Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Carlise, Desmond fia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 34 éves

Külső leírás: Szőkésbarna, vállig érő haja általában kócosan omlik arcába, mert nem nagyon szokott vele foglalkozni, de ha éppen sikerül elegendő pénzt összegyűjteni ahhoz, hogy egy fogadóban alhasson, akkor utána egészen ápolt külsőt tud ölteni. Olyankor csak kissé borostás, férfias az arca, ám több napos szabadban éjszakázás után eléggé ősemberes kinézete lesz. Férfias, izmos teste van, a mindennapi megpróbáltatásoknak, vadászatoknak hála. Kicsiként eléggé vékony kisgyerek volt, ám az évek során kikupálódott, és „erős, masszív férfi lett, aki ki tud feszíteni egy íjat”. Szereti a sokat takaró, mindent elbújtató ruhákat, ugyanis mivel sok helyen nem kedvelik a riválisai, igyekszik önmagát elrejteni. Ez persze nem mindig sikerül, tekintve nem csekély méreteit, de eddig még nem kapták el, és ölték meg, így valamit biztosan jól csinálhat.

Jellem: Jelleme szerteágazó, sokszínű, nem unalmas, fordulatos, változatos. Na, jó, ez nem egészen igaz. Nem igazán sokrétű, a hangulatát sem változtatja kiszámíthatatlanul. Kissé magának való, mogorva, morcos pasi, pláne azóta, hogy otthontalanul járja a világot. Nem kőbunkó, tanulatlan tuskó, de nem is egy papnak való, kellemesen tanult férfiú. Valahol a kettő véglet közül van. Általában nem kommunikál másokkal, csak ha nagyon muszáj, mert az emberi kapcsolatokat a folyamatos vándorlás miatt kissé nehézkes fönntartani, de nyugodtan meg lehet közelíteni, nem fog elküldeni a fenébe, ha normális stílusban közelítik meg. De ha valaki bántani akarja, akkor készülhet arra, hogy meg fogja védeni magát, bárki is legyen az az illető. Önfejű, azt tesz, amit akar, senki sem szabályozhatja. Élete legjobb döntésének tartja azt, hogy elhagyta otthonát, ugyanis hiába volt jó élete, a reménytelen szerelemtől és apja folyamatos elvárásaitól megmenekülve jóval szabadabbnak érzi magát. Jól érzi magát, hogy nincsenek kötöttségei, nincsenek elvárások, amiknek meg kell felelni. Bár sosem voltak ambíciói, sem álmai, amiket meg akart volna valósítani, de azért jó, hogy végre azt tehet, amit csak akar. Még akkor is, ha a túlélésen kívül nincsen sok dolog, amit akarna. De nem elégedetlenkedik, tökéletesen elvan ezzel az élettel. Nem keres túl sokat, sokszor napokat nincs emberek közelében, csak az erdő állatai, vagy néha egy-egy természetfeletti lény veszi körül őt, meg néha föl sem lehet őt ismerni, mint civilizált férfi ember, de neki ez így jó. Nincsenek bosszantó érzelmek, amik miatt kivetkőzne önmagából és nem kell megfelelnie senkinek. Tökéletes élet!

Élettörténet: Édesapja már fogantatásakor elrendelte, mi lesz belőle: ha lány, akkor az anyja szobalányi munkáját fogja folytatni, ha pedig fiú, akkor a várúr fővadásza lesz belőle, ugyanúgy, ahogyan a dédapa óta minden fiú leszármazott. Meg persze feleségül vesz majd egy csinos kis asszonyt, akitől lesz majd egy fia, aki tovább viheti majd a fővadászi címet. Mivel Carlise fiú lett, kiskora óta arra nevelte Desmond, hogyan legyen belőle jó vadász. Mikor a másik fiúk arról álmodoztak, hogy milyen jó lesz, mikor apród lesz belőlük, és a lovagok magukhoz veszik őket, akkor ő már régen az erdőt járta, és az apjától leste el a fogásokat. Természetesen, ahogyan apja megálmodta, belőle lett az udvari fővadász, viszont sajnos egy csinos kis feleségecske nem jött össze. Sajnálatos módon kiderült, hogy a kerekded női idomok látványa nem izgatja föl úgy, ahogyan kellene, így a feleségesdiből nem lett semmi. Mindig is titkolta, szóval a kis istállófiúkon kívül nem tudták az emberek, hogy miért is nincsen még felesége, de nem kevés pletyka keringett róla. A felfelé ívelő karrierjének egy szerencsétlen pillanat vetett véget. Mindig is a várúr intézőjének felelt, ám egyszer a várúr unokaöccse is ott volt a teremben. Az a pillanat volt az, amikor Carlise megértette, hogy az anyja miért tart ki a más erőszakos, akaratos, alkoholista apja mellett. Carlise első látásra szerelmes lett. Egy ideig elég volt csak a látványa, ám mikor már többet akart volna az általa érinthetetlen nemestől, úgy döntött, ebből elég volt, neki nem kell olyan érzelem, mint szerelem. Meg nem akarta megrontani sem, ezért inkább önkéntes száműzetésbe vonult. Azóta vándorol, vadászik, és töri a borsot a többi vadász orra alá. Valamiért nem szeretik a városok vadászai, ha egy náluk sokkal hatásosabb vadász egyszerűen elveszi a munkájukat. Emiatt nem maradhat egy helyen pár napnál, maximum pár hétnél tovább, mert a helyi vadászok nem nagyon örülnek jelenlétének.

Hobby: Nem nagyon van neki

Foglalkozás: Vadász

Extrák: Természetfeletti lények léteznek, ez eléggé nyilvánvaló a világukban, de neki nincs semmilyen ellenérzése ezen lények ellen, nem is vadászik rájuk, az túl macera. Sima, normális, ehető állatokra vadászik, abból szerzi pénzét. *** Meleg. De konkrétan totál homokos, soha nem vonzódott a nők iránt, hiába próbált pár asszony bejutni ágyába, egyszerűen nem áll föl rájuk. Bezzeg egy feszes kis pasi fenekére…! Na, az fölizgatja. Nem szűz, szerencséjére volt pár fiúcska, aki szívesen befeküdt alá a pajta eldugott részében, de a szerelmi élete, tekintve, hogy belezúgott egy olyan emberbe, akibe nem szabadott volna, enyhén szólva pocsék. *** Jól bírja az alkoholt, elég nehéz lerészegíteni. Párszor volt, hogy a szolgálókkal versenyeztek, hogy ki bírja jobban az alkoholt, és amíg a többiek már rég az asztal alatt fetrengtek, ő még bőszen döntötte magába az alkoholt. *** Meerusomnak.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).