Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: James Barnes
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Teresa-san

Kor: 98

Külső leírás: Ha valakinek sikerül meglátnia egyből rájön, hogy a karja nem diótörésre szolgál, inkább arra, hogy fél másodperc alatt elroppantsa az ember nyakát, karját, vagy éppen amit ér. Nem holmi olcsó kis fémről van szó. A becses neve vibránium, ebből az anyagból roppant kevés van, akár ölni is tudnának érte. A karját így nem is lehet megsebezni, az ólom golyó egyszerűen lepattan róla. Magassága talán 190 centiméter, de senki nem mérte meg, így csak saccolni tudják. Erős fizikumú férfi, akit az oroszok agymosás segítségével tartottak maguknál, ő volt az ütőkártya. Arcát általában egy maszka takarja szintén vibrániumból, ám ha ez lekerül láthatjuk, hogy markáns arcvonásokkal rendelkezik, kissé csapzott barna haja keretezi arcát, s csoki barna szemeiből semmit nem tudnak kiolvasni.

Jellem: Jelleméről nem lehet tudni sokat, mármint a második világháborúban ott állt Steve Rogers mellett, aki a legjobb barátja volt. Bucky volt az a személy aki támogatta barátját miután elvesztette édesanyját. Sosem foglalkozott magával , nem voltak önös céljai, parancsot teljesített. A legfőbb céljának azt tartotta, hogy Amerika Kapitány csodás hírnevet fusson be, ő megelégedett azzal, hogy segíthette. Ám miután egy félre sikerült küldetés során lezuhant, s szerencsétlenségére megtalálták, már nem voltak érzelmei. Az agyát kisütötték. Csak parancsot teljesített, kegyetlen lett, érzelmet nem nagyon lehetett benne találni, mert nem is volt. Ha emlékezni kezdett azonnal dugták a gép alá, hogy újra meg újra kisüssék az agyát.

Élettörténet: 1917-ben született az írások ezt bizonyítják. Négy testvér közül James volt a legidősebb, így hát volt alkalom amikor neki kellett vigyázni a testvéreire. De ez nem is fontos információra róla. A fontosabbik része azután jön, hogy belépett a seregbe. Sokkal jobb fizikummal rendelkezett, mint legjobb barátja Rogers. Ezért is ért el rövid idő alatt hatalmas sikereket. Ám mégsem ő lett a kiválasztott hanem Steve, Amerika Kapitány segítője lett Buckyból végül. Együtt küzdöttek a nácik ellen, majd az oroszok ellen is. Egy küldetés során leesett a vonatról több száz métert zuhant a havas hegységben, mégis Fortuna mellette áll, csupán elvesztette egyik karját. Ám a szerencse nem sokáig volt mellette, Anim Zola kísérletezett vele. Új kart kapott vibrániumból. Elvették az emlékeit, nem hagytak neki semmit csak az űrt, és a parancs teljesítést. Több tucat ember vére tapad a kezén, mert a HYDRA bábja volt. De nem tudott ellene semmit tenni, ha emlékei a felszínre törtek a székbe került, hogy áramot vezessenek az agyába. Amikor a HYDRA felfedte magát újra, a Winter Soldier találkozott régi ismerősével az Amerika Kapitánnyal, de nem úgy, mint barátok hanem, mint ellenségek. A küzdelem vége az lett, hogy Bucky emlékezni kezdett, s kihúzta a vízből egykori bajtársát, ám magára hagyta a parton. Azóta senki nem hallott róla.

Hobby: -

Foglalkozás: Exkatona, bérgyilkos

Extrák: Jelenleg azzal van elfoglalva, hogy megtalálja önmagát. // Marvel-karakter//

Képinfo: A kép deviről számazik Fiveonthe készítette. (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).