Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Annie James
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 19

Külső leírás: Hosszú, enyhén hullámos mogyoróbarna haja egészen a fenekéig ér. Általában középen szokta elválasztani, így kissé kislányos külsőt adva magának. Bájos, gyönyörű arcába, ártatlan tekintetébe szinte minden férfi beleszeret. Sötét barna mandulavágású szemei, kissé pisze orra és rózsás ajka van. Alakja tökéletes ennél gyönyörűbb és szebb már nem is lehetne. Hibátlan bőrét, és telt idomait szinte minden lány megirigyli. Magasságával is meg lehet elégedve, akár topmodellnek is elmehetne. A ruháit is tökéletesen megválogatja, mindig elegáns és csinos. Ékszereket nagyon szeret viselni, legfőképpen arany vagy ezüst dolgokat.

Jellem: Bájos, szerény, kedves és aranyos lány, első benyomásra minden embernek ez jön le. Na meg, hogy elképesztően gyönyörű és félénk. Minden tökéletesen így is van, talán egyetlen dolog nem egészen stimmel. Annie nem félénk csak kissé távolságtartó. Nem nagyon bízik meg az emberekben, és inkább kerüli az idegenek társaságát. Keveset beszél, és csak a barátaival jár ki. Bulizni sosem volt és nem is szeretne menni. Sosem volt még szerelemes, de reméli, egyszer majd talál egy magénak megfelelő partnert. Bár nagyon fél az egésztől, legfőképpen a csalódástól. Emellett azért tud ő veszekedni is, ha nagyon felhúzzák.

Élettörténet: Annie James ismerős lehet egyeseknek, ugyanis Annie édesapja egy eléggé híres rendező. Anyja pedig régen szépségkirálynő volt, most viszont nevelőnőként dolgozik egy árvaházban. Annie-nek három testvére van még, egy bátyja Bred, akivel nagyon jó a kapcsolata, Bred pedig nagyon vigyáz kishúgára. Ezen kívül van egy nővére és egy öccse is. Egészen jó gyerekkoruk volt, amit csak lehetett azt megkaptak. Mint minden gyerek néha ők is csintalankodtak és rossz fát tettek a tűzre. Párszor a nevelőiket is kikészítették. Annie egy csendes gyerek volt az iskolában, sosem volt vele probléma. Mivel nagyon okos és intelligens így a jegyei is nagyon jók voltak. Magas médiával jutott be a középiskolába is, ahol ugyancsak semmi érdekes nem történt vele. Olyan volt mintha ott se lett volna, senki sem foglalkozott vele. Mindösszesen csak két barátnője akadt, akik jóban, rosszban vele tartottak Kayla és Maria. Míg a többieknek már 18 éves korukban kitudja hányadik pasijuk volt addig Annie-nek még egyetlen fiúja sem volt. Igazából, nagyon is fél egy kapcsolattól. 16 éves volt, amikor egy fotós tökéletes modellt látott volna benne, ám az anyja nem engedte, hogy ezt a szakmát válassza.

Hobby: olvasás, zenehalhatás, rajzolás,

Foglalkozás: Egy élelmiszer boltban eladó.

Extrák: Nagyon fél egy kapcsolattól, pontosabban csalódástól. A szobája tele van a rajzaival és ezért idegeneket nem nagyon enged be oda.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 08.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:16:28
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).