Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nadire Aslan
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 22

Külső leírás: Gyönyörű szökés barna haja enyhe hullámokban vonul le fenekéig. Kiengedve szereti a legjobban. Vidám mosolygós arca van, ami finom vonalú és bársonyos. Jellegzetes mandulavágású barna szemei, kíváncsian és titokzatosan néznek rá az őt megcsodálókra. Ajka telt és rózsás. Karcsú, csinos és ott domborodik, ahol kell. Köldökébe egy arany piercing található. Szereti az arany és ezüst ékszereket.

Jellem: Olyan mint egy gumi bábú, nagyon ügyesen mozog és táncol. Mindig vidám és kedves. Szeret mosolyogni és nevetgélni. Keveset beszél, és akkor is csak a fontosabbakat mondja el, persze ha megkérdezik. Szereti a társaságot és szeret a figyelem központjában lenni. Ehhez nagyon is ügyesen tudja magára vonni a figyelmet. Ahhoz képest, hogy lány nagyon bátor és erős természet. Nagyon titokzatos, nem sokat árul el magáról és családjáról sem.

Élettörténet: Nadire Olaszországban, Livornoban egy tengerparti városban. Édesapja török származású édesanyja viszont olasz. Nadi büszke volt mindig is arra, hogy félvér kislányként született. Szerencséje volt, mert emiatt senki sem csúfolta az iskolában és sehol sem. Nagyon jól kijött a többiekkel és sok barátja volt. Köztük a legkedveltebbek Julie, Sam, Lauren és Tory. Kiskoruktól kezdve ismerték egymást és már akkor nagy barátság szövődött köztük, ami később is megmaradt. Nadire nagyon érdeklődött a táncok iránt legfőképpen a hastánc iránt, így külön órákra is járt az iskola mellett. A kislány remélte, hogy majd egyszer megismerheti a másik otthonát is és az ottani kultúrát, Törökországot. A lány sikeresen elvégezte az iskolát és még a designer egyetemet is. A tánccal sohasem hagyott fel. Anyukája nem nagy örömére Nadire egy évre Törökországba költözött, hogy megismerje az országot és a kultúráját.

Hobby: hastánc, olvasás, tervezés, rajz

Foglalkozás: jelenleg munkát keres

Extrák: Büszke arra, hogy félvér lányként látta meg a napvilágot.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 26.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:12:55
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).