Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Loki/Leo
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: oosakinana

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Loki egy átlagos magasságú fiatalember. Finom arcvonásai és a narancssárga haja különlegessé teszi megjelenését. Amíg emberi alakjában van, a haja rövidebb, de a homlokát pont elfedi. Szellemcsillag alakjában viszont már hosszabb. Tincsei a szemeiben lógnak, de így is sármossá teszi. Mogyoróbarna szemei olykor komolyságot, de általában perverzséget sugároznak. Mindig látható rajta egy azúrkék színű lencséjű szemüveget, ami jól áll neki. Külsejét továbbá pár fülbevaló is díszíti, és ami még mutatja, hogy nincs ellenére az ékszereknek, az ujján található egy gyűrű is. A Fairy Tail jele a hátán található, emberi alakjában. A ruházata is sok mindent elárul róla. Emberi alakjában szereti a sportos és kényelmes ruhákat, mint amiben lehet látni, a zöld kabát és barna kényelmes nadrág, ám csillagszellem alakjában leginkább csak öltönyben lehet látni. Sötét zakó és nadrág, fehér ing és öv a nadrághoz. Végezetül meg egy piros nyakkendővel koronázza meg a látványt.

Jellem: Loki egy igazán perverz és kacér jellem. Imádja a csinos nőket és mindig velük vetette körbe magát, hogy a bánatát elnyomja, azonban nem sikerült a legjobban, mert mindig eszébe jutott volt gazdája. Azonban nagyon hűséges a barátaihoz és soha nem hagyja cserben őket. Legyen sző Ariesről, akinek már az életét egyszer megmentette a gazdájuktól, de legyen szó Lucy-ról. Érte képes még a saját erejéből átlépni az emberek világába, hogy a megmentésére siessen, ha úgy látja, hogy nem tudja meg menteni önmagát. Utál egyedül lenni, ezért veteti körbe magát emberekkel, vagy mostanában inkább csillagszellemek. A legutóbbi baklövése óta és, hogy Lucy megmentette az életét, mindent megtesz gazdájának bármi féle habozás nélkül, legyen szó bármiről.

Élettörténet: Loki élettörténetét onnan ismerjük, amikor Karen Csillagszelleme volt. Szerződést kötöttek vele Aries-szel, azonban azt nem tudták, hogy Karen mennyire rosszul fog velük bánni. Loki ezért az emberek világába jött, hogy megmentse és felbontassa a szerződésüket, amit Karen-nel kötöttek, viszont a nő hajthatatlan volt és elment egy küldetésre 3 hónap után, ahol meghalt. Loke saját magát okolta a következmények miatt és ezzel a csillagszellemek királya sem volt másként, mivel száműzte, és nem engedte, hogy visszatérjen a csillagszellemek közé. Loki folyamatosan szenvedett, bár próbált túl lépni rajta, azonban Karen szelleme folyamatosan ott volt körülötte, ahogy az emlékei is. A kóborlása során csatlakozott Fairy Tailhez, ahol S szintű mágus lett belőle és sok barátra talált. Itt találkozott Lucy-vel is, akitől tartott az elején, mert nem ismerte, de végül csak jó barátok lettek és Lucy volt az, aki megváltoztatta a Csillagszellemek törvényét és Loki visszatérhetett a Csillagszellemek közé, hogy megvédje legújabb barátját. Azóta hűségesen védelmezi Lucy-t és segít neki még akkor is, ha a lány nem tudja előhívni és saját erejéből kell átlépnie az emberek világába.

Hobby: Csajok hódítása

Foglalkozás: Csillagszellem, mágus

Extrák: Anime:Fairy Tail ~ Zodiákus csillagszellem. ~ Csillagszellemek között ő a legerősebb és ő szokott vigyázni rájuk. A lányokkal nagy barátságban van, főleg Aries-szel és Virgo-val.

Képinfo: Nem saját kép, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 04.
2015. 07. 04.

Módosítva: 2015. 07. 04. 20:28:00
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).