Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Toyama Akio
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Nika0367

Kor: 21

Külső leírás: Hihetetlenül magas, a maga 185 centijével égi meszelőnek tűnik. Genetikájából és fogyókúrájából adódóan nagyon vékony teremtés, ugyanakkor testén jól látszódnak az izmok, melyeket a mindennapi sportolással ért el. Ébenfekete haja gyönyörűen keresztezi nőies arcát, melyen két gyönyörű kékeszöld szem található. Haja majdnem a válláig ér, orra hegyes, ajkai pedig vékonyak. Bőre világos színű. Sokat ad magára és a kinézetére, ha kell, órákat is képes eltölteni a fürdőszobában, csak azért, hogy ápolt legyen, és jól nézzen ki. Szeret ékszereket hordani, bár tény, hogy nem viszi túlzásba. Néha felvesz egy-egy nyakláncot vagy karkötőt, ugyanakkor azokból is igyekszik a férfiasabb fajtákat hordani. Nem szeretné, hogy nőnek nézzék. Ruhából szereti a kényelmes, ám divatosabb fajtákat hordani.

Jellem: Akio az a típusú férfi, aki nem tűri, hogy megmondják neki, hogy mit csináljon, sőt, ő szokott másoknak parancsolgatni. Rideg és érzéketlen, soha nem mosolyog vagy nevet. Az pedig nála, hogy mindenkit lenéz, alap dolognak számít. Ezek ellenére azonban tud ő nagyon érzéki és gyöngéd is lenni, ugyanakkor ezt az oldalát csak azoknak mutatja meg, akiket mélyen a bizalmába fogad. Ezekből az emberekből pedig egy kézen meg tudná számolni, hogy hány van. Nagyon makacs és kitartó, amit a fejébe vesz, attól szinte lehetetlen eltántorítani. Ha valamit vagy valakit meg akar szerezni, semmi nem állhat az útjába, ugyanakkor, ha valamit nem akar, akkor azt nem is fogja megcsinálni. Bár elég kevesen tudják, de tud nagyon perverz is lenni. Csöndes típus, akit fejlett megfigyelő képességgel áldott meg a sors. Nem sokat beszél, ha azonban beszédre kerül a sor, nem fél megmondani másnak a véleményét, függetlenül attól, hogy az a másiknak mennyire fáj. Ritkán törődik mások véleményével, akit azonban megkedvel, ahhoz rendkívül kedves és figyelmes. A szeretteiért bármire képes lenne.

Élettörténet: Akio Japán egyik legbefolyásosabb családjába született. Apja fotós, anyja divattervező. A fiú már kicsi korától kezdve szeretett a fényképezőgép előtt állni, apja pedig ezt kihasználva divatosabbnál divatosabb ruhákba öltöztette őt, majd elkezdte lefényképezni. Mire Akio betöltötte a hetedik életévét, szülei rájöttek, hogy fiúknak páratlan tehettsége van a modellkedéshez, így felfogadtak egy magántanárt a fiú mellé, aki megtanította őt a modellkedés minden csínyjára-bínjára. Bár a tanárnő igyekezett a szülők fejébe vésni, hogy fiúknak nincs sok esélye a modell szakmában, a Toyama házaspár mégis igyekezett fiúkat erre a mesterségre tanítani. Akio soha nem járt iskolába, szülei magántanárokat fogadtak fel mellé. Akio 12 éves volt, mikor apja közreműködésével felvették az első fényképsorozatát. A vad kölyök azonban nem tetszett a stúdió főnökének, így végül nem adták ki a képeket, Akio helyett pedig más került a címlapra. Akio, hogy megmutassa tehetségét, 14 évesen saját maga ment el Japán egyik leghíresebb fotóstúdiójába, ahol, bár először nem akarták felvenni a következő magazinhoz, végül mégis úgy döntöttek, hogy adnak a fiúnak egy esélyt. Innentől kezdve pedig nem volt megállás. Őszi, téli, tavaszi magazinok címlapjára került, interjút készítettek vele, sőt, anyja saját készítésű ruhakollekcióját is vele mutatták be először. Akio kezdetben igyekezett illedelmes és vissza fogott lenni, ugyanakkor a sok nagyképű és büszke „modell” között ő is akaratlanul olyanná vált, mint ők. De, persze ehhez az is nagyban hozzájárult, hogy ebben a szakmában nincsen helye gyöngédségnek. 16 éves volt, mikor, akkori menedzserével összejött. Ebben a kapcsolatban döbbent rá, hogy ő a fiúkat szereti. Nagyon sokáig emészette magát ezen, nem merte elmondani ezt a szüleinek, félt, hogy kitagadják. 17 évesen végül csak elmondta nekik a nagy hírt, melyre szülei semlegesen reagáltak. Akio ekkor döbbent rá, hogy szüleit valójában nem is érdekli, hogy ő vele mi van. Hisz őket csak a pénz érdekelte. A fiú, mihelyst betöltötte a 18-ik életévét, kutyájával, Franco-val egy új házba költözött, távol a szüleitől. Bár szüleivel még a mai napig tartja a kapcsolatot, mégsem szereti őket, semleges velük a viszonya. Egyetlen egy igaz barátja van, akiért bármit megtenne: Franco, a kutyája. A szülei által okozott seb miatt azonban nem hagyta félbe a modellkedést. A mai napig modellkedik és ő lett Japánban az egyik leghíresebb férfi modell.

Hobby: futás, úszás, olvasás, pihenés, játék a kutyával

Foglalkozás: modell

Extrák: Franco egy fajtiszta Leonbergi kutya, akit a gyerekkori szomszéd fiúról nevezett el. Bár Akio szerelmes volt a srácba, az nem értékelte a közeledését. || Gyakran megfordulnak utána a lányok, mivel a legtöbb lány rajong érte. || Az emberek nem tudják, hogy meleg. || Kutyája, Franco 11 éves, így elég gyakoriak nála a betegségek. Kutyáját azért kapta a szüleitől, mert nekik nem volt idejük a fiúval foglalkozni.|| Fél attól, hogy elveszíti Franco-t.|| Franco sokat segített Akio-nak az edzésekben, régen sokat futottak együtt, sőt, volt, hogy a kutya bátorította őt, hogy ne adja fel, küzdjön tovább.|| Csak a kutyája mellett lehet látni őszintén és boldogan mosolyogni. || Szigorú diétát folytat, édességet és szénhidrátot egyáltalán nem is visz be a szervezetébe. || Skorpió a horoszkópja. || Seme típus, nincs ellenére a keményebb együttlét sem. Szereti, ha partnere megmutatja „vadabb” oldalát. || A legtöbb kapcsolata csak a szexről szólt, semmi másról. || A japánon kívül tud még németül, franciául és olaszul is beszélni.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).