Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Tamina Einhart ~kitalált~
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Nauki

Kor: 16 év

Külső leírás: Hosszú, egyenes haja fekete folyamként öleli körbe alakját, már, amikor éppen nincsen felkötve. Általában lófarokba fogja fekete tincseit. Hosszú, dús, sötét pillái tökéletes erős keretet adnak hamuszürke szeméhez, melyek úgy csillognak, akár az éjszakai égbolt. Telt, hamvas ajkai bűnbe csábítják a férfiakat. Vékony, előnyösen kerekded alakja, középmagas termetéhez tökéletesen passzol. Bőre halovány, olyan akár a porcelán. Nem csúfítja egyetlen tetoválás, vagy sebhely sem. Öltözködésére a legjobban jellemző szó a sötétség. Csak sötét ruhadarabokat hord. Szereti, a hűvös időszakot olyankor felveheti kedvenc bőrkabátját is, és kedvére válogathat csizmái, bokacipői közül is. Kiegészítője nem sok van ilyen téren minimalista. Fülében egy lakat alakú fülbevaló lóg, még pedig jobb oldalon, a másikban csak egy fekete kis kövecske. Kiegészítőként szeret nyakkendőt hordani, mert csak. Karkötőt, órát abszolúte nem hord, csak egy gyűrűt a bal középső ujján. Egy ezüst kelta csomókkal átszőttet.

Jellem: Csöndes típus, olyan, aki megbújik az árnyékban és onnan figyel. Nagyon jó memóriája, képes kész képlethálózatot felállítani a fejében percek alatt, éppen ezért szereti a kihívásokat, a rejtélyeket, titkokat és a bűnügyeket. Szereti megoldani őket és felderíteni az igazságot. Nagyon erős az igazságérzete, úgy tartja, ha nem az igazat szólod, akkor inkább maradj csendben. Ő nem azért van csendben, mert, ami kijönne a száján az hazugság, csupán azért, mert nincs mondanivalója. Viszont ha van, akkor szemrebbenés nélkül elmondja, még ha az éppen a legdurvább kritika, amit csak ember mondhat a másiknak. Nincs benne szégyenérzet. Amit tesz azt felvállalja és nem érzi úgy sose, hogy kevesebb lenne a többieknél. Tudja magáról, hogy különc és úgy gondolja, hogy pont ettől normális, mert mindenkiben van valami másság, amit igyekszik titkolni. Egy embert addig talál érdekesnek, amíg annak vannak titkai előtte, mert mániákusan akarja felfedni azokat. Persze nem a nagyvilágnak inkább csak magának. Ha olyan horderejű a titok viszont, azt megosztja azzal, akivel kell. Nem egy ijedős típus. Szereti a horrorfilmeket, bár azokat inkább krimi jelleggel kezeli. Nem taszítja vissza semmilyen morbid látvány, hidegvérű típus. Sokan úgy gondolják róla, hogy ölni is képes lenne, de ő nem az a típus. Ami másoknak okot ad a borzongásra ijedtségre, az őt bátorsággal tölti fel és izgalomba hozza, mert tudja, hogy ott bizony rejtély is van.

Élettörténet: Egy nagyobb városban születettet, családja negyedik gyermekeként, egyetlen lányként. Három bátyja nevelte fel szinte mivel a szülők folyamatosan dolgoztak. Már születése óta ment otthon a bál anyja és apja között, ez egészen tizenegy éves koráig, amikor szülei beadták a válást. Anyja akkor el is költözött, apjukkal maradtak egyedül, aki fél évig bírta és magára hagyta a gyerekeket az üres lakásban. Legidősebb testvérének közelgett éppen a 22. születésnapja szóval már nagykórú volt. Ő vette gyámsága alá testvéreit, hogy ne kerüljenek szét. Egészen eddig a nagyvárosban laktak, de már régóta el akartak onnan költözni jó messzire. Mikor megtalálták a Gyilkos Házat, a pletykák és a ház múltja ellenére megvették az üresen álló épületet. Időközben levélből értesültek apjuk haláláról, elég szép összeget örököltek, abból fizették a ház felújítási munkálatait és az új bútorokat. A ház már felújítva várja őket, nemsokára költöznek is be. Mindeközben a családi kalamajka közben egy ideig senki se vette észre a kicsi Tami elképesztő emlékezőképességét, mikor 13 volt a bátyjának szóltak róla az iskolában, aki elvitte valakihez, aki kivizsgálta és azóta se tudják, hogy tehetett erre szert a lány, de igyekeznek arra sarkallni, hogy kamatoztassa. Tamina nyomozó szeretne, majd később lenni.

Hobby: olvasás, titkokra fényt deríteni, dolgok végére járni

Foglalkozás: tanuló

Extrák: American Horror Story TV sorozat**Kedvenc évszaka a tél*** Fonetikus memóriája van, amit hall, olvas, lát megjegyzi és ha kell felidézi*** Imádja a sötétséget*** Mániákusan keresi a titkokat ármányokat***Mióta hallotta hová is költöznek azóta folyamatosan nyomoz a ház után, alig várja, hogy beköltözzenek és több mindent kideríthessen, egészen az alapokig le akar ásni a ház múltjában.**Testvérei: Trevis- Joseph ~ikrek~ 18év, végzősök; Marcus 27 év**

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 31.
2015. 08. 31.

Módosítva: 2015. 08. 31. 19:46:34
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).