Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sgt. Stefan A. Walsou (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 27

Külső leírás: Ártatlan arccal rendelkező behemót állat. De tényleg. Majd két méterével már a csillagok pociját is nyugodtan megsimogathatná, csak akkor már sokat mondanék és túl sok mindent képzelnék bele a dologba. Mindenesetre tényleg olyan, mint a ma született bárány, az ember ki sem nézné belőle, hogy sikeresen pályát járó, jó idegekkel és képességekkel rendelkező katona. Nem, inkább egy nagyra nőtt, borostás csecsemő, akin helyenként tetoválások és sebhelyek találhatóak. Csak hogy tisztázzuk: a teste, egyáltalán nem hasonlít egy bébijéhez. Egyáltalán nem. Egy izomban bőven bővelkedő alkat, hosszú végtagokkal, rohanásra termett vádlikkal, és erős horgokat osztogató kezekkel. Sötét, de szőke hajú nem-úriember, szemöldöke formája miatt az ártatlanság mellett mindig flegma arckifejezést vág. (Többen is rászóltak már, de hát mit tehet a genetika ellen? Vágja ki a szemöldökét, vagy ha már úgy van az egész arcát, vagy mi?) Egyébként csokoládébarna szemekkel rendelkezik, ami ugyebár nem jellemző a svédekre, de mivel édesanyja amerikai, így teljesen elfogadható, akárcsak a sötétebb szőke haj is. Legfeltűnőbb külső tulajdonsága a fehérebb bőr, az elragadó pillantás és a flegma, de gyermekdeden ártatlan pofa. Istenkirály pasi nem?

Jellem: Hát, nem. Sunyi, nagyszájú és folyton elégedetlenkedő. Egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy mindig igazat mond, és amit már egyszer kiejtett a száján, azért felelősséget is vállal. Egyszerre gerinces és hamiskártyás. Gyakorta mond féligazságokat, imád a szavakkal játszani, de nem hazudik. Azt még ő sem tartja helyénvalónak. Hogy miért ilyen, azt nem tudni. A legtöbb ember így, ilyen formában ismerte meg, aki kívülről jótét léleknek látszik, de belülről egy igazi dögféreg. Továbbá, szerencsejáték őrült, és rohadt jól csinálja, pókerben nincs ellenfele, az utolsó bőrig mindent lehúz az aktuális partnereiről. (És hogy ezt érdemes e félre érteni? Majd meglátjuk.) A legfőbb kérdés, ami egy hatalmas vörös kérdőjelként villog a fejünk fölött, hogy mégis hogy maradhatott katona, vagy egyáltalán lehetett az. Egyszerű a válasz Nagyjátékos, aki jól nyomja, ezáltal agyafúrt, könnyen átlátja a helyzetet, és a guanóból is palotát varázsol stratégia terén. Pillanatok alatt képes helyes és jó döntéseket hozni, habár nem valami megfontolt ember. Inkább ösztönös cselekszik, javára legyen mondva, hogy sosem ejtették még pofára a megérzéseire.

Élettörténet: Helsingborgban született, de élete jelentős részét Bostonban töltötte. Édesanyja amerikai, apja svéd, egy igazán aranyos módon találkoztak – egymásba szaladtak a repülőtéren. Tini-szerelem volt, aminek lángja hamar elaludt, habár gyümölcse tagadhatatlanul is létezett. Alig volt 17 éves az anyja, mikor Stefan született. Apja, aki nem mellesleg tengerészgyalogos volt, elhagyta őket még 3 éves korában. Nem igazán szenvedett hiányt semmiben, égetnivalón rossz gyerek volt, egy igazi átok. Lopott és csalt, szabályokat hágott át, lógott az iskolából és verekedett. Sem a nevelők, tanárok, pszichológusok, később még a rendőrök sem tudtak vele mit kezdeni, nem hogy szegény, gyenge anyja. (Mármint nem haldoklott vagy ilyesmi, csak nem volt egy izomember típus.) Végül elhatározta magát, hogy ő már csak azért is katona lesz és így került be a SEAL-be. Kiképzői egyszerre utálták és büszkélkedtek vele. Hisz’ tehetséges tanítvány volt, csak éppen pofátlan és úgy viselkedett, mint egy idióta bűnöző. Rossz magatartása ellenére sikeresen vette az akadályokat – vagy egyszerűen úgy gondolták a fejesek, hogy muszáj megszabadítani a világot egy ilyen baromtól. Apjával eddig háromszor találkozott életében, és mind a három alkalom kellemesen végződött számára, barátias csevejjel. Pályafutása alatt egyszer volt Irakban, Afganisztánban és Iránban. És valami piszok nagy mázlinak hála, még mindig él – sokak nagy bánatára.

Hobby: Művészi operett előadásaival idegesíteni másokat. Szerencsejáték- és rágófüggő. Igen, jól olvastad. Rágófüggő.

Foglalkozás: Tengerészgyalogos, törzsőrmester

Extrák: Aktív, egyjátékos karakter. Makame Realé. // Å= Åsbjörn // Volt egy csúnya balesete, még régebben. Nem szeret róla beszélni. // Fél a pókoktól, a mennydörgéstől és villámlástól – rossz emlék kötődik hozzá. // Van egy egész-alakos sárkánytetoválás a hátán, a bal bicepszén pedig három karmolás szerű kivarrás. // Allergiás a tejtermékekre és a csokoládéra. // Faj- és náci gyűlölő.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 17:30:25
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).