Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Katherin Salvatore
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú, hullámos, barna haja van, ami a háta közepéig ér és nagyon szeret. Általában kiengedve hordja, bár ha azt kérik tőle, hogy kösse össze, akkor azt meg is teszi, de akkor is csak kontyba szokta össze. Nagyon csinos és bájos arccal áldotta meg a sors, aminek köszönhetően nagyon sokan megfordulnak utána, de egyik férfi sem tudta meghódítani a szívét és ezért nem foglalkozik velük. Mellei testéhez képest egy kicsit kisebbek, de nem panaszkodik, mert így szereti önmagát. Nagyon vékony dereka van, amit viszont tőle szoktak irigyelni és meg is kérdezik, hogy mit szokott csinálni, de erre semmilyen választ nem tud adni. Mondhatni, hogy egy kicsit alacsony, de nincs oka panaszra egyáltalán. Szereti ezt a magasságot és senkivel nem cserélné el. A fején általában mindig látható egy kendő, amivel a haját tartja kordában. Szemei melegséget árasztanak az emberekben és ezért is bátrabbak, ha segítséget akarnak tőle kérni.

Jellem: Katherin Eléggé csendes jellemnek mondanám. Nem szeret túl sokat beszélni, de ha beszél, akkor is inkább csak értelmes dolgokról. Származása ellenére nagyon is tanult és minden témához képes hozzászólni, amiről megkérdezik hirtelen. Sokat a buta lányt nézik ki belőle és ezért akarják maguk mellett tudni, de ez kicsit sincs így. A maga módján tud harcolni is a szavakkal. Nem engedi, hogy megalázzák, mert akkor szembeszáll az illetővel seperc alatt. Nagyon türelmes és ritkán lehet kihozni a sodrából. Nagyon törődő és ez nem csak macskájánál mutatkozik meg, hanem annál az idős házaspárnál is, akiknél dolgozik. A gondjukat viseli és mindent meg tesz annak érdekében, hogy egy rossz szavuk lenne rá. A koldusoknak is, ha tud, akkor segít akár csak egy tál étellel vagy egy kis innivalóval. Állandóan mosolyog, még akkor is, ha problémái vannak. Nagyon szeretik a mosolyát, ezért tanult meg állandóan mosolyogni. Akkor szokott szomorúbb lenni, amikor egyedül van és senki sem látja.

Élettörténet: Szegény családból származik, ahol rajta kívül van még 3 testvére. Fiatalabb korában nagyon jó viszont ápolt testvéreivel, viszont az egyik háború során elrabolták annyira elszegényedtek, amikor apjukat elveszítették, hogy ő is kénytelen volt cselédnek beállni, hogy segítsek édesanyjának eltartani a testvéreit. Kiváló képességei miatt, meg a viselkedése miatt az egyik külpolitikus szemet vetett a leányra és ezért „megvette”. Azóta az ő cselédjük és nekik szolgál fel mindent. Nem szokott véleményt alkotni, mert nem teheti meg. Inkább csak figyel, hallgat és tanulni szokott, hogy ha rosszul vélekednének róla, akkor megvédhesse magát, még ha azért meg is büntetnék. Egyszer már volt rá példa, hogy meg kellett védenie magát és nem habozott megtenni. A nemes legnagyobb meglepetésére nem büntette meg, hanem büszkén vállalta, hogy az ő cseléde és hogy mennyi mindent tud, de leginkább az tetszett neki, hogy az ő pártját fogja. Jelen pillanat a családdal együtt Japánban élnek egy politikai helyzet elintézése miatt. Magukkal vitték, hogy ott is tudjon vigyázni rájuk és kiszolgálhassa őket…

Hobby: Kötés, olvasás, varrás

Foglalkozás: Cseléd

Extrák: Eshiim-nek történelmi játékra. ~ van egy macskája, akit Lord-nak nevez. ~ A ruhatárát saját maga készíti el

Képinfo: A kép csak illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).