Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Marion Zara Rain
Kategória: Fantasy
Feltöltő: loraneko

Kor: 17

Külső leírás: Marion egy átlagos lány, úgy néz ki mint bármelyik másik lány a közelből, nincs rajta semmi különösebb jel kívülről, hogy másabb lenne. Hosszú világosbarnás szürkés haja enyhe hullámokban vonul le háta közepéig. Formás, ovális, finom vonalú arca van, amit sötétbarna szemei emelnek ki. Kicsiny vékony pisze orra, aprócska rózsás ajka. Kényelmes, természethez illő ruhákat hord, nem szereti a túl sok kiegészítőt és az ékszereket sem nagyon.

Jellem: Nagyon magányos és távolságtartó. Kissé félénk és visszahúzódó, nem nagyon szereti a társaságot. Keveset beszél, és szinte nem jár sehova, csak az állataival foglalkozik. Mikor valakivel beszélgetnie kell akkor, kedves, aranyos és barátságos tud lenni, de csak annyira amennyire az udvariasság megengedi. Nagyon szereti az állatokat, és szinte csak velük foglalkozik, ők a legjobb barátai. Ismer szinte minden állatot és az erdőt is nagyon jól ismeri.

Élettörténet: Maga se tudja kik a szülei, árvaházban nevelkedett. Társaival nem nagyon jött jól ki és a nevelőkkel sem. A többiek csúfolták, mert félénk és visszahúzódó kislány volt és folyton az állatokat keresgélte és velük beszélgetett. Még egy egeret is megmentett mikor az egérfogóba került. Az iskolában nagyon jó tanul, de nem egy kiemelkedő tanuló. Nagyon jók a jegyei, de sohasem volt annyira kiemelkedő, hogy valami versenyekre járjon vagy büszkék lehessenek rá a tanárai. Jó sokszor megpróbált már megszökni, mert már nem tűrte a zaklatásokat, ám minduntalan visszahozták őt. A lány 14 évesen végül egy árvaházon kívüli iskolába iratkozott, így megszabadult az őt szívató társaitól. Ám itt sem jobb a helyzete, itt sem szereti sokkal jobban és őt sem szeretik annyira. Mindig az a félénk, gyáva és gyagyás kislány maradt, aki csak az állatokkal beszélget és emberekkel szinte szoba sem áll.

Hobby: állatokkal lenni, olvasni, rajzolni

Foglalkozás: középiskolás

Extrák: Beszél az állatok nyelvén. Nagyon jól ismeri az erdőt és a közeli helyeket.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 08. 26.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:18:46
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).