Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elise de Redvers, Countess of Devon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 24 éves.

Külső leírás: Meseszép nő. Középmagas termetű, karcsú, törékenynek látszó, mégis végtelenül méltóságteljes és tiszteletet parancsoló a megjelenése. Arca bájos akár egy angyalnak, vonásait nézve pedig egyből szembetűnik, le sem tagadhatná hogy nemesember leánya. Bőre hibátlan, hamvas, fehér, ám egyáltalán nem sápatag, élettel teli akár csak kíváncsi, aranybarna szemei, melyek szinte lángolnak mikor megcsillan bennük a nap fénye. Orra és ajkai szinte szoborszerűen tökéletesek, ám cseppet sem hasonlatosak a többi angol nemesasszonyéhoz. Ezen különleges vonásokat felmenőinek nőtagjaitól örökölte, kiknek szülőhazája Franciaország volt. Haja derekáig érő, hosszú, gesztenyebarna, mivel már asszony, kénytelen feltűzve hordani, ritkán látni kibontott tincsekkel. Hajviseleteit gyakorta díszítik rafinált kis fonások. Megjelenése mindig rangjához méltóan elegáns, s minden körülmények között ügyel rá, hogy férjezett asszonyhoz méltóan öltözködjön.

Jellem: Fiatal kora ellenére határozott és okos asszony, ezzel együtt pedig végtelenül udvarias és alázatos. A tapintatosságot fontos erénynek tartja, de természetesen nem szereti, ha az őszinteség rovására megy. Igyekszik megtalálni az arany középutat e két fontos tulajdonság között, ám olykor nagyon-nagyon is a nehezére esik. Bátor és olykor vakmerő, de még véletlenül sem megfontolatlan. Kiáll saját véleménye mellett a végsőkig, s nem bólint rá semmire, amivel nem tud egyetérteni. Döntéseit általában jól megfontolja, néha túlságosan is jól... hajlamos hosszú időn át merengeni valamin, és vagy százszor körbejárni mielőtt meglépi, vagy kimondja. Hűséges és elkötelezett mind hazája, mind pedig családja iránt. A legfontosabb dolog az életében kislánya, Rosemary, érte még akár ölni is kész lenne. Rajta kívül nem is szereti nyíltan kimutatni az érzéseit senkinek sem, elvégre immár nincs túl nagy jelentőségük, élete el van döntve. Magánéleti zárkózottsága ellenére igen empatikus, s aranyszívű. Ott segít ahol tud, főleg ha kisgyermekek sorsáról van szó. Gyakran szóba elegyedik idegenekkel, könnyen barátkozik, s szinte kivétel nélkül képes jó benyomást tenni mindenkiben.

Élettörténet: A Francia-angol származású nemesasszony már angol honban született, egészen pontosan Charles Walden 8th Earl of Suffolk harmadik gyermekeként és legidősebb leányaként. Sajnos édesanyját születése után gyermekágyi láz vitte el, ám apját valamelyest kárpótolta ezért a gyönyörű, életvidám leány. Féltette és óvta, s mikor öt esztendős lett apja egy kolostori leányiskolába küldték, ahogy az a nemes leányok körében szokás volt, hiszen míg férjeik katonáskodtak, vagy egyéb elfoglaltságuk elszólította őket, a leendő asszonykáknak meg kellett tanulniuk, hogy hogyan vegyék át a birtok irányítását. Itt az anyanyelven való olvasás és írás elsajátítása mellett az alapvető viselkedési normákat, a varrást, főzést és az egészségügyi ismereteket is elsajátították a leányok. Szerencsés volt, hogy nemesi családba született, hiszen egy közrendbéli leány sohasem tanulhatott volna. Ám ennek a velejárója volt, hogy már kislányként eljegyezték Richard James de Redvers, 9th Earl of Devon-nal, későbbi férjével, Devon grófjával. A férfi idősebb volt apjánál, aki abban a reményben ígérte neki leányát, hogy Devonban jólét, biztonság és boldogság vár reá. A gróf megözvegyülése után jegyezte el az ifjú hölgyet gyermekáldás reményében, hiszen előző megboldogult feleségével nem született utódjuk. Elise 15 éves volt, amikor a Devoni Powderham Castle-be költözött, s addigi zárdai életét házaséletre cserélte, emellett pedig elsajátította a birtok irányításának minden csínját-bínját. Sajnos az esküvő után nem sokkal, talán egy hétbe sem telt bele, de Suffolk grófja, Elise édesapja váratlanul meghalt. Idősebbik bátyja, Joseph vette át a helyét (ifjabbik testvére, Alston egyházi pályára lépett). Tehát két testvérén és férjurán kívül senkije sem maradt a világon. Szerencsére Richardban nagyszerű társra, barátra és mentorra lelt, annak ellenére, hogy az idősödő férfi sohasem ébresztett szerelmet benne. Ennek ellenére nagyon kedveli, a gróf pedig szinte rajongásig szereti asszonykáját, tiszteli és bízik benne. A gyermekáldás viszont sokáig elkerülte őket, egészen pontosan hat évig. Elise 21 esztendős volt, mikor végre megfogant kislányuk Rosemary. Az asszony jól viselte a várandósságot, ám a szülés meglehetősen megviselte a szervezetét, félő volt, hogy bele is hal, azonban a gyönyörű kislány a végsőkig tartotta benne a lelket. Felépült, s az óta igyekszik minden idejét a gyermekre áldozni. A primogenitúra miatt, miszerint a szülők tulajdonát és rangját az elsőszülött fiúgyermek örökli, Richard nagyon vágyik egy fiúgyermekre, ám ahogy előző alkalommal sokáig, az égiek most sem hallgatták meg, mindeddig nem sikerült újra teherbe ejtenie feleségét. Amennyiben nem születik férfi utód, a kis Rosemary örököl majd apja után.

Hobby: Kirándulás, olvasás, gyermekével való játék

Foglalkozás: Grófnő, férje távollétében ő felel a grófi birtokért, s az azt érintő ügyekért.

Extrák: Rajong a gyermekekért és az állatokért. A világ legőszintébb lényeinek tartja őket. ◊ Tud úszni, igaz elég kezdetlegesen. Még kicsike korában tanította az apja rá. ◊ Nem ért a fegyverekhez. Bár mindig is izgatták őt, főleg az íjászat, a felesleges erőszakot mélységesen elítéli. ◊ Jól lovagol, férje tanította. ◊ Jól beszél franciául, bár írni és olvasni csakis a saját anyanyelvén tud. ◊ Imádja a művészeteket, főleg a festészetet, de nagyra értékeli a különböző mesterségek ügyes művelőit is. ◊ Egykori zárdabéli barátnőjével, a szintén nemesi származású, mostanra már megözvegyült Camille-lel még most is tartja a kapcsolatot, gyakorta váltanak levelet. ◊ Imád táncolni, sajnos férje nem kedveli eme tevékenységet.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 18.
2016. 05. 30.

Módosítva: 2016. 05. 30. 14:01:14
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).