Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Caleb Broderick Winchester
Kategória: Yaoi
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 23

Külső leírás: Jól láthatóan összeszedett jellem – már csak a külsőséget látva is. Komoly arc, elrévedő tekintet, aminek vizslatása alatt, az ember azt érzi, hogy minden tud róla, a legpiszkosabb kis titkot is. Ugyanakkor ott van az a veszélyes csillogás a természetellenesen világos szemekben, ami miatt megborzong még a legerősebb is. Talán azért vált ki ilyen heves reakciót az emberből, mert a bőre – egyfajta különlegességként – napsütötte, haja sötét barna, majdhogynem fekete, szemöldöke pedig erős, tincseivel megegyező színű, s szigorúan összevont. Ajkai mosolytalanok, sötétrózsaszínek és húsosabbak az átlagnál, de nem zavaróan. Tökéletesen passzol szögletesebb arcához, nem zavar bele az összképbe. Teste magas, majd 190 centi, kellően erős és szálkás, nem egykönnyen kifárasztható. A hosszú évek alatt felgyülemlett tapasztalatok alapján jól bírja a fizikai munkát.

Jellem: Nem egy satuba szorítható, erkölcstelen ember. Jól kivágja magát a szoros helyzetekből, ugyanakkor hajlamos arra, hogy elbizakodottságában hatalmas hibákat kövessen el. A bűntudat érzete nála általános, megszokott dolog, állandóan jelen van szívében. Nehezen bocsájt meg önmagának azért, ha valamit elront, s ugyanígy van másokkal is. Kegyetlenül le tud hordani másokat, nem ismer olyat, hogy nem tökéletes és hogy lehetetlen. Kicsit uralkodói jellem, szereti, ha ő irányíthat, és ha kézben tarthatja a dolgokat. Nem a legokosabb ember a földön, de nem is retardált, harmadik világbeli oktondi alak. Egyszerre kiismerhető és kiszámíthatatlan. Alkalmi dührohamai a szart is kiijesztik az ember fiából, s minden egyes ilyen esemény váratlanul üti fel a fejét, bár legtöbbször jogosan, de előfordult már olyan is, amikor semmi oka nem volt a dühöngésre. És hogy miért kiismerhető? Mert a bajtársaiért, embereiért, feletteseiért bármit megtenne, tűzbe menne értük, a golyó elé ugrana, és had ne soroljam tovább. A legjobb szó rá, hogy különleges. Különlegesen furcsa, vagy veszélyes az a helyzettől függ. De egy a lényeg: nehéz szembe szállni az akaratával, nehezen adja fel a harcot, de az a bizonyos gyengepont kártyavárként rombolja le erős jellemét.

Élettörténet: 1922-ben született, London egyik külvárosi negyedében. Szüleit nem ismerte, az egyik utcai sikátorban talált rá egy tiszt a közeli kocsmából hazafelé menet. Nem nevelte fel, isten ments, helyette árvaházba vitte, egy nagyon rossz hírűbe, bár arról az, nem tudhatott. Kemény gyerekkora volt, folytonos fizikai terror és börtönszerű életmódja rányomta a bélyegét. Amint megtanult járni és beszélni, szolgamunkára kötelezték. Verték, ócsárolták, senkit sem zavart, ha beteg volt, vagy félholt a fáradtságtól. Enni ritkán kapott, tiszta ruhát annál is. Az első világháború okozta zűrzavar mindent megbolygatott, de az árvaház már azelőtt is borzasztó tekintéllyel bírt. Később, valamikor 13 vagy 14 éves korában belekeveredett egy verekedésbe, amiben katonanövendékek vettek részt a városi „parasztok” ellen. De a fiúk túl gyengék voltak az utcán élő, a tolvajságot és a verekedést kitűnően mívelők ellen. Isteni szerencse, hogy Caleb odakeveredett, különben az a három ifjú nem éli túl a találkozást. Megvédte őket, hisz már akkor is fejlettebb volt a koránál. A védencek egyfajta hálából, bemutatták őt a kiképzőtisztjüknek, aki azonnal lecsapott a kissé koros, de még nevelhető gyerekre. Pár év alatt kitűnő katonát képeztek belőle, s máig úgy emlékszik vissza rá, hogy az árvaházban eltöltött időhöz képest az, sétagalopp volt. Aztán kitört a második világháború, s 17 évesen bekerült a seregbe, mint új üdvöske, akihez nagy és tartalmas reményeket fűztek. Pillanatok alatt lett egyszerű katonából hadnagy, majd százados, jelenleg őrnagyi pozíciót foglal el. Rendfokozatot sosem ugrott, de sűrűn váltogatta azokat. Híres kemény szigoráról és remek képességeiről, a legtöbben Véres Bárónak hívják, amit ő csak egy mosollyal – vagy ritka alkalmakkor dührohammal fogad.

Hobby: -

Foglalkozás: Őrnagy

Extrák: Aktív, egyjátékos karakter. Makame Realé. // Allergiás az emberekre, hülyeségre és a hibákra. // Szadista és mazochista is egyben. Egyszerűen túlságosan is hozzászokott a fájdalomhoz, ugyanakkor az elfojtott harag, bűntudat miatt imád másoknak kínt és gyötrelmet okozni. // Szégyelli, de nem tud írni-olvasni. // Nem tudja mikor született, a pontos korát is csak hozzávetőlegesen tudja. // Rühelli a tűket, orvosokat – mindent, aminek köze van a gyógyszerekhez és a gyógyításhoz. Inkább meghal, mintsem hogy valaki úgy érjen hozzá, hogy „megakarja gyógyítani”

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).