Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Minki Doung
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Zico

Kor: 21 év

Külső leírás: Haja rövid, tépett fazonú, egy genetikai rendellenesség miatt fehér színű, elől általában szemébe lóg, de mindig félre söpri. Szeret törődni a hajával, mivel tudja hogy különleges kinézetű ezért különösen sokat foglalkozik vele, ennek köszönhetően pedig haja nagyon dús és puha állandóan. Szemei gesztenye barna színűek, bárkit el tud varázsolni a nézésével. Testére rendkívül odafigyel, amikor szabadideje engedi képes órákon át edzetni magát, és végkimerülésig hajszolni testét előre a cél érdekében. Szálkás izomzatú, egész jól kidolgozott felső és alsó testtel rendelkezik. Bőre fehér színű, nem szeret a napra menni, inkább elkerüli nyáron is, ezért aki nem ismeri őt könnyen azt hiheti hogy beteg, amiért ennyire sápadt a színe. Ruházat terén általában a stylistja állítja neki elő a ruháit, és az ő szabályai szerint válogatja össze a hátköznapi ruházatát is. Szereti a színes felsőket, és az egyszínű, simulós nadrágokat sima tornacipővel. Elengedhetetlen kellék nála a „fullcap” amit mindig a fején visel bárhova is megy, ő azt az istenért nem lenne hajlandó levenni. Jobb fülében fültágítót visel, bal füle pedig több helyen is ki van lőve, ahova különféle fülbevalókat aggat.

Jellem: Ha egy szóval kellene őt jellemezni az Ártatlan szót mondanám. Ő tipikusan az a fiú aki a világ összes pénzéért sem tudna megbántani, cserbenhagyni senkit, hazudni meg pláne nem tudna. Mindig úgy volt nevelve hogy hazudni nem szép dolog, és úgy kell viselkedni a többi emberrel ahogy te elvárod hogy veled viselkedjenek. Mosolygós, vidám fiú, munkája ellenére is mindig önmagát adja. A lelki világa nem a legstabilabb, egy egyszerű kis sértő szótól is eltörik nála a mécses, és nagyon szomorú lesz. Sajnos könnyű megsérteni, és ha bedurcázik akkor előfordul hogy nem szól a környezetében lévő emberekhez egy szó sem, akár több napig. Mindenkivel rendkívül udvarias, legyen az idős, fiatal vagy középkorú, esetleg vele egy idős. Minki egy igazi energia bomba, egész nap megállás nélkül pörög, nevet, ugrál és szórakozik, mindemellett természetesen komolyan veszi a munkáját, és mindent belead menedzsere legnagyobb örömére.

Élettörténet: Egy átlagos koreai családban látta meg a napvilágot. Minki a családban a harmadik gyerekként született van. Van egy bátyja és egy nővére akikkel mindig jóban volt. A nővéréhez erős szálak fűzik, olyan számára mint egy második anyuka. Minki már egészen pici korában eldöntötte mi lesz majd ha nagy lesz. Táncos és modell. Az álmaiban szerencsére minden családtagja támogatta, s már általános iskolában, sőt az óvodában is beíratták őt táncórákra. Nagyon ügyesnek bizonyult és a teste is mindig tökéletesnek számított, így középiskolába egy modell iskolába jelentkezett, ahova fel is vették, és már elsősként fel is figyeltek rá. Ekkor került ahhoz a céghez ahol a mai napig modellként dolgozik. Egy tini divat magazinban szokott szerepelni, de számos egyéb újságban is szerepelt már, sőt, a TV-ben is szokása feltűnni. Mára már ő a legkeresettebb fiatal modell a szakmában.

Hobby: Gitározás, olvasás, anime nézés, alvás

Foglalkozás: Hivatalos modell

Extrák: ** Macska bolond ** Ritka genetikai betegsége van, ami miatt már három éves korában őszülni kezdett, és mára már teljesen fehér színű a haja ** Jól énekel, de lámpalázas nagyobb közönség előtt fellépni, ezért nem próbálta még ki magát a popszakma terén ** Tisztában van azzal hogy meleg ** Uke ** Még mindig a családjával él.

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, csupán illusztrációként van. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).