Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Regina May
Kategória: Hentai
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 34

Külső leírás: Tekintélyt parancsoló jelenség, hideg szürke, kerekded formájú szemeiből öntudatosság árad, megingathatatlan akarat és erő. Érett, komoly szépség, akinek mosolyától még talán a gleccserek is elolvadnának. Gyönyörű nő; kétségtelen, hogy nincs még egy olyan hozzá fogható teremtés a világon, aki szebb lenne nála. Arca tündérszerű, vonásai finomak, nőiesek és bizalom gerjesztőek, még úgyis, hogy általában rideg kifejezést ölt magára. Szemei nagyobbak az átlagnál, de nem feltűnően, tökéletesen illik szépséges orcájához. Egyszerűen hibátlan. Korall ajkai kellemesen teltek, felfelé ívelőek és kívánatosak, melyekből mézként születnek a szavak. Elbűvölő hangját ügyesen használja fel, hiszen a legszebb harangjátékot juttatja az ember eszébe, mintha csak a tavasz használná kecses testét, hogy szót érthessen a világgal. Büszkesége és hiúságának tárgya a mesterfodrászok és sok nő által irigyelt dús, vörösesbarna haja, mely lágy hullámokban omlik finom vonalú vállaira, hátára, telt mellkasára. Bőre kellemesen napsütötte, nyoma sincs rajta a kornak, magabiztosan jelenthetné ki, hogy alig 20 éves. Ezt persze köszönheti a minimális smink használtnak és az egészséges életmódnak – valamint a sokat adó genetikának. Mint ahogy már azt említettem, teste is végtelenül nőies, alakja homokóra, dereka vékony, csípője és vállai kellő szélességgel teszik egésszé, egy szem-meresztgető elegyet alkotva. Combjai hosszúak, lábai pedig, az átlaggal ellentétben, formás és lenyűgözően csinos. Középmagas, csinos nő, minden lépésében ott ring a tánc és az eleven élet tüze. Egyszerűen lenyűgöző, pompás álomnő, egy díva, Aphrodité halandó képe.

Jellem: Rendkívüli nő, ahelyett hogy modellszakmába fogott volna, vagy a szépségiparban hagyta volna el az agyát, helyette kifizetődő, jól debütáló szakmát választott. Amellett, hogy magabiztos vezéregyéniség – és nem csak elméleti szinten -, szerethető és kedves természet, vasakarattal és makacssággal. Mindent megtesz a cél érdekében, tűzön-vízen keresztül, de megszerzi, amit akar, és amit a szükség megkíván. Családcentrikus alkat, álma-vágya, hogy végre gyermeke születhessen, de az valahogy várat magára. Régebben, még férje előtt, kívül-belül ragyogott, ott lángolt benne az a szenvedélyes tűz, ami egy nőt igazi nővé tesz, de Mark mindent tönkre tett az örökös irigységével. Lassacskán elmúlt a varázs, megtört lett és becsapott, elárult, maradt a külcsín, mely még most is teljes pompájában ragyog. Tartja magát, mert erős és nem enged a negyvennyolcból, és valamilyen szinten bosszúra éhezik. Egyre inkább gyűlöli a férjét, aki „börtönben” tartja és folyamatosan bántja az ostobaságaival. Nem hisz a boldogvégben, vagy ha mégis hajlik felé, úgy gondolja, hogy azt biztosan nem neki rendelték el. Türelme véges, egyedül a munka tartja benne a lelket és kedves alkalmazottai, akik mindenben támogatják. Remek stílusérzékével és elragadó humorával, intelligens, okos ötleteivel renget ember otthonát, leendő irodáját varázsolta lakhatóvá és meleggé.

Élettörténet: Kisvárosi lány, egy viszonylag jómódú családból. Egy bátyja és egy öccse van, így aztán érzéketlen a hülye viccekre, bőven volt alkalma látni és megtapasztalni azokat. Gyermekkora áltagos volt, bájával bárkit elbűvölt, hiszen már akkor is gyönyörű volt. És ahogy az lenni szokott, a gyerekes viselkedés és féltékenység dominált óvoda majd iskola társaiban. Minden lány utálta, bármit is tett, védte őket és nem árulta el buta csínyeiket, akkor is csak megvetést és felhúzott orrokat látott. Így csak a másik nemmel tudott szót érteni, ott nem tombolt az ilyesfajta ostoba viselkedés. Ebben az időszakban ismerkedett meg a lovakkal, és szerette meg őket. Középiskolás korában próbálta tartani a lépést a változással, mintha mindenki páli fordulatot szenvedett volna el. Rengeteg lány vette őt körül, ostobán csicseregtek neki mindenféle hülye dologról, amit a sok éves megvonás miatt abszolút nem értett. De végül kibújt a szög a zsákból, csak arra kellett a némbereknek, hogy a focicsapat tagjai szemet vessenek rájuk. Regina vállat vonva lépett túl rajta, s mikor végre elfogadta, hogy sosem fogják olyan emberek szeretni, akik birka módjára követik a divatot, rátaláltak az igaz barátok is. Ezekután minden tökéletesen ment, gördülékenyen és akadálymentesen. Az egyetem gyerekjáték volt és egy szép időszak, akkor ismerte meg Markot. De igazán akkor melegedtek össze, mikor évekkel később, egy fogadáson találkoztak. Mark, mint hozott vendég vett részt az eseményen, ő pedig díszvendégként, akinek magát a bálterem és az egész épület stílusos bel-terét köszönhették. Egy szenvedélyes éjszaka, néhány flörtölgetős SMS, és Regina már is beleesett a valaha volt legnagyobb hibájába. Beköszöntött hozzá a nagybetűs szerelem, egy férfi, aki úgy adta ki magát, mint akit nem érdekel, hogy az általa hőn szeretett nő jóval magasabb pozícióban van, egy cég feje. Reginát mindenki szerette, bálokba és rendezvényekre hívták, nívós szerződésekkel bízták meg, jutalomutazásokat és -pénzt kapott, rengeteg ismerőssel és jó baráttal rendelkezett. De jött Mark, és minden megváltozott. Teljesen belehabarodott, hamar összeházasodtak, vettek – illetve ő vett – egy gyönyörű villát a város legszebb és leggazdagabb negyedében. Elkezdődtek a veszekedések, folyton ócsárolta őt, mindenki kurvájának elhordta, egy tehetségtelen szajhának. Évek óta ez megy, Regina mégsem lép semmit, pedig sikerrel nyerhetné meg a válópert, hiszen Mark legalább annyi ideje csalja, mint amikortól veszekednek. Látszólag „tökéletes” pár alkotnak, de valójában az egész nem ér egy fityinget sem.

Hobby: Lovaglás, egyetlen almafájának gondozása (ahhoz csak ő érhet hozzá), és az alatta lévő padon való ücsörgés, olvasgatás

Foglalkozás: Belsőépítészeti cég vezetője

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).