Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dawu Xinglong
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yumeneko-chan

Kor: 18

Külső leírás: Alacsony növésű, és vékony. Átlagos fiúnak mondható, vagy inkább átlagalattinak. Haja rövid(régen hosszabb volt, csak levágatta), és szimplán fekete, szemei viszont aranybarnák, amik kedves tekintetet kölcsönöznek neki. Szemöldökét gondosan szedi. Érdekessége az, hogy a bőre helyenként kicsit pirosas-narancssárgás. Az arcán is pont mintha pirosító lenne. Előnyben részesíti a testhez simuló ruhákat. Nem igazán öltözködik színesen, ruhatára főként feketéből és szürkéből áll.

Jellem: Rosszcsont. Mikor rájön az 5 perc, ami nála több mint fél óra, akkor elég nagyszájú és makacs. Folyton a társaságot keresi, nála az a szó még csak nem is létezik hogy magány(fél a magánytól tulajdonképpen). Állandóan barátkozna, ezért néha idegesítőnek hathat mások szemében a rámenőssége miatt. Ami azt illeti, szeret bulizni, új dolgokat kipróbálni. Adrenalin függő, szóval bármilyen őrültségbe belelehet rángatni. Persze a saját titkát senkinek sem hajlandó feltárni, és még csak nyomait se mutatja a fél évvel ezelőtti énjének a "maradványait". Depresszióját is igyekszik minél jobban elrejteni.

Élettörténet: Átlagos családban nőtt fel, mégis a rossz útra tért. Szülei mindent megadtak neki amit csak tudtak. Mihelyst középiskolába került, rendszeresen ellógott, bajokba keveredett. Itt kezdődött el a "ribanc pályafutása is". Konkrétan egy ribanc volt, aki mindenkivel összefeküdt, aki megtetszett neki. Esze ágába se volt szorosabb érzelmi kötődés az illetőhöz, csak kalandokat keresett. A szüleitől elfordult, akik kezdetben próbálták lebeszélni a dolgokról, de hatástalan volt vele szemben. Elkezdett cigizni. Hosszú időbe telt míg ráeszmélt hogy igenis rossz irányba halad, és ha nem hagyja abba akkor sosem lesz igazán boldog. Erre akkor jött rá, mikor már késő volt. Persze egy idő után őt is elérte úgymond a vég: többször került kórházba (légmell, utána később idegösszeroppanás miatt is) aztán mikor szülei végleg lemondtak róla, depressziós lett és ideg összeroppanást kapott. Ezek után elhatározta hogy végleg felhagy mindennel, beleértve ezzel az életmóddal is. Hisz szülei már nem fogadták vissza, idegileg pedig roncs lett. Kénytelen volt legjobb barátjához költözni, és jelenleg is ott él. Már fél éve hogy próbál normálisan élni. Javulgatott az élete, nagyjából az életkedve is visszajött. Egy dologról még most se tud leszokni: a csavargásról és a bulizásról. Persze esze ágába sincs újra rosszaságokat csinálni.

Hobby: bulizás, csavargás, vásárlás, és mostanság elkezdett érdeklődni a természettudomány iránt is

Foglalkozás: jelenleg ingyenélő, de újra tanulni készül

Extrák: ***bármit megadna hogy visszatérhessen a szülői házba***mélységesen megbánta hogy ilyeneket tett***ha az emberek azt kérik hogy meséljen magáról, mindig szűkszavú, mert szégyenérzete támad***mivel még küzd depresszióval, ezért gyógyszereket szed***

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).