Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Loren Reynolds
Kategória: Hentai
Feltöltő: Moemi

Kor: 20

Külső leírás: Hosszú barna haja tökéletes keretet ad hegyes, nőies arcának. Kék szemét legtöbbször kiemeli szemceruzával, míg hosszú pillái tökéletes függönyként vigyázzák szeme világát. Atlagos testalkattal, kerek keblekkel lett megáldva, nem fél kirívó ruhákat hordani, bár nem is szokása. Szinte mindig hord magánál fülhallgatót, mára már kiegészítőként tartja magánál, és az emberek furcsálják, ha nincs szem előtt e kelléke. Bal fülében két fülgyűrű míg jobbjában két lyuk van. Balkezes révén ezen a karján tartja óráját, amit szüleitől kaptt búcsú ajándékként. Ezen kívül még szeret nyakláncokat és karkötőket hordani. Ruhái mindenféle színben pompáznak, akármilyen hangulata van, mindig talál maganak megfelelő ruhát.

Jellem: Okos. Kétség kívül ösztöndíjjal került be az egyetemre, ahol elég sok barátra tett szert. Első találkozasra véleményt tudnak róla alkotni, az már más téma, hogy ez jó vagy rossz vélemény e. E mellett rettentően makacs, és önfejű, viszont gondoskodó és szeretet teljes. Ha valakit megkedvel, nem tűri el, ha azt a személyt bántják. Bár nem szokása a verekedés, ha kell megvédi magát és azokat, akik közel állnak hozzá és be tud durvulni. Bár senki nem gondolná róla, hisz' nem szemérmes, és nem is olyan könnyű zavarba hozni, de kora ellenére még szűz.

Élettörténet: Szülei meghaltak, amikor betöltötte a tizenhármat. Egy nyaralásra indultak, amikor autó balesetet szenvedtek és csak ő élte túl. Ekkor kapta tőlük az órát, amit mindig hord. Gyerekotthonba került, ahol eleinte zaklatták, míg be nem került egy bandába, ahol a nagyfőnök, Aron pártfogoltja lett, aki kishúgaként kezelte. Végig a középiskolába vigyázott rá, mikor Dena összeismerkedett Hayle-val, akivel legjobb barátnők révén eggyütt élnek és járnak egyetemre, míg Hayle üzleti szakott választott, addig ő komunikaciós szakra ment, mivel vágya az, hogy egyszer író vagy újságíró lehessen. Azóta össze költözött Hayleval. Azóta Aron levette róla a kezét, bár még mindig vigyáz rá, lévén, hogy a lány barátnőjével találkozgat.

Hobby: zene hallgatás, éneklés, írás, olvasás, tesztelni mások meddig bírják az idegesítő énét

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Extrák: *az egyetem mellett egy sajátos kávézóban dolgozik felszolgálóként**romantikus alkat*szereti a régies holmikat, legyen az ruha vagy bútor**egy saját könyvtár szobát szeretne*

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 08.
2015. 08. 10.

Módosítva: 2015. 08. 09. 17:00:57
Módosította: Moemi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).