Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Seth Opheer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Zico

Kor: 27 év

Külső leírás: Haja rövid, születésétől fogva szőke színű. Nem szokása a hajával bajlódni reggelente, szóval ahogy éppen felkelés után beáll, úgy is hagyja egész napra. Szemei smaragd zöldek, bőre napbarnított. Teste tökéletesen ki van dolgozva, szabadidejében rendszeresen gyúr rá, odafigyel az alakjára. Bal szemén keresztül a bőrén egy fordított kereszt alakú vágás húzódik, ezt még gyerekkorában szedte össze, amikor egy sátánista csoport tagjaival ujjat húzott. Testén szerte hegek éktelenkednek, legtöbbjük a raptorjaival vívott hadakozás közben kerültek rá. Rengeteg tetoválása van, nyakát körbeöleli két kígyó, ami egészen a mellkasáig leér neki, illetve mindkét kezén absztrakt minta húzódik, ágyéka fölött pedig egy alig kivehető kereszt alakú nyíl terül el. Hátára a három raptor képét varratta. Jobb fülében sok fülbevaló és pierching található, illetve alsóajka közepébe egy patkót lövetett, ajka alatt van még két oldalon egy kis pötty lőve, és a nyaka alatt is található belőle pár. Öltözködés terén szeret lazább, de mégis feszülős ruhában járni, és mivel a nap nagy részét a raptorok között tölti, ezért általában olyan ruhát vesz fel ami nem akadályozza őt a három ördögfióka nevelésében. Nem szeret színes ruhában járni, szereti a terepmintás öltözékeket, és kerüli az elegáns megjelenést. Kiegészítőket ritkán hord, ha mégis akkor kereszt alakú dolgokat.

Jellem: Rettentő perverz alak. Talán éppen ennek köszönhető hogy 27 évesen sincsen komolyabb kapcsolata senkivel sem, és még mindig azon a szinten van hogy csak ágyba viszi a nőket egy-egy kalandra, s itt ki is apad nála a párkapcsolat fogalma. Nincs sok barátja, nehezen érteti meg magát más emberekkel,hamar felidegesíti magát az emberek baromságain. Férfiakkal egyáltalán nem jön ki jól, mindenkiben a riválist látja. Van egy egyfajta irányítói képessége, és birtoklás mániája. Aki vele kénytelen dolgozni, annak egyből el kell fogadnia hogy ő a főnök, különben sosem fognak jól kijönni egymással. Ha valaki az ő szabályai szerint marad vele egy környezetben, és megérti Seth sajátos humorát, akkor viszont az illető nem fog unatkozni egy percig sem mellette. Seth mindig jobban kijött kisebb korában is az állatokkal, mindegy milyen fajtájú az állat, ő megérteti magát vele. Éppen ennek köszönhető hogy olyan remekül kijön a raptorjaival. Sajátos elvei szerint él, neki nem lehet megmondani hogy mikor mit csináljon és hogyan. Nem ítélkezik mások felett, de rühelli a pénzéhes embereket. Velük nehezen jön ki, és idő kell neki amíg elfogadja a másik fél rigolyáit.

Élettörténet: Seth mindig a saját családjával élt. A családja erőseb vallásos család volt, apja papként dolgozott, anyja hittan tanárként egy iskolában, így ő is erősen vallásos gyermekként nevelkedett fel. Sokáig hitt abban hogy van valaki aki vigyázz rá, és annyira kiállt emellett a hite mellett, hogy gyakran verekedésbe keveredett a hitetlen emberekkel. A hite akkor ingott meg végleg, amikor elveszítette a szüleit egy autó balesetben, és nagyszüleihez került. Ekkor 16 éves volt, ebben az időszakban kezdte „tönkretenni” magát a rengeteg pierchinggel és tetoválással. Ebben a korban sokat jártak vele pszichológushoz hogy fel tudja dolgozni szülei halálát könnyebben, és ekkor tanácsolták nagyszüleinek hogy vigyék állat terápiákra, állatok mellé. Ekkor már tudta hogy ő az állatokkal szeretne foglalkozni később, és a középiskola elvégzése után egyetemen állatorvosnak tanult tovább. Amit sikeresen el is végzett, de az állatorvosi munka annyira nem jött be neki mint várta. Ekkor jelentkezett idomárnak egy cirkuszba, később eljött onnan, nem tetszett neki az ahogy az állatokkal bánnak, így magán emberként vállalta el a problémás állatok tanítását, szelídítését. 26 éves korában vették őt fel a laborba, a raptorok mellé, azóta is dolgozik, és sikeresnek tűnik a munkája.

Hobby: Testedzés, kocogás, szex, és ivás

Foglalkozás: Hivatalosan állatorvos, de jelenleg egy laborban a raptorjait idomítja.

Extrák: ~Kedvenc itala a sör. ~Három raptor van a keze alatt, úgy tekint rájuk mint a tulajdon gyermekeire. Két nőstény és egy hím raptorról van szó. Az egyik zöldes barnás színű nőstényt Avarelnek, a másik kékes fekete nőstényt Betanak, és az egyetlen szintén zöldes barnás hímet Xzappanak hívják.

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, deviantartos kép. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 23.

Módosítva: 2015. 07. 23. 21:25:01
Módosította: Zico

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).