Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Matthew Carter
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 27

Külső leírás: Ében fekete haját gondosan ápolja, hogy mindig jól nézzen ki. Sűrű szemöldöke, kiemeli szép mandulavágású sötét szemeit. Igazán férfias és nagyon jóképű férfi. Arca mindig frissen borotvált és gondosan ápolt. Éles kiemelkedő ádámcsutkája van. Sportos és kissé izmos testalkatú. Kifinomult ízlése van, mindig elegáns és divatos. 180 centiméterével kellőképpen magasnak számít.

Jellem: Modora is épp olyan elegáns és kifinomult, mint ahogyan külseje is. Előkellő társaságokhoz szokott szóval normális, hogy így viselkedik. Kedves, barátságos és nagyon udvarias is, főleg hölgyek társaságában. Nagyon tudja, mit kell mondania egy nőnek, hogy azt lenyűgözze. Nagyon sok lányt tekert már az ujja köré ezzel. Nagyon rendes és pontos. A legtöbb férfival ellentétben ő tud főzni, vasalni és takarítani is szeret. Becsületes és hűséges típus. Szeretteihez nagyon ragaszkodik és próbálja őket megvédeni mindentől. Szeret segíteni a szegényeken és kedveli a gyerekeket is.

Élettörténet: Matt egy gazdag borászcsalád tagjaként látta meg a napvilágot. Egyedüli gyermek volt, édesanyjának sajnos több gyereke már nem lehetett. A kisfiúnak boldog gyermekkora volt és tulajdonképpen a természetben nőtt fel, apja szőlő birtokán, ami hatalmas. Már egészen pici korában mindent tudod a szőlőkről, később meg a borokról is. Édesapja bevezette fiát minden apró és titkos részletbe, ahhoz, hogy később átvehesse az egész birtok vezetését. Matt hűséges tanítványa volt apjának és 16 éves korára tényleg mindent tudott, amit csak tudnia kellett. A legjobb iskolába járhatott, mert szülei szerették volna, ha fiúk nagyon okos lesz. Sőt édesanyja azt szerette volna, ha fia, nem csak a borászatba ölné bele minden napjait és nem csak azzal foglalatoskodna, hanem lenne normális munkája is. Így Matt ügyvezetőnek tanult az egyetemen, amit sikeresen el is végzett. Ezután visszavonult szülei birtokára és segít nekik a birtokon a papírmunkában, bórtalálkozókat szervez, szóba áll a vásárló cégegekkel és minden egyéb, ami egy ügyvezető dolga.

Hobby: lovaglás a birtokon

Foglalkozás: birtokvezető

Extrák: Egyszer szeretné körbeutazni a világot. Imád lovagol. Több nyelven beszél.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 16.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:14:42
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).