Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alexander Hugh
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Zico

Kor: 19 év

Külső leírás: Rövid barna haja van, amit általában bezselézve, és feltüsizve hord akkor ha nem a lovardában van. Haja jobb felét kékre színezi állandóan, hiszen ez a kedvenc színe és ő különben is szeret kitűnni a tömegből. Teste jól kidolgozott, a lovaglás mellett edzőtermekbe is jár hogy az izomzata mindig rendben legyen. Bőre napbarnított, a sok lovaglás közben szerezett leégésnek köszönhetően nem mindenhol ugyanolyan színű. Szemei égszín kékek. Férfi létére igenis odafigyel a tisztaságára, és a szemöldökét is szokása néha szedni, hiszen mélységesen elveti az olyan férfiakat akik nem törődnek a külsejükkel mert „az a nő dolga”. Ha éppen nem a lovardában van hanem iskolában, vagy barátoknál általában fekete farmert visel, minta nélküli ujjatlan felsővel és tornacipővel. Nem szeret elegánsan öltözni, az nem passzol az ő személyiségéhez. Szereti az olyan felsőket amin számok vannak, illetve a converse cipőket. Lovas ruházata mindig változik. Hétköznapokon amikor csak lovagolni megy ki általában vajszínű vagy fehér lovaglónadrág van rajta mert szerinte ez előnyösen áll rajta. Fekete bőr csizmát hord, és van pár ugyanolyan kinézetű barna ujjatlan felsője amit már rongyossá hordott, de lovagláshoz ragaszkodik hozzájuk mert szellőznek, és könnyű anyagok, nem akadályozzák semmiben sem. Versenyfelszerelése egy kék farmernadrág, barna western csizma lófej mintákkal, fehér vagy fekete ing, esetleg farmerdzseki, és az elengedhetetlen barna western kalap.

Jellem: Kitartó, határozott, maximalista, türelmes és rettentő céltudatos. Amit ő egyszer a fejébe vesz, azt addig hajszolja amíg össze nem jön neki. Nem szokása feladni a dolgokat, sőt, akár fogalmazhatnék úgy is, hogy egyáltalán nem ismeri a feladni szó fogalmát. Nagyon ért az állatokhoz, egyszerűen imádja őket. Lényegtelen hogy milyen állatról beszélünk, ha egyszer meglát egyet, képes órákig nyúzni szerencsétlen állatot, és elhalmozni a szeretetével. Eléggé forrófejű tud lenni, és néha nehezen érteti meg magát más emberekkel. Alex tipikusan az a fajta srác aki minden szülő álma. Hűséges, párjáért a csillagokat is lehozza, ha kell nagyon is romantikus pasi, aki szófogadó, de mégis határozott, tisztelettudó, jól nevelt, okos, jóképű és még pénz hiányban sem szenved. A hétköznapi életben Alex általában nagyon jó „gyerek” szokott lenni, de ha versenyzésről van szó, teljesen kifordul önmagából. Olyankor jobb nem hozzászólni, mindenkivel idegbeteg, nem fél leordibálni senki fejét sem, és rettentően stresszes, annak ellenére is hogy kis gyermek kora óta versenyzik. Ha felkapja a vizet valamin, a nyelve megered, szitkozódik, és csípős megjegyzéseket tesz arra az illetőre aki feldühítette.

Élettörténet: Rettentő gazdag családban nőtt fel. Mindkét szülője lovas ember volt, akiknek mindenük a versenyzés és a lovak voltak. Apja rodeo lovas volt, általában bikákon ülve kereste a kenyerét, de olykor-olykor hordókerülés és reining lovasversenyeken is részt vett, míg anyja a nyugodtabb életmódot kedvelte, ő olimpiákon is részt vett díjlovaglásban. Mikor Alexander megszületett, már rögtön eldöntetett hogy az ő élete is a lovakról fog szólni. Hatalmas birtokra született, több hektárnyi lovas paradicsomba, rengeteg legelővel, istállóval, pályával, és lakással övezve. Egészen kis korában kezdte a lovaglást, három évesen már egyedül hozta be a lovakat a legelőről a bokszokba, 6 évesen pedig már szőrén meglovagolta bármelyik patást a területen. 8 évesen kezdte a versenyzést, rengetegszer járt ez alatt orvosoknál is. Alexnak már szinte nincs olyan csontja ami még nem tört el. Boldog gyermekkora volt egészen addig amíg a birtokot tűzvész érte. Ő és a szülei éppen nyaralni voltak, a lovász volt megbízva a terület gondozásával, de figyelmetlensége miatt minden porig égett, és szinte az összes ló életét vesztette. Ezután a szülei ugyan vettek máshol egy tanyát, de Alexet annyira mélyen érintette ez a tragédia, hogy ezek után nem akart ló közelbe menni. 13 éves korában járt, amikor a tanyára érkezett egy új ló. Az apja vette rodeó lónak. Rettentő vad jószág volt, embert még életében nem látott, akkor lehetett egy éves és éppen és még csak akkor szakították őt ki egy ménesből. Quater horse és musztáng keresztezése volt, tipikus westernlónak ígérkezett. Alex pedig egyből beleszeretett. Egy év is eltelt mire sikeresen magához édesgette. Mára már elválaszthatatlan barátok. Alex vele jár versenyezni, de nem sűrűn, jobban szeret szőrén, minden nélkül, szabadon nyargalni lova hátán ismeretlen területekre.

Hobby: edzőterembe járni, néha-néha tanulni, gitározni

Foglalkozás: Egyenlőre még tanuló, emellett pedig sportoló.

Extrák: ~ Lovát Freedom-nak hívják ~ Nem szeret lovára nyerget rakni, ha teheti inkább szőrén megy ide-oda ~ Tökéletesen gitározik ~ A lovakon kívül még a tengerimalac a kedvenc állata, van is neki három, imádja őket. ~ Netfüggő, ha éppen nem edz és lovagol, akkor hajlamos a telefonján babrálni. ~ Cigizik, de csak sunyiban.

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, deviantartos kép. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).