrcipő kombóban nyomul. Elmaradhatatlan tartozéka a fekete Porsche.

Jellem: okos, ravasz dög. Amolyan vadász típus. Szereti a családját, ami elég népes, szereti a barátait, amelyből nincs sok, de azok igazán jó barátok. Szereti a kutyáját Hunort, aki egy icipici valami keverék, meghatározhatatlan fajtákból összerakva. Szereti a jó ételeket, a jégkorongot, a szép férfiakat. Kezdetben biszexuális beállítottságú volt, de mostanra már csak a férfiakat favorizálja, azok közül is a kissé femininebb típust. Nagyon domináns természet, ezért szinte minden kapcsolatát azonnal elcseszi, mára már nagyon nem is töri magát, hogy állandó partnerre leljen, megelégedik futó kis viszonyokkal, kalandokkal, szexbarátokkal. Az izgalmat, az adrenalint az életében a hivatása nyújtja, és ez neki maximálisan elég, rengeteget dolgozik a kórházban és a rendelőintézetben, jó hasi-mellkasi sebész, kiváló traumatológus. Szabadidejében a szegénykórházban önkéntesként praktizál, de ez titok. Rontaná az imázsát, ha kiderülne hogy van szíve.

Élettörténet: Nagycsalád hatodik gyermeke, van még három kistestvére is. Szülei és majdnem az összes testvére is orvos. Átlagos fiatalság, szembesülés az identitással, majd munka, saját ház vásárlása, és a nagybetűs élet, amelyet szép nagy kanállal habzsol a mai napig. Imádja a munkáját és jól is csinálja. Volt néhány próbálkozása párkapcsolatokkal, egy nővel és néhány férfival is együtt élt, de mind elhagyta a sok munkája, és a rossz természete miatt. Azóta inkább szórakozóhelyeken ismerkedik, megelégszik futó viszonyokkal. Energiáit inkább a munkájába öli és a jégkorongozásba. Igen, egy félprofi csapatban játszik, egész ügyesen. Jelenleg egy nagy megyei kórházban dolgozik, és a hozzátartozó rendelőintézetben is rendel heti két délutánt, pénteken és szombaton pedig egész nap egy szegénykórházban praktizál, néha műtétet is bevállal természetesen ingyen. Ezt titkolja, mert a szívtelen dög imázshoz nem passzol, amivel őt a kórházban jellemzik. Nem csoda, pocsék a modora, türelmetlen és szívtelennek is tűnik, pedig ez csak a felszín. Az érző lény valahol nagyon mélyen benne is ott van, csak épp senki sem tud róla.

Hobby: munka, jégkorong, mozi, bulizás, kutyája abajgatása

Foglalkozás: sebész

Extrák: foglalt

Képinfo: nem én rajzoltam (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 24.
2016. 05. 22.

Módosítva: 2016. 05. 22. 18:53:15
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).