Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sir Arthur of Dorchester
Kategória: Hentai
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 26

Külső leírás: Magas, sötét szemű, fekete hajú férfi, markáns arcvonásokkal, amelyek mégsem csúfítják el. Nem az a túlságosan jóképű férfi, mégsem mondaná az ember rondának, inkább férfiasnak. Termete magas, mint egy tölgyfa, alkata izmos a sok edzéstől és harctól. Rendszerint nehéz páncélt visel, hiszen bármikor megeshet, hogy meg kell védenie az urát. De ha éppen nem harci szerelését hordja, akkor leginkább nemeshez illő ruházatban szokták látni. Kedveli a sötétebb színeket, a finom anyagokat, a bőrből készült csizmákat és kesztyűket. Állandó elmaradhatatlan kísérője a kardja, amelytől sosem válna meg.

Jellem: Hűséges, becsületes, odaadó és tisztességes, amilyennek egy lovagnak lennie kell. Mindennél fontosabb számára ura védelme és szolgálata, hiszen erre nevelték kiskora óta. Okos, az írás-olvasás művészetében jártas személy. Megvan a magához való esze, nem könnyű átejteni, de aki mégis megpróbálja, az hamarosan alulról szagolhatja az ibolyát. Ura védelme mindennél elsőbbséget élvez, az ő parancsait gondolkodás nélkül végrehajtja. Barátaival szemben engedékeny, ellenségeivel szemben azonban nem ismer kegyelmet, még a legkisebb mértékben sem. Az őt ért sérelmeket kíméletlenül megtorolja. Ennek ellenére nem egy dühöngő gyilkológép, csak akkor öl, ha szükséges.

Élettörténet: Angliában látta meg a napvilágot az Úr 1135. esztendejében, Dorchester gróf kastélyában. Két bátyja van, Robert és Charles. Mint harmadik fiúnak - miután Robert apjuk örököse, Charles pedig papi pályára lépett - nem volt más választása, mint lovagnak állni, ám ő nem is nagyon akart mást. Apja már korán, öt évesen apródnak adta egy jó ismerőse mellé, ahol az apró fiúcska szépen, lassan lépegetett felfelé a ranglétrán. Rengeteg kínszenvedésben volt része, sok verésben, ordibálásban, de ő kitartott, mert lovag akart lenni. Ki is képezték, majd tizennyolc évesen Anglia dicső királya, I. István lovaggá ütötte. Eleinte kóbor lovag volt, segített a szegényeket, évekig harcolt a Szentföldön, ahol dicsőséget szerzett hazájának, Angliának. Majd huszonnégy évesen hazatért, és szeretett volna megállapodni végre egy uraságnál. A vakszerencse hozta össze Devon kilencedik grófjával, Lord Richard James de Redversszel, akinek egy támadás során megmentette az életét. A grófnak megtetszett a lovag, és szolgálatába fogadta, hogy távollétében vigyázzon asszonyára a többi lovaggal együtt. Sir Arthur azóta a Devon birtokon él, és minden idejét ura és családja szolgálatának szenteli.

Hobby: íjászat, lovaglás, harc, gyakorlás, olvasás, séta birtokon, kalandozás

Foglalkozás: lovag

Extrák: *** FOGLALT! *** A legtöbb nemestől eltérően ért a betűvetéshez, és olvasni is tud *** Nem egy nagy rímfaragó, nem igen szokott ódákat írni a hölgyekhez *** Még sosem volt szerelmes, és tartózkodik is a fehérnéptől, megőrizve szüzességét *** Mint harmadik fiú, és lovag, természetesen nem mehet férjhez *** Mélyen hisz Istenben, nagyon vallásos és napjában többször is imádkozik, ilyenkor pedig nem ajánlott zavarni *** Lovát, Árnyékot saját maga nevelte fel, a ló csak neki engedelmeskedik *** Megveti a tivornyákat, a féktelen mulatozásokat, mert nem leli bennük örömét *** Mivel csupán harmadik fiú, nincs második és harmadik keresztneve, mint legidősebb bátyjának *** A lovagi erényeket mindennél fontosabbnak tartja ***

Képinfo: A kép nem saját, csak a karakterhez vettem kölcsön (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 19.

Módosítva: 2016. 06. 08. 11:16:13
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).