Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rea Jade
Kategória: Fantasy
Feltöltő: loraneko

Kor: 23

Külső leírás: Hosszú sötét haja majdnem a fenekéig érne le, ha kiengedné, de ő jobban szereti bekötve hordani. Igazán szép külsőnek örvendhet, fekete szemei néha félelmetesnek tűnhetnek, amiért kis pisze orra van attól még rendkívüli szaglással rendelkezik. Csókra álló, dús rózsás ajkait nagyon sok férfi megkívánja. A hallása is nagyon jó és szélsebesen tud szaladni is. legbecsesebb kincse egy ősi kard, valamint jobb karján levő órája, amivel képes elkábítani bárkit és bármit.

Jellem: Jó szimatú, jó hallású, remek kardforgató lány. Ő a megmaradt csapat legjobb harcosa. Bátor és vakmerő nem riad vissza semmitől sem. Nagyon sok mindent látott már életében, így nincs olyan dolog, amitől zavarba jönne, vagy megrettenne. Igazi vezér alkat, szókimondó, temperamentumos és heves. Ahogy mondani szokták, ami a szívén az a száján. Okos és intelligens, gyors és remek gondolkodásával már sokszor kihúzta a bajból társait. Talpraesett, céltudatos nőszemély. Meg tanult egyedül fenn maradni, úgy tartja nincs szüksége férfira, aki megvédi, vagy bunkert, lakóhelyet szerel neki. Szinte sosem látni, mosolyogni amióta a világ megváltozott, arca komor és rideg. Ahogy bánik az emberekkel is rideg, távolságtartó és nem túl bőbeszédű. Sokan azt mondják nincsenek is érzései, vagy azok elvesztek annak idején.

Élettörténet: Rea talán az egyetlen azok közül, akik éltek a régi világban és nem emlékszik rá, vagy legalább is azt hazudja. Nagyon régen még léteztek városok, falvak, volt áram, tévé, villamos, számítógép és még nagyon sok más dolog. Rea Jade Grey ekkor látta meg a napvilágot egy ügyvéd és egy cégvezető harmadik gyermekeként. A kislány boldogságban nevelkedett szülei és testvére társaságában. Előtte volt az egész élet az egész jövő, nagyon okos lévén. 5-6 éves lehetett, amikor megtörtént a szörnyű csapás. Nem tudni még azóta sem, hogy mi csapódót a földbe egy meteorit vagy valami más, de teljesen elpusztított mindent, semmivel tette egyenlővé a földel. Mindösszesen néhány ezer ember menekült meg a csapások után. Köztük Rea, legnagyobb nővére és a szülei, de a középső testvére sajnos elpusztult a szerencsétlenségben. Rea csak arra emlékszik, hogy mindenkit futott és menekülni próbált. Egy óriási sziklabarlang belsejében húzták meg magukat és ott építették ki maguknak lakóhelyeiket. Ám ezután sem volt az élet rózsás a csapás után új növényzet és fajok jelentek meg mind nővény és állatfajban. Az egész olyan lett, mint egy ismeretlen dzsungel. Éhínség következett, és egy csomó betegség ütötte ki és pusztított a túlélők között, így lecsökkentve a túlélők számát mindösszesen pár százra. Rea másik testvére egyik betegségbe halt bele, szülei nagyon belerokkantak. Rea erős lévén, megtanulta a harcművészetet egyik kardforgatótól, aztán miután az meghalt továbbfejlesztette azt és betanított más embereket is leginkább fiúkat, hogy védeni tudják birodalmukat a vadaktól. Nem tudják, hogy valahol máshol, léteznek még túlélők, magukon kívül még nem láttak senkit sem errefelé.

Hobby: -

Foglalkozás: Harcos, a klán őrzője és a harcosok vezetője

Extrák: Nagyon okos és furfangos észjárású. Szélsebesen szalad, és nagyon jól tud fára mászni, valamit remek rejtőzködő képessége is van. Ő szokott vadászni és élelmet keresni is. Az egyetlen női harcos a klánnál.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 23.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:21:26
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).