Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép






Tulajdonságok
Név: Kate Goth
Kategória: Hentai
Feltöltő: Moemi

Kor: 17

Külső leírás: Tengerkék hajával az első pillanatban magára vonja a figyelmet. Fekete szemei töléletes ellentétet jelentenek hajával. Pedig erről nem ő tehet. Csupán genetika, hogy ilyen sötét a szeme. Haját tizenhat évesen kezdte festeni, nem sokkal az után, hogy batyja elköltözött, amikor egyetemre ment. Átlagos testalkattal kerekded idomokkal rendelkezik, amit nem próbál kihagsúlyozni, sőt. 170 cm-jével nem épp átlag magassàg a lányok között, viszont még így is alacsonyabb a korabeli fiúknál. Vissza húzódó személyiségét tökéletesen kifejezi szolid öltözködése, amikbe világosabb színeket visz bele. Nem egy piszkafa, pont ideális alkattal rendelkezik. Arca legtöbbször búskomor, viszont olykor-olykor el lehet nála csípni egy elvarázsolt mosolyt, ami gyönyörűvé teszi ártatlan mivoltját. Nyaka és kulcscsontja ívét szereti kihangsúlyozni egy-egy nyakláncal, amire rásegít az is, hogy haját többnyire feltűzve, vagy összefogva hordja.

Jellem: Tipikusan az a lány, aki egyedül ebédel. Természetének köszönhetően nem igen akadnak barátai, az osztálytársai gúnyolták. Érzékenysége sokakban megvetést kelt, míg másokat elvarázsol sírástól maszatos arca. Így van ezzel bátyja is, Lucas aki mindennél jobban félti reménytelenül romantikus természetű húgát. Nyugalmat csak a könyvek között talál, de számára az igazi kikapcsolódás, ha a konyhában tevékenykedhet. A balhékban és az eseményekben csak távoli szemlélő, legtöbbször sodródik az árral.

Élettörténet: Szerető családban nőtt fel a második és egyben egyedüli leány gyermekként. Bátyja jelentette neki a világot, aki annak ellenére, hogy öt évvel idősebb volt mindig magával vitte a húgát játszani. Az alapiskolában bántották természete miatt, amiért rettentő sokat sírt és ez középiskolában is folytatódott. Amikor szülei bejelentették, hogy elköltöznek megörült, bár továbbra is rettegett, hogy miként fognak vele az új iskolában bánni.

Hobby: olvasás, főzés, őszi séta a lehulló levelek alatt, könyvtár látogatás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: *Van egy Tobi nevű félig brit kék cicája, aki annak ellenére, hogy szőrének szürkés kék árnyalatban kéne pompáznia, fehér szürke foltos.**Jóhiszemű és segítő kész**bátyja tanítására szeret meccseket nézni**szeret úszni, és jó úszó is*

Képinfo: A kép nem saját, csupán kölcsön vettem a karakteremhez! (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 08.

Módosítva: 2015. 08. 07. 21:33:04
Módosította: Moemi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).