Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Erin Ross
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 22

Külső leírás: Nem mondhatni épp legszebb nőnek, de csúnyának sem. Az igaz, hogy nem egy szépségideál, de attól még szép és a férfiak is szépnek látják. Tökéletes alkattal van megáldva. Szép formás feneke, nagy kerekded mellei vannak. Csinos és nagyon szexi. Hosszú haja szép enyhe hullámokban vonul le a háta közepéig,a mit mostanában világoskékre festett. Hosszúkás arcát, kissé hegyes állát bretonjával próbálja ellensúlyozni. Szembetűnőek gyönyörű, mandulavágású égszínkék szemei. Orra egyenes vonalú, ajka telt és csókra álló. Hosszú formás nyakát nagyon sok férfi szempár, de még női is megcsodálja, ahogy alkatát is. 167 cm magasságával nem nevezhető éppen kicsinek, sőt nagyon is magas. Szereti a szexi és nőies ruhadarabokat. Valamint a vagány ás divatos kiegészítőket. Táncruhája egy bőrkötős aprócska topp valamint egy farmernadrág.

Jellem: Erin igazán erős nő, nagyon sok mindenen átment már, éppen ezért néha kissé rideg és csúnya szájú. Nagyon szókimondó, ami a szívén az a száján, még ha néha megsérti is az illetőt. No de azért nem épp ilyen rémisztő alak, tud ő kedves és aranyos is lenni azzal, aki megérdemli. Célratörő és igen makacs, terveit mindig véghezviszi, még ha az néha nagyon nehezen is megy. Okos és intelligens lány az iskolában is mindig nagyon jó volt, de aztán valamiért ott hagyta. Kissé rosszcsont alkat, szinte minden rossz dologban benne van. Nagyon szeret táncolni, az a mindene.

Élettörténet: Erin szülei második gyermekeként látta meg a napvilágot van egy nála 5 évvel idősebb bátya. A szülei egyszerű munkások voltak, így hát nem voltak éppen a leggazdagabbak. De attól még mindennapra jutott kenyér az asztalra. Szép gyermekkorúk volt, megkaptak éppen ugyanannyi dolgot, mint minden más normális gyerek. Erin egy igazi kis rosszcsont volt, minden bajban benne volt, amiben csak lehetett. Rosszabb volt, mint 10 fiú együttvéve. Igen azt lehetne mondani ez egy tökéletes családi élet, ám csak egy darabig ment minden ilyen egyszerűen. Hirtelen bajról bajok jöttek. Először az édesapja betegedett meg nagyon csúnyán, korházakról korházra járt. Mindnet pénzüket arra költötték, hogy az édesapja valahogy meggyógyuljon, így kisebb házba kellett költözniük. Az édesanyja teljesen belebetegedett, már a gyerekekkel sem foglalkozott annyit, mint eddig. Aztán bekövetkezett az amitől a legjobban féltek, egy napon amikor Erin még csak 9 éves volt elvesztette édesapját. Anyja teljesen depressziós lett. A két gyereknek kellett elvégeznie a háztartási munkákat és minden egyebet, az iskola mellett. Anyja többször megpróbált öngyilkos lenni, de szerencsére nem sikerült neki. Bátyja nem bírta az otthoni stresszt és egy napon eltűnt. Erin 14 évesen egyedül maradt a beteg édesanyjával. A kislány 16 évesen otthagyta az iskolát, hogy otthon lehessen és édesanyját ápolhassa. Kiskorától kezdve nagyon szeretett táncolni, ez volt az egyetlen dolog, amiről nem volt hajlandó lemondani. Otthon mindig gyakorolt, amikor csak szabad ideje akadt, de ilyen nem volt nagyon sok. Aztán egy nap édesanyja megölte magát, bevette az összes gyógyszert, amit otthon talált és már a mentősök sem tudtak segíteni rajta. Erin egyedül maradt a fájdalommal és mindennel.

Hobby: tánc és tánc minden mennyiségben

Foglalkozás: táncosnő

Extrák: Nagyon szeret táncolni. Több nyelven beszél. A tanárai nagyon sajnálták, amikor otthagyta az iskolát. Nagyon nagy lelki traumája van, édesanyja halálán és azután sem sírt soha, és senkinek sem beszél a múltjáról.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 30.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:18:12
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).