Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sam Wins
Kategória: Hentai
Feltöltő: Zico

Kor: 24 év

Külső leírás: Rövid, tépett fazonú, sötétbarna már-már fekete haja van, melyet általában rábíz a fodrászaira, ő maga nem sokat szokott vesződni vele. Hajszíne eredeti, mindig is barna haja volt, esze ágában sincs festetni, szerinte az nem a férfi dolga. Szemei szürkék, akár a hold telihold idején,tekintetével pedig bármelyik nőt azonnal le tudja venni a lábairól. Bőre feszes, barna, néhol anyajegyekkel van pöttyözve. Arca markáns és férfias néha már a tökéletesség határait súrolja a megjelenése. Teste remekül ki van dolgozva, odafigyel magára hiszen tudja hogy a rajongóit ezzel még jobban az ujjai köré csavarhatja. Bőre tiszta, egy helyen sincs rajta tetoválás, pirszingekről pedig még csak hallani sem akar. Öltözködés terén szereti a farmernadrágokat, mindegy milyen színűek vagy fazonúak, illetve az egyszerű felsőket, farmer dzsekivel hordva. Általában tornacipőt vagy lakkcsizmát hord. Kiegészítőket ritkán vagy egyáltalán nem vesz fel.

Jellem: Erős és határozott jellem. Amit ő egyszer a fejébe vesz azt véghez is viszi, nem szokása feladni a dolgokat. Állandóan kitűz maga elé egy célt, ami után határozottan és eltökélten megy. Céltudatos és maximalista egyén, mind a szakmai életben, mint a magánéletében a nőkkel szemben. Nagy nőcsábász hírében áll, ugyanis munkája mellett nem nagyon engedheti meg magának a párkapcsolatokat, ezért a nőket csak egy-egy éjszakára használja fel. Éppen ezért általában örömlányokat vagy táncosnőket visz haza magával. A külvilágnak mindig a szolid, hűvös, túlságosan is férfias énjét mutatja, de partnereivel szemben kedves, odaadó és gyengéd szokott lenni. Bízik benne hogy egyszer majd talál maga mellé egy olyan nőt akit nem zavarja az hogy éjt nappallá téve melózik, és csak késő este esik haza fáradtan. Szeret adakozni, rendszeresen küld nagyobb összegeket gyermekeknek és állatoknak egyaránt. Nagyon apáskodó típus, szeret gyerekek közelében lenni és pont ez az ami miatt imádják őt a rajongói.

Élettörténet: Átlagos családban nevelkedett fel. Apja egy egyszerű autószerelőként dolgozik, anyja sima bolti eladónő. A családjában soha senkinek sem volt komolyabb tehetsége semmiben, főleg nem az éneklésben, Sam az első akinek komoly tehetsége van. Már egészen kisgyerek kora óta tudta hogy ő egyszer komoly, híres sztár lesz majd. 13 évesen jelentkezett egy tehetségkutatóba, ahol egészen a döntőig jutott el majd kiesett mert még fiatalnak tartották a nyereményekhez. Pár évig szüneteltette magát, míg nem 18 éves fejjel ismét belevágott. Akkor meg is nyerte a műsort, hirtelen csöppent bele a sztár életben és azóta is a csúcson van.

Hobby: zongora órákat ad a helyi általános iskolában havonta kétszer.

Foglalkozás: Énekes, művész

Extrák: ** Papagáj imádó, otthon két ara és három nimfa papagáj szokta várni. ** Tud zongorázni, gitározni és dobolni is. ** Sosem volt tehetséges tanuló az iskolákban. ** Néha kissé hímsoviniszta szokott leni. ** foglalt.

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, csupán illusztrációként van. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).