Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Saitoh Kenji
Kategória: Fantasy
Feltöltő: loraneko

Kor: 26

Külső leírás: Ránézésre nagyon erős és bátor, ami így is van. Izmos, szép, szikár fiatalember. Jellegzetes hosszúkás, férfias arca van, ami mindig frissen borotvált. Hosszú mogyoróbarna haját kiengedve hordja, féloldalas bretonja eltakarja kissé jobb szemét. Sűrű, sötét szemöldöke, nagy fekete szemei néha nagyon ijesztően tudnak hatni. Magas, jó külsejű férfi, aki után csak úgy futnak a lányok. Legbecsesebb kincse régi kardja, amit mindig magánál hord.

Jellem: Kenji bátor, erős fiatalember. Remek kardforgató és nagyon jól bánik más fegyverekkel is. Célratörő és nagyon pontos, mindig teljesíti a parancsokat, de csak akkor, ha ő is jónak látja azokat és tényleg szükségesek. Nem szereti az elhamarkodott döntéseket, rühelli a gyáva embereket, és megveti, sőt kimondottan gyűlöli azokat, akik nőket és gyerekeket bántalmaznak. Hűséges, megbízható típus. Nem szeret hazudni sem félrevezetni másokat. Remek harcos, az egyik legjobb az udvarban. A király legfőbb bizalmasának számít.

Élettörténet: Saitoh Kenji egy házaspár első gyermekeként látta meg a napvilágot. Édesapja a király tanácsosa édesanyja a királynő egyik udvarhölgye. Magától értetődő hát, hogy a kisfiú a királyi udvarban nőtt fel, a kis királyfik és királylányok társaságában. Ő volt az egyedüli gyermek aki játszhatott a király gyermekeivel, ugyanis a király nagyon szerette és tisztelte a szüleit. A fiú imádta a kardokat, és mindig azokkal szeretett játszani lovagosat. Köztünk szólva már ekkor nagyon ügyesen bánt a kardokkal, amit észre is vett az egyik katona. Elkezdte a fiút tanítani a harcművészetre aminek Kenji nagyon örült. Csakhamar az egyik legjobb harcos lett a várban és valószínű azon kívül is. 17 éves korára már tagja volt a királyi csapatnak. Majd a irály legfőbb bizalmasa lett belőle.

Hobby: -

Foglalkozás: harcos, őr, katona

Extrák: Remekül bánik a kardokkal. Imád lovagolni. A király benne bízik meg a legjobban.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 22.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:14:08
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).