Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Keith Rosenfield
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 17

Külső leírás: Akárhonnan nézed, nem tűnik ki a tömegből. Ugyanúgy néz ki, mint bármelyik fiatal. Éles kontrasztokat alakít ki maga körül, de soha nem vonz a kelleténél több figyelmet magára. Nem túl magas, inkább csontos mint izmos fiúról beszélünk. Hófehér, papírvékony bőrrel, mi alól gyakran kilátszanak az erek, ha meleg van. Olyannak tűnik, mintha bőréből hiányoznának a színpigmentek, s ez talán így is van, de kit érdekel? Őt biztosan nem. Mindezek ellenére szinte csak fekete ruhákat hord, ezek sokszor szakadtak és koszosak, de igyekszik megbecsülni őket. Soha nem hordott egyetlen ékszert sem, mert azoknak mindig van valami eszmei értéke, valami érzelmi kapcsolódása emberekhez, emlékekhez. De neki nincs mihez kapcsolódnia érzelmileg. Első ránézésre is megmondja az ember, hogy ez a kölyök nem eszik eleget. Dús ajkain gyakran látszanak a dehidratáció jelei. Mindezek ellenére arca nem beesett, és csak enyhén tűnik betegesnek bőre sápadtsága miatt. Haja fehér. Nem a divat miatt. Nem, Keith megőszült. Rakoncátlan hófehér tincsei már a szemeibe lógnak, de ez sem érdekli különösebben, eltűri a haját, ha zavarja. Szemei egyébként igen különlegesek, míg az egyik sötétkék, a másik olyan szürke, mint a frissen öntött vas. Szemei mindig táskásak és kialvatlanok, mindig úgy tűnik, mintha valami egészen más világot szemlélne, mintha nem is azok között az emberek között élne, akik ismerik.

Jellem: Soha nem kötötték különleges érzelmek senkihez. A szüleit soha nem ismerte, az emberkereskedők is megtartották a tisztes távolságot, és az a férfi is akivel később futott össze. Igazából nem mondanám azt, hogy lelkileg teljesen kiégett. Egyszerűen csak nem kapott jó példát az élettől arra, hogy milyen egy szerető családban nevelkedni. Éppen ezért érdektelen, tompa és túlságosan nyugodt. Legyen szó bármilyen szorult helyzetről. Olyannak nevelték, mint egy üres, lélek nélküli porcelánbabát. Ez azt eredményezte, hogy lényegében teljesen hidegen hagyja, hogy meghalhat szinte bármelyik pillanatban. Szó szerint. Viselkedése nem túl barátságos, de nem is mondanám bunkónak. Ő az a tipikus külső szemlélő, aki hagyja, hogy a dolgok folyjanak körülötte és mindent elintéz egy "ez van" vagy egy "aha, jó" mondattal, netán egy váll rándítással. Környezete abszolút nem érdekli, mint ahogy arra sem törekszik, hogy jó kapcsolatot építsen ki bárkivel is. Nehéz lenne megmondani első ránézésre, hogy ennyire unatkozik-e vagy belül tényleg nincsen semmi. És sokan megijednek tőle ez miatt. De tényleg csak egy lelketlen báburól van szó?

Élettörténet: Egy két lábon járó időzített bomba. Olyan, mint egy vízzel teli lufi. Ha megszúrod tűvel, a víz lassacskán távozik a lufiból. De kezdjük az elején. Keith születése napjától fogva hemofíliában szenved. Ez egy csúnya típusa a vérzékenységnek, ami egészséges anyáról öröklődik a fiú gyermekre. A vérzékenység gyengeség, sok pénzt elvisz a háztól, sok értékes évet vesz el az életből. Épp ezért nem is kell megmagyarázni, hogy a legalsó rétegből származó szülei miért döntöttek úgy, hogy megszabadulnak tőle. Nem volt szívük megölni, ezért emberkereskedőknek adták, de a fiú a nyakukon maradt kabalaként. Megtanították írni, olvasni, s a zsebtolvajlás fortélyait is megmutatták neki. De aztán pár év elteltével megelégelték a jelenlétét, mert a kölyök már nem volt aranyos és kicsi. Kidobták az utcára, hogy boldoguljon egymaga. Bár az alapokat megtanították neki, soha nem járt iskolába, és fogalma sincs az életről. Mégis sok városban, kisvárosban megfordult már, hogy szerencsét próbáljon. No nem azért hogy boldogan éljen amíg meg nem hal. Nem hisz a tündérmesékben. Viszont az egyik városban egy negyvenes évei végén járó férfiba botlott. első ránézésre ugyanolyan hajléktalan volt mint ő. De ez az ember mégis olyat mutatott Keith-nek, amit más még soha. Ez az ember megtanította őt a legcsodálatosabb és legkifejezőbb művészetre, a festésre. De túl szép lenne minden, ha ezek után sok pénzt csináltak volna a festményekből. A férfi, mint később kiderült tüdőrákos volt, s hamarosan meg is halt. Keith továbbállt tehát és soha nem nézett hátra.

Hobby: Fest

Foglalkozás: -

Extrák: Hajléktalan. * Természetes növényi alapanyagokat használ festményeihez. * Kedvenc itala a kamilla tea. * Ha csak egy darab papír is vágja meg az ujját képes órákon keresztül vérezni. Abba jobb bele sem gondolni mi történik, ha késsel vágja meg magát. * foglalt: linkának

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).