Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kwan Mei
Kategória: Fantasy
Feltöltő: loraneko

Kor: 19

Külső leírás: Elképesztően gyönyörű és bájos teremtés. A lányok és a férfiak is megfordulnak utána az utcán. Gyönyörű hosszú fenékig érő mogyoróbarna haját gondosan, szépen felcsavarja és egy rózsaszín rózsa hajtűvel fogja össze. Egyetlen egy tincset hagy mindig csak szabadon. Bőre hófehér, bársonyos, hibátlan még egy apró anyajegy sem látszik rajta. Arca finom vonalú és olyan akár a selyem. Ártatlanságost, kedvességet sugárzó, hatalmas barna mandulavágású szemeit édesanyjától örökölte. Ez a szempár képes megigézni és magába bolondítani bármelyik hímnemű egyedet. Apró véknyon rózsás ajkaiból csilingelő, kellemes hangocska jön ki, amikor beszél. Vékony, csinos, formás alkatát mindenki megirigyelheti. Kedvenc színei a kék és a rózsaszín. A kimonója is éppen ilyen színű, akárcsak a fülbevalója valamint bármelyik másik kiegészítője.

Jellem: Mei egy igazán kellemes társaság bárkinek. Kedves, barátságos és nagyon illedelmes. Szép és mosolygós még akkor is, ha nagy fájdalmat érez magában. Finom, kecses mozgása van, mint egy úri hölgynek. Szinte minden témában ellehet vele beszélgetni és lány létére nagyon okos. Udvarias, és tudja, hol mit kell mondania. Hangja olyan akár egy fuvola hangja, kellemes és megnyugtató. Bájos, figyelmes lány, próbál úgy viselkedni, hogy az mindenkinek jó legyen, és ne bántson meg senkit sem. Nem szeret bárkivel is haragban lenni, avagy vitatkozni. Kissé szégyenlős főleg férfiak társaságában is, ez nagyon meglátszik arcán is hála fehér bőrének. Olyankor szinte telesen elakad a szava és nem tud mondani semmit sem.

Élettörténet: Kwan Mei egy aprócska kisvárosban született Japánban. Apja egy helyi kovács volt édesanyja pedig varrónő. A kislány gyönyörű volt már kiskorában is, az egész faluban talán ő volt a legszebb lány. Mei a családja közelében nevelkedett, akik nagyon szerették őt, legfőképpen édesanyja, akinek sajnos nem lehetett több gyereke Mei után. A lány szegénységben nevelkedett, ugyan de boldogságban. Szeretett játszani a közelben levő gyerekekkel, és imádta nézni a náluknál rangba sokkal magasabban levőket. Bár azok egy aprócska pillantást sem vettek rájuk, csak némelyik nézett rá néha Mei-re. Egy nap a város egy ünnepségre készült, amire a királyi pár is hivatalos volt, ezért nagyon is készültek rá. Ez a nap volt Mei számára is a fordulópont. A hercegnőnek megtetszett a kislány szépsége és bájossága. Magához vette a lányt, aminek Mei szülei nem nagyon örültek. A hercegnő a kislányból udvarhölgyet neveltetett, megtanította neki az illem és etikett szabályait, valamint a helyes viselkedést. Most ő is ott szolgál a palotába.

Hobby: a kertben sétálni, megcsodálni az újdonsült virágokat.

Foglalkozás: udvarhölgy

Extrák: Még sohasem volt udvarlója. Mindenki nagyon szereti út, bár néha a többi udvarhölgy nagyon irigy rá.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 22.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:13:30
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).