Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel R. Vaughn
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yumeneko-chan

Kor: 27

Külső leírás: A "jóképű" gyenge szó rá. Ő ennél több. Hosszú, oldalt felnyírt (melybe még két rövidke csíkot is belenyíratott), bogárfekete haja van, és világoskék szemei, melyek vonzerőt árasztanak magukból. 185 centi magasságával elég magasnak mondható, ehhez hozzá járul még szálkás és izmos testalkata, amit a sok edzésnek köszönhet. Ellenállhatatlan külsejének sok mindenki bedől, ezért mindig könnyű prédái akadnak. Mindkét fülében egy-egy fekete fültágító van, száján pedig van egy kis vágás, ami ismeretlen okokból került oda. Bőre korántsem hófehér, inkább szép kreolos bőrrel áldotta meg sors, ami jól is áll neki. Erőteljes, férfias kisugárzása van. Hasonlóan a modellekhez, neki is karakteres arca van, arccsontja is jobban látható. Álla is hegyesebb, és persze nem mindenkinek van ilyen formás orrnyerege. Öltözködése elég egyhangú, általában csak fekete bőr cuccokat hord, szegeccsel, esetleg még fekete inget ha úgy tartja kedve. Sokszor engedi látni meztelen mellkasát, ami csak jobban dob a külsején, és tényleg ellenállhatatlan lesz. Ő olyasfajta ember, aki nem tud nem kitűnni a tömegből. A járása, öltözködése, viselkedése mind azt mutatja hogy ő kiemelkedik a karizmájával a többiek közül.

Jellem: Daniel személyisége vegyes, az apjából is, és az anyjából is van egy kicsi belőle, fűszerezve a sajátjával. Ahhoz képest hogy első ránézésre beképzeltnek tűnik külseje miatt, egyáltalán nem az. Az tény, hogy ő is tisztában van azzal mit hordoz, de ezt nem mutatja ki...annyira. Ő szeret titokzatos maradni, hogy felkeltse mások figyelmét, szeret célozgatni, és becserkészni másokat. Bár unja már hogy folyton csak egy éjszakás kalandokba keveredik, ő élvezi hogy mindenki csak bomlik utána. Igazi énjét leginkább csak az ágyban mutatja meg, mikor kettesben van a partnerével. Na akkor szokott csak igazán kitárulkozni, megmutatni hogy ő bizony egy önző féreg is tud lenni ha arról van szó, és senkinek de senkinek nem adja azt ami az övé. Egyébként meg gyengéd, udvarias, laza, kedves is másokkal. Ha van párja, őt meg szó szerint a tenyerén hordozza, mint valami bálványt vagy hercegnőt, de ahogy az előbb is írtam, önző, nagyon önző tud lenni. A munkatársaival mind jól kijön, közeli baráti viszonyban van velük.

Élettörténet: Egy teljesen átlagos családban nőtt fel, egyke volt, és talán ezért lett olyan önző hogy mindent magának akar és nem osztozik senkivel semmin. Úgy 1. éves gimnazista volt mikor rájött hogy nem igazán vonzódik a nőkhöz. 2.-os volt mikor lett egy barátja, egy nála 1 évvel fiatalabb fiú. Igazából rá igaz a mondás hogy az első szerelem örökké tart, mivel még mindig táplál gyengéd érzelmeket a fiú iránt, de nem mutatja. Eltemette őt a szíve legmélyebb zugába. Aztán jöttek sorba a partnerek és szerelmek az életébe, de senkit nem volt képes úgy szeretni mint az elsőt. Sajnos, akkor dobták őt először életében, és azóta se többet. Aztán meg eltűnt, a gimnázium 3. évében, és soha többet nem látta. Azt sem tudja mi van vele. Talán már nem is él, kitudja. Miután végzett a gimnáziummal, tovább tanult mint jogász, diplomája lett belőle, viszont még eddig nem tudta hasznosítani a tudását, ezért egy melegbárban dolgozik pultosként. Amit igazából nem is bán, mert szereti ezt csinálni. Eközben szülei elváltak, a viszonylag boldog családi idill megszűnt. Megtudta hogy apja és anyja sohasem jöttek ki jól, de ezt ő még gyerekszemmel nem vette észre, talán azért sem mert jól éltek, annak ellenére hogy csak 1 fő tarotta el a családot. Az apja sohasem dolgozott, (csak vedelt mint a csődör) anyjának kellett eltartani a családot, aki titkárnő volt, de jól keresett vele. ... Azért ő sem volt teljesen tisztességes ember. De Daniel mindig megszerezte a saját pénzét a maga módján. Voltak kapcsolatai, vagy egyszerűen csak... 25 évesen gondolt egyet, és elhagyta a fészket. Hamarabb nem tehette meg, hiszen még tanult. Összegyűjtött egy kis pénzt a maga módján, és elköltözött jó messzire, egy másik városba, ahol egy ideig ismerősénél lakott, majd onnan is elköltözött végre a saját lakásába. Kicsit haragudott is az apjára, de szerette, kicsit utálta már az anyját is, aki minden nap másnak tette szét a lábát. Volt hogy 3-4 férfit vitt haza.

Hobby: szex, darts, ismerkedés (pasizás)

Foglalkozás: Egy melegbárban dolgozik, pultosként.

Extrák: Sokszor próbált leszokni a cigiről, de mindig visszaesik. Most megint próbál leszokni, ezentúl végleg róla.*** Első szerelmét még mindig szereti***SEME lélek*** Egyszer kipróbálta nővel is, de nem érezte jól magát vele***8 nyelven beszél: angol, japán, kínai, német, spanyol, francia, koreai, svéd***jól keres, csak úgy mint anyja, de tisztességesen***jelenleg egy 91 emeletes lakóházban lakik, az 50. emeleten***

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 16.

Módosítva: 2015. 08. 16. 11:53:37
Módosította: Yumeneko-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).