Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elia Martell
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Adeline

Kor: 23 (AL 257 - 283)

Külső leírás: Hosszú, derekáig érő középbarna fürtjei, fekete íriszei a rhoyne-i hódítók vérvonalát idézik, míg oliva bőre sokkal világosabb a déliekénél. Orra keskeny, hosszúkás, ajkai teltek, szája sarka enyhén felfelé ível, halvány mosolyráncai árulkodnak általános jó kedélyéről. Vállai szélesek, gömbölydedek, dereka vékony, csípője nőiesen széles. Ruhái a megszokott dorne-i viselethez hűek, vékony-szövésűek, könnyed anyagból készültek és az északi tartományok ruházataihoz képest sokat láttatóak.

Jellem: Elia az évek alatt származásának és neveltetésének megfelelően azzá vált, aminek a társadalom elvárta: egy udvarias és bájos hercegnővé. Általános jókedve és derűlátása miatt az emberek szeretnek a társaságában lenni, sokat nevet és szeret viccelődni. Rendkívül elkötelezett háza iránt, kapcsolata a családjával - főként öccsével, Oberynnel - nagyon szoros. Roppant éles eszű, megfontolt és nagy önuralommal bír, azonban a Martellekre jellemző temperamentum néha felülkerekedik rajta.

Élettörténet: Ser Lewyn Martell második gyermekeként - aki túlélte a csecsemőkort- és első lányaként született, alig egy év múlva pedig megszületett öccse, Oberyn, akivel egész gyerekkorukban elválaszthatatlanok voltak. Mikor elég idős lett a házassághoz, édesanyja körbejárta Eliával és Oberynnel a Hét Királyságot jegyeseket keresvén gyermekeinek, ők azonban minden ajánlatot elutasítottak. Később aztán Rhaegar Targaryen, a Sárkány herceg felesége lett és életet adott egy lánynak és egy fiúnak.

Hobby: hímzés, olvasás, lovaglás

Foglalkozás: Dorne Hercegnője

Extrák: /George R.R. Martin Tűz és Jég dala c. könyvsorozat kitalált előzménytörténete/ ~ Egész életében beteges és gyenge volt, ami sebezhetővé és törékennyé tette. Családja igyekezett ezt titokban tartani, azonban terhességei alatt nagyon legyengült és majdnem meg is halt.

Képinfo: (készítőjét nem ismerem, nem az enyém) (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 16.

Módosítva: 2015. 08. 16. 23:46:08
Módosította: Adeline

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).