Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yokozawa Takafumi
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: oosakinana

Kor: 28 éves

Külső leírás: Fekete rövid haja van, ami középen van elválasztva, de még pár tincs így is szigorú szürke szemeibe hullik. Markáns arca van, ami egy fajta tiszteletet követel meg az emberek felé. Tekintete a legtöbb alkalommal ridegséget és komolyságot mutat, azonban, ha a megfelelő emberrel van, akkor meglágyul és egy kis boldogságot, zavartságot lehet benne látni. Munkájában csak fekete öltönyben, fehér ingben és sötét nyakkendőben lehet látni, mivel a munkája ezt követeli meg tőle, hogy mindig elegánsan nézzen ki. Szabad idejében viszont jobban preferálja a lazább pólókat és vászonnadrágokat, vagy éppen bemelegítő nadrágokat.

Jellem: Az anime elején nagyon mogorva jellem volt, ám ahogy haladt előre a történet úgy változott meg Yokozawa jelleme is, bár ezt leginkább az ovából derül ki. Egy mogorva és kibírhatatlan alakból, lett egy kicsit szelídebb és szociálisabb ember lett belőle, aki nem fél megköszönni a segítséget és megdicsérni az embereit, ha jól végzik a munkájukat. Egy nagyon megbízható személyiség és bármikor lehet rá számítani. Nem hinné róla senki, de gondoskodó és nagyon jól kijön a gyerekekkel és az állatokkal. Nagyon tud szeretni, és emiatt nagyon féltékeny típus. A magán életben nehéz eset és vannak érdekes rigolyái is, amiket jobb ha elfogad az a személy, akivel együtt él.

Élettörténet: A gyerek koráról nem igazán tudunk semmit. Az egyetemi évei alatt ismerkedett meg Takano-val és nagyon jó barátok lettek. Yokozawa annyira jó barátja akart lenni Takano-nak, hogy belé is szeretett és ez akkor tudatosult benne, amikor le is feküdt bele az egyik alkoholban úsztatott éjszakán. Azóta minden egyes nap ott van mellette, de az érzéseiről nem tájékoztatta a barátját. Az egyetem végeztével egy szerkesztői cégnél kapott állást, ahol vezetői pozícióig tornázta fel magát. Azóta ő az eladási osztály vezetője. Segítségével sikerült Takanonak bejutni a maga részleg vezetőjeként. Egészen addig Takano mellett volt és vigyázott rá, amíg az vissza nem utasította az érzéseit és elmondta neki, hogy csak, mint barát gondol rá. Ezzel nagyon összetörte a férfi szívét, aki egyből az italba fojtotta bánatát, és attól a pillanattól változott meg teljesen az élete, mert ekkor került szorosabb kapcsolatba Kirishima-val. Attól az éjszakától megváltozott az élete. Kirishima nem hagyta békén, és egészen addig rángatta el minden hova Yokozawa-t és beszélgetett vele, amíg a férfi figyelmét és gondolatait el nem terelte a problémájáról. Megismerkedett Kirishima lányával is, akivel nagyon jól kijön és ha kell még vigyáz rá. Végül Yokozawa belátta, hogy beleszeretett a férfiba, végül kapcsolatba bonyolódott vele.

Hobby: a munkája miatt nincs ilyen tevékenysége.

Foglalkozás: Eladási osztály vezetője

Extrák: Anime: Sekai ichi Hatsukoi ~ Van egy macskája, akit Sorata-nak hívnak. ~ Születésnapja július 18-án van. ~ Az eladási osztály grizzly-ének szokták becézni.

Képinfo: A kép csak illusztrációként szolgál! (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 22.

Módosítva: 2015. 07. 22. 21:53:36
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).