Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mitsuki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 16

Külső leírás: Végtelenül nőies vonásokkal rendelkezik. A nők az ilyenekre mondják, hogy "cuki". Bájos arcát hosszúra hagyott tincsei kócosan ölelik körbe. Szemei hatalmas obszidiánok, melyeket sűrű fekete pillák öveznek. Aranyos arcához meglehetősen alacsony termet tartozik, hiszen alig 157cm. Teste nem izmos, sokkal inkább csontos, s alaposan meglátszik rajta az éhezés.

Jellem: Törékeny lelkileg, s az életen át tartó lelki terror alaposan meggyötörte. Nem ismeri a szeretet, vagy a gyengédség szó jelentését. Tudja jól, hogy semmi nincs ingyen az életben. Kora ellenére kissé naiv, gyermekien ártatlan, és eléggé félénk. Halk szavú, és csak ritkán beszél, főleg akkor, ha engedélyt kap rá. Érzelmileg egyetlen dologhoz kötődik, ami egy kicsike rongyból csomózott figura, hiszen csak vele tudott "beszélgetni". Magát értéktelen tárgynak tekinti, hiszen ezt nevelték belé.

Élettörténet: Nem várt gyerek volt. A szülei sohasem szerették. Míg ők dőzsöltek, addig a kis Mitsuki csak a kukából szedhetett ki néha maradékot, de azt is csak felügyelet mellett, hetente egyszer. Ez a mai napig így van. A szüleinek hatalmas adóssága volt. Az egyik hitelezőnek megtetszett az akkor tizenkét éves fiú, és a részlet fejébe őt kérte egy éjszakára. Megkapta. A szülei ekkor jöttek rá, hogy talán még sem teljesen haszontalan a gyerek. Azóta is rendszeresen eladják őt. A Mitsuki nevet az egyik kuncsaftja ragasztotta rá, már csak ő emlékszik az eredeti nevére. Iskolába ne járhatott, írni, olvasni, számolni nem tud. Egyetlen szórakozása a rajzolás volt, mert a rajzait, és a gondolatait nem veheti el tőle senki.

Hobby: Rajzolás

Foglalkozás: Prostituált

Extrák: A kisállatát Zidu-nak nevezte el. A szülei végleg el akarják adni, de még nem találtak olyan embert, aki kifizetné a csillagászati összeget.

Képinfo: Nem saját mű, csak szemléltetési célzatoz szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).