Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Azael (Azazel) Kum
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Zico

Kor: 20-nak néz ki, de valójában van már vagy 50 éves is.

Külső leírás: Első ránézésre az emberben egyetlen szó fogalmazódik meg: Gyönyörű. Azaelnek mindene megvan ami a szépséghez kell, és ő ezzel tökéletesen tisztában is van. Bőre mindig puha, selymes és sima, jó érzés hozzáérni, s mivel szinte hófehér színű, eléggé egy porcelán baba bőrére emlékeztet. Bármilyen fura, az ő bőrén nincsenek anyajegyek se, sosem volt pattanásos, hibátlan az egész teste. Annak ellenére hogy férfi, csontozata könnyű és vékony, csodálatos alakot adva ezzel neki. Fajtájának köszönhetően nála lehetetlen dolog az elhízás, gyerek kora óta vékony, de nem annyira hogy minden csontja látható legyen. Izomzatát nem dolgozta ki, nem tartja szükségesnek, elmondása szerint azzal már nem lenne gyönyörű kinézete és csak hátráltatná őt a munkában is a túlzott izomzat. Ajka halvány rózsaszín színű, puha és pufi , szereti vörösre festeni pusztán csak poénból. Senki sem tudja szemei valójában milyen színűek, mivel színe állandóan változik, de általában zöld, kék, és vörös szín keveréke. Furcsa szeme van, nem emberi, inkább egy kígyó, vagy egy macska szemeire emlékeztető szeme van, és ennek megfelelően is lát. Szemeit imádja, és szereti felhívni rájuk az emberek vagy fajtársai figyelmét, ezért durván szokta sminkelni, sok színnel, hogy az ember szeme egyből a szemein akadjon meg és ne tudja levenni róla a tekintetét. Testén szerte szét találhatóak ékszerek, amiket általában magának lő be. Bal füle két helyen van kilőve, ebben a fülében egy csiga alakú fültágító van, felette pedig egy szarvra emlékeztető fülbevaló ékesíti gazdáját. Másik fülében csak egy rózsaszín köves fülbevaló van. Alsó ajkán bal oldalon két patkó van lőve, és közvetlen mellette pedig egy kis tüske kinézetű pierching terpeszkedik. Haja régebben hosszú volt, de levágatta, azóta rövid, nyaka aljáig ér. Elől hosszúra hagyja meg mindig állandóan jobb oldalra tűzve hordja, s szereti haját úgy feltupírozni mintha két macskafüle lenne. Haja színe platinaszőke, nem festi, születés óta így néz ki. Fogai hófehérek, akár a fogkrém reklámokban, makulátlanok. Annak ellenére hogy kiló számra eszi az édességeket, sosem kellett fogorvoshoz menni, minden foga épp és egészséges, egyszer sem volt lyukas foga. Szemfogai picit hosszabbra nőttek meg az átlagnál, de büszke rájuk. Általában bőrből készült ruhákat vesz magára. A bőr nadrág az kötelező darab, szereti a bakancsokat, és a bőr kabátokat is, sok-sok szegeccsel. Nem nagyon hord színes ruhákat, azok elvonják az ember figyelmét a fejéről. Kiegészítőként mindig mást hord. Nyakán állandóan ott feszül vastag, tüskés bőrnyakörve, melyről arany láncon lóg a maszkja. A maszk macska fej alakú, bal oldala teljesen fehér, szemöldök résznél két pierchinggel átlőve, ez fémből van, a másik oldal hasított fekete bőrből készült, sok lukaccsal , díszítés nélkül. Szeret még gyűrűket hordani, de csak is mágnesből vagy acélból készülteket. Körmeit műköröm nagyságúra hagyja megnőni, festi őket, általában feketére.

