Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Keilea Centaa
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Zico

Kor: Emberi évben 23, kentaurként kb. 8 éves

Külső leírás: Hosszú, dereka és marja alá érő, dús barna fürtös haja van. Hajában jobb oldalt fejbőrétől egészen a haja végéig vajszínű, már- már fehér vastag csík húzódik mely passzol teste színéhez és farkához is. Teste tökéletesnek mondható, telt idomai vannak, kerek keblei, feszes bőre és széles csípője. Felesleges súly egyáltalán nincs rajta, remek kondiban van, odafigyel alkatára és kinézetére is. Arca finom,nőies vonású. Pisze orra, dús, selymes és puha halvány rózsaszín színű ajkai, és igéző égszínkék szemei vannak. Füle egy elf fülére emlékezteti az embert. Fajtája ellenére igenis sminkelni szokta magát, s ha teheti a falusban élő gyerekek segítségével naponta kicsinosítja magát. Rettentően utálja ha koszos lesz, tekintve hogy hófehér foltjai szinte az egész testén megtalálhatók, s a fehér szőrből nehéz kiszedni a rátapadt koszokat. Teste ló része sárga-fehér foltos, farka színe és kinézete megegyezik a hajával. Kiegészítőket nem nagyon hord, egyedül egy vastag bőr szalagot, melyet ő díszítet ki saját kezüleg. Ezt a nyakába akasztja, ezzel takarja el melleit mások elől, hisz ő a többi kentaurral ellentétben egyenesen utál teljesen fedetlenül járkálni ide-oda.

Jellem: Ő a kedvesség megtestesítője. Nagyon könnyű vele összebarátkozni, lényegtelen hogy az illető milyen nemű, fajtájú vagy kinézetű. Nagyon kedves és aranyos lány, állandóan mosolyog, mindig a világ szép dolgait keresi és általában meg is leli azokat. Nagyon odavan az emberekért, sokszor merészkedik be a falvakba hogy új barátokra tegyen szert. Kitartó és erős nő, álmait és vágyait azonnal végrehajtja amint kiötli. Tűzön – vízen át képes lenne átmenni ha a családjáról és szeretteiről van szó. Keilea-t nehéz kihozni a sodrából, de ha ezt valaki megteszi, akkor csak hosszas hízelgés után kap ő nagyságától bocsánatot és második esélyt. Ha kihozzák a sodrából, szomorú, vagy csak magányra vágyik rendszerint megállás nélkül rohan, egészen addig míg lábai fel nem mondják a szolgálatot. Egyáltalán nem szokott csúnyán beszélni, ez nagyon távol áll tőle, és nem is szereti ha valaki a közelében csúf szavakat ejt ki a száján.

Élettörténet: A Centaa törzs első foltos lányaként érkezett a napvilágra. Törzse, amiben él már évszázadok óta fent áll, s híres arról hogy hűen „szolgálják” az embereket, az emberek pedig a szolgálatért cserébe élelmet, menedéket és jólétet biztosítanak nekik. Keilea apja a törzs vezetője, anyja egy idegen klán elárvult gyermeke. A Centaa törzs nem szokta tartani a kapcsolatot a többi kentaur törzzsel, hsizen a legtöbb lenézi őket az ember szeretetük, és készséges segítségnyújtásuk miatt.

Hobby: Kisgyerekeket utaztatni a hátán, megfigyelni az embereket

Foglalkozás: -

Extrák: ** Teljesen vegetáriánus életmódot él ** Szokása a nyílt mezőkön feküdni és figyelni a lepkék táncát ** Csodálatos hangja van amit imád hallatni **

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, csupán illusztrációként van. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).