Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Miranda Ace
Kategória: Hentai
Feltöltő: Moemi

Kor: 26

Külső leírás: Elsőre kislányosnak tűnhet az emberek számára, ám ez a kislanyos külső egy többé-kevésbé érett nőt takar. Barna haja lágyan omlik vállaira, és legtöbbször így is hagyja, csak pár alkalomkor fogja össze dús haját. Nagy barna szemeit szemüveg mögé rejti, amit nem kellene hordania, hisz' tökéletes a látása, ám kiskorától szeretett volna szemüveget, és egyszerű üveggel hordja is. Átlag magassággal rendelkezik, ám legtöbbször így is alacsonyabb a férfiaknál. Bár munkája megkövetelné az elegáns öltözéket, ő legtöbbször mégis sajátos ruháiban jár be dolgozni, ezzel közelebb érzi magához a látogatókat. Bár melle nem túl nagy, ő mégis meg van vele elégedve. Kiegészítőként szinte mindig látni nála könyvet/könyveket és a telefonját.

Jellem: Okos és butuska is egyben, mivel nagyon sokszor nem ért a célzásokból. Mindig kedves mindenkivel, ez talán a jó családi légkörnek köszönhető. Nem mondanám, hogy sok barátja van, de akadnak neki, akik mindig bele rángatják mindenbe. Reggelente addig mogorva, míg meg nem kapja a kávéját/teáját/forró csokiját. Ez időjárástól függő számára. Bàr tavaszi gyerek, mégis ki nem állhatja a tavasz végi, nyári melegeket. Ha úgy adódik a helyzet tud bunkó vagy egyenesen fenyegető lenni, ám ezt az énjét nem nagyon használja, hisz' nem szükséges munkájához. Imádja a gyerekeket, és jól is bánik velük, sőt, a gyerekek is oda vannak érte. Talán ennek is köszönheti, hogy legtöbbször ő fogadja az iskolás csoportokat.

Élettörténet: Boldog egyszerű városi családba született egyedüli gyerekként, ezért szülei és nagyszülei a tenyerükön hordozták egész tíz éves koráig, amikor kiderült, hogy van egy nővére, még apja egy korábbi kapcsolatából. Mivel a lány anyja meghalt, így hozzájuk költözött, és eleinte utálatos volt vele, egész addig, míg Miranda meg nem mentette őt egy kiránduláson. Épp túrázni voltak, megcsúszott és az akkor tizenhárom éves kislány utána kapott, és fel húzta. Bár ennek az lett a következménye, hogy kiugrott a válla, de nem zavarta, mert megmentette mostoha nővérét. Azóta sokat javult a kapcsolatuk, becenevét -Mira- is tőle kapta. Mióta mindketten elköltöztek otthonról külön városban élnek, de legalább kéthetente találkoznak. Egy nap Mira is szeretne saját családot és gyerekeket, mivel már most eltervezte a gyerek szobát.

Hobby: főzés, filmezés, sétálás, úszás

Foglalkozás: Múzeumi tárlatvezető

Extrák: *egy gyönyörű kis tetőtèri lakása van, amely a városban a legszebb kilátással rendelkezik, egy gyönyörű fjordra**saját maga rendezte be a házat, bár a bútorok modernebb korra hajaznak, az apró csecsebecsék a munkájához kapcsolódóan régebbi darabok. Ilyen például az antik csillár az ebédlőjében, amit nővérétől kapott. Nehéz a régi és az új kor stílusait össze egyeztetni, de neki sikerült, és erre büszke is.**szereti az állatokat, de még nem szánta rá magát, hogy vegyen is egyet.**imádja az édességeket, főleg a különleges süteményeket**oda van a jazz zenéért*

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 08.

Módosítva: 2015. 08. 07. 06:53:01
Módosította: Moemi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).