Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Elisabeth Moore
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nika0367

Kor: 18 év

Külső leírás: Derekáig érő sötétbarna, már-már fekete hajkoronával és gyönyörű tengerkék szemekkel rendelkezik. Egyáltalán nem magas, csupán 165 centi, az alkata pedig karcsú. Csípője széles, combjai vékonyak, feneke kerek, mellei pedig, bár aprók, mégis formásak. Egyenes szálú haja kitűnően keresztezi puha, fehér bőrét és ovális arcát, melyen az igéző világoskék szemeken kívül egy pisze orr és egy vékony, bársonyos ajak található. Haját általában kiengedve hordja, ha azonban főz, vagy bármi olyan munkát végez, melyben hajkoronája megzavarhatja, lófarokba köti. Ritka alkalmakkor sminkeli ki magát, és akkor sem esik túlzásba. Bal csuklóján állandóan egy zöld, virágmintás karkötő lóg, mely szüleire emlékezteti. Ruházata hétköznapi, ha nem az iskolai egyenruhája van rajta, akkor a topp-szoknya párosítást kedveli. Nem szereti a túl kirívó vagy divatos ruhadarabokat. Az egyszerűség és kényelmesség híve.

Jellem: Első pillantásra Beth egy visszahúzódó, „a széltől is óvni kell” típusú lánynak néz ki, aki a sarokban megbújva figyeli a többieket és hagyja, hogy azt tegyék vele, amit csak akarnak. Ez a megállapítás azonban csak félig-meddig igaz, hisz Beth, bár valóban egy kedves, odaadó, segítőkész és félénk lány, mégis, ha a barátairól vagy a családtagjairól van szó, a végletekig el tud menni azért, hogy megmentse őket vagy kiálljon az igazukért. Gyűlöli az igazságtalanságot, az erőszakot és a hazugságot. Nagyon hiszékeny lány, aki, bár tájékozott a világban, mégis, még sok dolog van az életben a számára, amiről fogalma sincsen. Állandóan mosolyog, türelmes típus. Ha megbántják, fájdalmát soha nem mutatja ki mások előtt, csak elvonul egy csöndes sarokba és kisírja magát. Sokáig képes emlékezni arra, hogy ki és miképpen bántotta meg őt, ugyanakkor, gyorsan megbocsát másoknak, ő maga pedig szinte képtelen másokat megbántani, legyen szó fizikai vagy mentális bántásról. Azonban, van egy érzékeny pontja, melyet, ha valaki sértegetni kezd, azonnal robban. Ez pedig a szülei. Ha bárki ócsárolni kezdi őket, vagy szidalmazni, Beth azonnal elveszíti minden önkontrollát, és akár foggal, körömmel is képes azoknak nekiesni, akik szüleiről csak egy rossz szót is szóltak. Gyakran nem mondja el a véleményét, és inkább kívülről szemléli a dolgokat. Nagyon szeretne barátokat, ám fél, hogyha őszinte lesz az emberekkel, azok csak kihasználják a gyengeségeit és átverik őt. Éppen ezért Beth nem éppen az a könnyen barátkozó típus, bizalmatlan az emberekkel szemben, bár ezt nem mutatja ki a környezete felé.

Élettörténet: 1996. július. 10-én született Oszakában. Szülei angolok voltak, akik Japánba költöztek a jobb élet reményében. Nővére, Valerie öt évvel az ő születése előtt látta meg a napvilágot. Bethnek ugyanolyan gyermekkora volt, mint kortársainak, imádta nővérét, aki sokszor megvédte őt a nagyobbaktól és sokmindent tanított meg neki. Ahogy teltek-múltak az évek, Valerie felnőtt, kijárta a gimnáziumot és úgy döntött, hogy Amerikába megy, a Harvard Egyetemre, hogy gyermekpszichiáter lehessen. Beth nagyon örült nővére sikerének, és szívből kívánta, hogy Valerie sikeresen le tudjon diplomázni. Bár nővére gyakran meglátogatta őket, mégis, egy évvel Valerie távozása után Beth szülei úgy döntöttek, hogy a nyári szünetben meglátogatják a lányt Amerikában. A család a kocsijukkal éppen a reptér felé tartott, mikor egy ittas sofőr eléjük vágott az amúgy is keskeny, hegyi úton. A járművük kisodródott és lezuhant egy szakadékba. Csak Beth élte túl a balesetet, ugyanakkor kómába esett és egy évet halasztania kellett az iskolájában, mivel, miután magához tért, újra meg kellett tanulnia beszélni és járni. Valerie otthagyta az egyetemet és húga segítségére sietett, aki az eset után depresszióssá vált. Az egy éves kemoterápia alatt Beth sokat fejlődött, ismét meg tanult folyékonyan beszélni, ismét képes a járásra, sőt, úgy tűnik, hogy agyi funkciói is ugyanolyan jók, mint a baleset előtt. Bár a lány fizikálisan teljesen felépült, lelkileg mégis mélyen megsérült. Éppen ezért történhetett talán, hogy a lány, miután visszatért az iskolájába, szinte egyből szerelembe is esett. A fiú azonban csak játszadozott vele, erre pedig Beth is hamar rájött, így a kapcsolat hamar szakításba torkollott. Beth azóta már ismét a régi és a nővérével együtt éldegél a családi házukban. Álma, hogy betegeknek segíthessen nővérként.

Hobby: tanulás, a házimunkák elvégzése

Foglalkozás: végzős diák, szabadidejében egy könyvtárban segédkezik

Extrák: Még szűz. || Rák a horoszkópja. || Kedvenc színe a kék. || Kedvenc állata a ló. || Tizenkét évesen kapta a zöld, virágmintás karkötőjét édesanyjától. A baleset napján is rajta volt, éppen ezért úgy gondolja, hogy a karkötő szerencsét hoz. || Bűntudata van, hogy Valerie-nek ott kellett hagynia az egyetemet miatta.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).