Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elena Piper Craig
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 25

Külső leírás: Hosszú sötét haja apró hullámokban vonul le háta közepéig. Finom vonalú ovális arcát, gyönyörű mandulavágású barna szemit édesanyjától örökölte. Kicsiny pisze orra, vékony, csokra álló ajka arányossá teszik arcát. Selymes puha bőrén, csinos, vékony testalkatán úgy áll szinte minden ruha mintha ráöntötték volna. Igazán szemre való teremtés, kellőképpen telt idomokkal rendelkezik, amin a férfiaknak is megakad a szeme. leginkább sötét ruhákban jár és a sportos avagy a bőrszerkókat szereti. Okos és nagyon intelligens lány.

Jellem: Elena az a fajta nő, akivel jobb jóban lenni, mint sem. Nagyon távolságtartó és csak a munkájának él. Kemény, bátor és vakmerő, bármit megtesz azért, hogy elfogja a bűnözőket, még ha az nagyon veszélyes is lehet. Heves, temperamentumos és nagyon szenvedélyes is mindig kimondja, ami a szívét nyomja. Nem érdekli, hogy az épp a főnöke vagy akár valamelyik társa is. Mindig kiáll az igaza mellett és utálja az igazságtalanságot. Nem riad vissza a harctól sem, remekül tud verekedni. A munkatársai szerint nagyon érzéketlen, szerintük egyáltalán nincsenek érzései. Pedig ha tudnák, miket élt át biztosan nem így beszélnek róla. Senkit nem enged magához közel, mindenkivel harapósan, ridegen viselkedik. De aki közelebbről megismeri, az rögtön rájön, hogy nagyon is sok érzékeny nő.

Élettörténet: Elena, Kristine James néven született egy rendőr-ügyvéd házaspár második gyermekeként. A szülök nagyon sokat dolgoztak így a két kislányra egy dada vigyázott Bella. A két gyerek nagyon szerették dadájukat, ahogyan ő is őket. Egy nagy vidéki házban éltek, ahol a két kislánynak mindene megvolt, amit csak el tudtak képzelni. Elena nővérével nagyon jól kijött és felnézett rá. Minden csodásan, szépen ment egészen addig, amíg egyszer a kicsik bújócskázni akartak a dadájukkal. A szüleik épp hazaérkeztek, a két gyerek elbújt, Elena az udvarban nővére a házban. Nagyon sok idő eltelhetett, ám senki nem jött Elena keresésére, a kislánynak feltűnt mindez. Elindult a ház felé, hogy megnézze, mért nem keresik őt. Ahogy közeledett szörnyű hangokat halott, kétségbeesett kiáltásokat. Az ajtórésnyire volt nyitva, Elena benézett. Amit bent látott attól nagyon megijedt és megrémült. A nővére agyonlőve holtan feküdt a földön, apját és édesanyját két feketeruhás fickó fogta és fejükhöz fegyvert szegezett. Apját fejbe lőtték, édesanyja mintha megérezte volna a jelenlétét és felé nézet szemi kikerekedtek, erre az egyik gyilkos felé nézett. Anyja csak annyit suttogott, hogy fuss. Elena rohanni kezdet át az erdőn át, szélsebesen. Futás közben halott egy lövést. Maga sem tudta, hogy követik vagy sem. Gyorsan elbujt egy barlangban. Itt talált rá valaki, aki elvitte egy árvaházba. Amikor a nevét megkérdezték, gyorsan kitalált egyet, mert tudta, hanem rátalálnak. Egy kedves házaspár vette aztán örökbe. Elena elhatározta, hogy rendőr lesz és üldözni fogja a gyilkosokat és betörőket.

Hobby: -

Foglalkozás: rendőr

Extrák: Ő az egyik legjobb rendőr az őrsön. Múltjáról senkinek sem beszél. Mélyen él benne az a nap amikor családját megölték, és tisztán emlékszik a gyilkos arcára valamint egy tetoválására a bal csuklóján. Reméli egy napon megtalálja őket.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 29.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:19:21
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).