Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Erik Lensherr (Magneto)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 28

Külső leírás: Valahol a messzi múltban, talán egy másik időben, egy másik világban, ahol az úr maga a természet. Ahol nincs olyan, hogy enyém, csak mi vagyunk, ahol az ember azt jelenti: egyenlőség. Ahol nem számít ki vagy… Ott, abban a világban, azok a szemek, melyek haragos, gyilkos, örök lángon égő ravasz tűzzel néznek rád, boldogságot sugároznának rád és a legszebb szupernóva fényével mosolyognának a világra. Azon a helyen, homlokát nem gond ráncolná, hanem az idő. Ott, az ajkain nem a keserűség fanyar, megzavarodott mosolya ülne, hanem azé a reményé, azé az örömé, melyet az életben lel meg mindennap. Abban a világban, azon helyen, otthon lenne, nem lenne billog a balkarján, nem érezné a lelkén a számsor ítéletét – nem lenne egyedül, elveszve, hontalan. Szikár testét, melyben fiatalos, kiolthatatlan erő lobog, nem egyenruha, nem megkülönböztető jel fedné, hogy: ’’ Nézzétek, ez vagyok én, Isten a halandók közt’’. Nem, ha ott élne, abban a másik világban, azon a másik helyen, olyan lenne, mint bárki más, s az, aminek született, nem lenne más, mint különleges ajándék, mely talán egy felsőbb célt szolgál, mellyel talán boldoggá tehet másokat. Ha ott élne, ha oda született volna, lehet, hogy megfagyott vonásain nem örök gyűlölet égne, helyes arcán nem az ősgonosz öltene minden egyes kioltott élettel alakot, hanem a béke, az elégedettség. Ott tényleg nem számítana, hogy ki ő, minek született, miben hitt és hisz. Ott, abban a világban, Erik Lensherr nem Magneto lenne. Azon a helyen… Ő nem létezne.

Jellem: Senki sem születik gonosz, romlott erkölccsel, nem igaz? Minden embert a világ, de leginkább a benne élők tesznek azzá, ami. Erik Lensherr nem létezik, talán soha nem is létezett. 1944-ben meghalt, és soha nem támadt fel hamvaiból újra. Mi maradt belőle, a gyermekből, akiből kikényszerítették a soha meg nem szűnő haragot? A legmegátalkodottabb gonosz a földkerekségen. Nincs kegyelem, nincs remény senki számára, aki nem vele, hanem vele van. Tettrekészségével, eszével és kitartásával a legjobb ellenség, akivel valaha is találkozhatsz. A gondolatai tiszták, és egy torz út során próbál békét találni sínylődő, megsebesített lelke számára. Nem számít, kit vagy mit használ fel gonoszan jó céljához, ki él vagy halott, sosem érdekelte más, minthogy azok álljanak az oldalán, azokkal legyen egy oldalon, akik erősek. Persze, ez nem mindig volt így. Mint szabadságra kapó fekete főnixmadár, úgy szárnyalt minden bűnöst felégetve maga körül. Különös kegyetlenséggel használta ki ki-tudja-ki-adta tehetségét. Céltudatosan és mélyről fakadó erővel haladt előre, mint mindig. Minden negatívuma ellenére, Erik elbűvölő ember, megnyerő és egészen jó érzékkel félemlít meg másokat, egy pillanat alatt, egyetlen egy elejtett mondattal, szóval… Mozdulattal. És igen, a céljai, az álma, melyet a múltja festett torzra és ódonra, valójában érthetőek és jók, egy meg nem értett harcos vágya. Senki sem vonhatja kétségbe intelligenciáját, tiszta elméjét és barátságát. Mert bár sokan azt hinnék, képtelen a kötödésre, valójában nemcsak, hogy képes rá, de szüksége is van minderre. De hogy mi is ő? Bűnöző, a világ hőse, soha meg nem alkuvó hatalmas harcos, hadvezér vagy egyszerű terrorista? Nem tudom. Hős. Túlélő. Géniusz.

