Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Niall Hill
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Zico

Kor: 24 év

Külső leírás: Csokibarna színű haja van, amit ritkán igazíttat meg fodrásznál ugyanis utálja ha valaki más ér a hajához. Haja vége nyaka aljáig ér, a végét tépetni szokta, és mivel eléggé sűrűn a szemébe lóg elől a haja, ezért a füle mögé szokása simítani, vagy ha otthon van egy csattal fogja félre hogy ne zavarja őt semmiben sem. Egy időben elég sokszor járt edzeni, főleg hasizomra, de a munka mellett ezt végül elhanyagolta így ma már csak minden hajnalban és késő este futni jár hogy azért mégis valamivel formában tartsa magát. Bőre feszes és hófehér ugyanis még nyáron sincsen ideje kifeküdni a napra, szoláriumban pedig cikinek érzi eljárni. Alkata vékony ugyan, de azért nem annyira hogy minden egyes csontját lehessen látni. Szemei szürke színűek, mégis ha a napon van, néhányan kékes árnyalatúnak látják. Ékszereket egyáltalán nem hord, nem szereti őket. Ruházatára mindig odafigyel, de annak ellenére hogy gazdag egyáltalán nem szokta őt zavarni ha a munkája közben összekoszolódik egy picit, hiszen ahogy mondani szokta „ez csak egy ruha”. Általában fekete vagy sötétkék farmernadrágot hord, laza, könnyű anyagú pólóval. Szereti a színes felsőket. Tornacipőt ritkán hord, inkább elegánsabb kisugárzású bőr cipőket húz a lábára.

Jellem: A külvilágnak a kedves és mosolygós énét mutatja, általában igyekszik mindenki kedvében járni, illedelmes maradni és senkit sem megbántani, valamint keresni az élet napos oldalát, de legbelül teljesen más érzelmek kavarognak benne. Gyermekkori traumaként élnek benne azok az emlékek amiket anyjának köszönhet, amikor a nő elég sűrűn elverte őt, holott ő mindig jó gyerek volt. Éppen ezért kerüli a nőkkel való kapcsolatokat. Ugyan van pár női barátja akik főként a munkatársai, de egyetlen egy kapcsolatba sem ment még bele nővel, rendesen tart tőlük. Az emlékek miatt belül egyébként szomorú és elkeseredett, lelki világa nem éppen a leg stabilabb. Az emberek nem szokták őt bántani éppen ezért ő sem köt bele senkibe sem. Ha mégis valakivel összekap, akkor erő helyett inkább megbeszéli a dolgokat az illetővel.

Élettörténet: Niall egy gazdag család második gyermekeként látta meg a napvilágot. Nem mondható boldognak a gyerekkora, anyja már születése után eléggé utálta őt. Azt mondta hogy Niall miatt ment tönkre az élete, ő miatta néz ki úgy mint egy hájas disznó, Niall tehet arról hogy a férjével már nem az igazi a kapcsolata. A fiú egészen pici kora óta szinte rendszeresen kapott verést az anyjától. Csak akkor volt nyugta amikor a bátyja a védelmére kelt. Testvérével különösen erős volt a kapcsolata, de csak 16 éves koráig. Akkor azonban bátyja szerelmet vallott neki. Niall ettől rettentően megrémült, nem tudta hogyan kezelni azt a helyzetet hogy a tulajdon bátyja szerelmes belé. Ugyan szerette a bátyját, de innentől kezdve inkább kerülte és a kapcsolatuk teljesen elromlott. A vallomás után nem sokkal szüleik és szétmentek, s a két testvér külön került egymástól végleg. Niall azóta is az apja házában él. Miután a fiú sikeresen elvégezte az egyetemet és sikeresen lediplomázott gyermekorvosnak állt. Munkáját imádja, bár egyenlőre még csak rezidensként dolgozik.

Hobby: Futás a városban, zene hallgatás

Foglalkozás: Gyermekorvos (egyenlőre még csak rezidens)

Extrák: Uke ~ Annak ellenére hogy eltávolodott testvérétől, elég sűrűn hiányzik neki és néha szívesen találkozna vele. ~ Megveti az alkoholizáló embereket, de a stressz levezetése miatt néha igenis rágyújt. ~ Általában egyedül van a lakásban, apja ugyanis a legtöbb időt az új nőjével tölti.

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, csupán illusztrációként van. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).