Jellem: Egoista, eszes, ravasz, és kitartó. Ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Azaelt. Igazából eléggé kiszámíthatatlan személyiség. Szeret kihasználni másokat, főleg az embereket, és mivel az emberek lelkével táplálkozik, keresi azoknak a társaságát akiknek már történt lelki traumája. Például elvesztette a családját, bántalmazták és hasonló dolgok, hiszen nekik finom a lelkük. Van benne egy kis arrogancia is, aki nem olyan fajtájú mint ő, vagy nincs olyan szinte mint ő, vagy gyorsan leegyszerűsítve nem Ő az illető, azzal eléggé lenéző. Az ő fejében az a gondolat lappang hogy Ő mindenki felett áll, nála nincs jobb ember, na meg démon a földön. Az emberek jogait és szabályait ritkán tartja szem előtt, inkább a saját szabályai szerint szeret élni. Rühelli ha valaki meg akarja mondani neki az igazat, vagy ki akarja javítani. Élvezi ha kihasználhatja az embereket, mindegy mivel, csak a másiknak legalább egy picit fájjon amit tesz, viszont utálja ha ő vele teszik meg azt, amit normál esetben ő tenne meg mással. Démon testvérei között ő a leggyengébb, neki van a legkevesebb varázsereje, hiszen félvér, de ennek ellenére mégis neki van már a legtöbb megszerzett lelke, és a legtöbb „ügyfele” vagy ahogy ő hívja őket „idióta barma”, kinézete miatt. Rendesen kihasználja a külsejét, a vérbeli örömlányok is tanulhatnának tőle. Azaelban egyáltalán nincs szégyen érzet, gondolkodás nélkül, bárkinek, bármikor kimondja amit gondol, nem törődve a következményekkel. Mivel démon, párkapcsolata még soha sem volt. Hiszen nem kell olyan neki. Az ő fajtája máshogy működik mint az emberi faj, így ahogy a többiek is, ő sem érez különösebben különféle érzelmeket senki iránt. Hidegvérrel képes elvenni akár egy gyerek lelkét is ha az odaígérte neki már, és hűvös, higgadt fejjel nézné végig akár a tulajdon anyja halálát is. Legalábbis ő ezt állítja, de mivel félvér, és van benne emberi vér is, ezért, főleg anyja iránt szeretetet érez, és bármit megtenne érte, ahogy valószínűleg párjáért is (ha lenne). Nem sok mindenre könnyű őt rávenni, eddig mindig csak olyan szerződést kötött ügyfeleivel ami maximum pár napra szólt, de megfelelő jutalom fejében évekre is elkötelezi magát valaki mellett. Nem érdemes ő rá hallgatni, szokása hazudni a cél érdekében, és mindig arra tereli az ügyfelét hogy minél hamarabb feldobja a pacskert, s lakmározhasson egy jót, ezért szerződés kötésnél nála nagyon oda kell figyelni a kis részletekre is. Amitől bármikor képes megadni magát, és ellágyul az az édesség. Mindegy hogy milyen édesség, ő mindet imádja.

Élettörténet: Valamikor a modern kor kezdetekor látta meg a napvilágot egy szegény család első gyermekeként. Anyja mindentől óvta a kisfiút, baba korában sem vitte őt sehova, bújtatta a falusiak elől, és képes volt csak azért rengeteg pénzt kiadni hogy felszentelje a házat, s távol tartsa a fiútól az apját. Apja egy démon volt, Aki szórakozásból ejtette teherbe az anyját, hogy aztán megnézze, hogy egy ilyen félvér gyerek mégis meddig képes életben maradni ezen a földön, vagy a pokolban. Az anyjának sikerült elrejteni a fiút hat éves koráig, amikor egy viharos éjszakán a kisfiú hangokat kezdet hallani az utcáról, s kíváncsiságának engedve kimászva az ablakon, követte a furcsa hangot ami az ő nevét suttogta. Mire észbe kapott már egy idegen férfi (történetesen az apja) karjaiban találta magát. Innentől kezdve él a pokolban. Tud olvasni és írni is, tökéletesen beszélni a világ össze nyelvét, és nagyon ért a démoni dolgokhoz is azóta. Anyját néha meglátogatja esténként amikor az asszony alszik, aki azóta van már vagy 80 éves is, és bár tilos, varázserejét folyamatosan anyja életben tartására „pazarolja”. Sosem járt suliba, és nem is akar.

Hobby: Emberek megrontása, kihasználása és minden olyan dolog cisnálása ami tiltott lenne számára.

Foglalkozás: Egy tetováló szalonban dolgozik.

Extrák: ** Uke ** Nem meri elmondani senkinek, de szeretné megtudni milyne érzés a szerelem. ** Apját utálja, az a célja hogy egyszer eltegye láb alól ** A pokolban is meg tud maradni, de már beköltözött a városba, és itt most jól érzi magát. ** Könnyű megidézni, csupán a nevét kell kiírni vörös festékkel egy makulátlan tiszta, hófehér falra. ** Van egy kutyája és egy macskája.

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, csupán illusztrációként van. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).