Élettörténet: Felesleges lenne ott kezdeni, hogy egy szépséges napon született, a Nap rámosolygott, sugarai eggyé váltak vele, s ez a csoda ott él a szőke hajában. Nem, az ő története, Magneto története nem itt kezdődik. Magneto nem Németországban született meg, hanem Auschwitz lágerei között, egy könyörtelen napon. Fiatal volt még, szinte gyerek, mikor a deportálás során a földi pokolba került. Akkor kezdődött minden, mikor a táborba érve elszakították a családjától. Kétségbeesett dühében és fájdalmában, hogy együtt legyen vele, hogy ne váljanak el egymástól, olyan erőnek engedett utat, amiről eddig tudomása sem volt. A vaskapuk meghajlottak akarata előtt, s négy erős katonát vonszolt magával, egyik sem tudta visszafogni őt, olyan hatalmas vonzóerőt generált az tudatával, de leginkább az érzelmeivel. A gond itt talált táptalajt. Egy bizonyos Dr. Schmidt is szemtanúja volt az eseményeknek, s önelégült vigyorral a képén döntötte el Erik sorsát és hogy milyen ember is lesz belőle. Nem sokkal ezután, Herr Doktor behívja őt az irodájába, a kellemes de feszült beszélgetést egy egyszerű kérés követi: Mozgassa meg az asztalon lévő fém pénzérmét. Miután a sokadik próbálkozásra sem sikerül Eriknek, Schmidt úgymond náci módszerekhez folyamodik és behozatja az anyját. Ha Eriknek sikerül megmozdítania az érmét, míg ő elszámol háromig akkor a nő nem hal meg, de ha nem sikerült, nos az ellenkező fog történni. Erik kétségbeesetten próbálkozik, megfeszülten, minden gondolatát belevetve, de ahogy teltek a másodpercek és fogytak a számok, egyre jobban félt. Végül pedig megtörtént az, ami elindította a lejtőn. Dr. Schmidt lelőtte az anyját, s ő első dermedtségében csak némán állt, majd haragjának utat engedve szabadjára engedte félelmetes erejét. Megölte a bent tartózkodó két katonát és minden fémből készült tárgyat meghajlított, összeroppantott, tönkre tett és a levegőbe emelt. Schmidt csak nevetett, büszkén, mint egy torz apakép egy nagyító alatt. Végül odament Erikhez, s győzelme jelül a kezébe nyomta az érmét és megígéri, hogy ezentúl szövetségesek lesznek. Míg a felszabadító oroszok meg nem érkeztek és ki nem került a nyomorból, rengeteg kísérleten és testi-lelki terroron esett át, megélve családja és rokonai elvesztését. A Holocaust túlélőjeként egyetlen a vérrokonságában, egyedül maradt a világban. Telve bosszúvággyal, haraggal és fájdalommal látott neki tervének, hogy megöl mindenkit, aki Schmidttel kapcsolatban áll vagy állt, aki a szövetségese, vagy aki ártott neki… vagy egyszerűen csak ismeri. Aki bűnös, aki vétkezett ellene és a családja ellen.

Hobby: -

Foglalkozás: Magányos bosszúálló

Extrák: Aktív, egyjátékos karakter. Makame Realé. // Képregény karakter: Marvel Comics – X-men. /// Nos, szóval. Erik Lensherr mutáns, tehát különleges képessége is van. Képes irányítása alá vonni minden fém tárgyat, tehát a mágnesességet. Teljesen mindegy, hogy az a mágneses tér természetes vagy mesterséges, mind a kettőt képes manipulálni. Az azonban rejtély, hogy erejét a környezetből vonja ki, ha igen, akkor milyen nagy távolságból képes erre; vagy ő maga is tud mágneses mezőt gerjeszteni. A pláne a dologban, hogy vajon milyen eredetű a képessége? Pszichikai vagy fiziológiai jellegű? Ereje szinte megfoghatatlan és felbecsülhetetlen, bármire képes, ha valamit el akar érni. Ráadásul egyidejűleg képes többfelé koncentrálni az erejét, több mindent manipulálni egyszerre. Képessége elég kifinomult ahhoz, hogy másodpercek alatt összeállítson bármilyen bonyolult szerkezetet. Ereje elég ahhoz, hogy áthatolhatatlan mágneses teret gerjesszen maga körül, ezzel megakadályozva bármilyen ellene irányuló cselekvést. Habár magnetikus erejét rendszerint karmozdulatok kíséretében használja e nélkül is képes bármit megtenni. Ereje elsősorban a mágnesességben rejlik, de emellett úgy tűnik kisebb mértékben bármilyen energia gerjesztésére és irányítására képes, amelyek természetes rokonok a mágnesességgel. A hő, illetve az infravörös sugárzás egyaránt az elektromágneses spektrum részei, akárcsak a látható fény, a rádióhullámok, az ibolyántúli fény, a röntgensugarak- és Erik valamennyit képes használni. Ennek ellenére általában a mágnesességet használja, valószínűleg az erő más formáinak alkalmazása nagyobb erőfeszítést kíván meg tőle. Vannak bizonyos képességei telepatika terén, de azok annyira minimálisak, hogy csak arra elegendők, hogy megakadályozza egy erősebb akarat behatolását az elméjébe. Képességeinek hatásfoka és ereje nagyban függ fizikai állapotától. Ha sérült, akkor nem bírja elviselni a mágneses erő nagyságát és megszakad a kapcsolat.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).