Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Gordon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kyuubi Kitsune

Kor: 54

Külső leírás: Haja selymes barna korona. Már ha nem vágná le folyamatosan miniméter vastagságra. Arcán állvonalát követő vékonyra szedet szőrzet egy körszakállá egyesül mely vékony kacérkodó mosolyú száját hangsúlyozza. De arcának éke a tekintete mely áthatóan pillant mint élőre mint holtra, a lénye legmélyebb bugyrából érzi akire csak ránéz, itt nincs tovább. Alkata nem szembetűnő ha akarja inkább hasonlít a vén anyókához aki a világvégét kárárja, görnyedt hatalmas keze elvész ruhájában ahogy egész alakja, de van amikor harcos testőrként mutatja magát. Teste jó felépítésű büszke rá, hogy ilyené formálták gyermekévei. Ruházata foglalkozási ártalomból adódóan hatalmas skálán mozog nem is lehet igazán jellemezni mikben láthatja az ember, mert szinte majdnem minden megfordult már a testén.

Jellem: Ködös talány. Ez akarna lenni és az is mert aki szembekerül vele inkább egy bohókás nagyapát lát aki földöntúli meséivel édesgeti unokáit, hogy reméljenek és higgyenek a jobban. Egy merő önzés egy kanálnyi birtoklásívágy és egy csipet önimádat és ezzel ki is van merítve igazi énének legbelsőbb tulajdonságai.

Élettörténet: Családja generációk óta cirkuszban dolgozik ott is minden téren vannak felmenői. Számára az okult tudomány volt mely felkeltette az érdeklődését, a múlt a jelen és a jövő talánya az, hogy sose lehet elég biztos az ember abban, hogy mi a valós és mi nem. Már gyermekként kapcsolata volt a nem e világi dolgokkal és nagyanyja tanította ki a mágiát használók mesterségére. Munkája a cirkuszban jóslásban merül ki, de szívesen varázsolt életre dolgokat, hogy megkönnyítse a mindennapjait. Jelenleg is dolgozik saját háza-táján. Ennek oka mert egy kuncsaftjával viszont kezdet akinek a volt élettársa ezt nem nézte jó-szívvel és megölte, de ellene szóló bizonyíték híjában ő lett előállítva. Később bizonyíték hiányában lezárták az esettet, de mivel nagy hírt kavart ezért nem szívesen mentek az emberek a társulathoz, a nézők vissza szerzése érdekében elküldték. Később feloszlót a csőd miatt. Sok évnek kellet eltelnie mire megtalálta a helyét, ez idő alatt több munkája volt mint égen a csillag. Noha csak 25 éves volt mikor új életet kellet teremtenie megbirkózott vele többé kevésbé. Minden jöttment állást elvállalt, koldult, lopott. Ami épp kellet az életbemaradásáért. Egy hídépítésén dolgozott mikor leeset egy állványról olyan öt métert nagy baja nem lett de lába eltört, mivel nem voltak iratai ezért az orvosok nem láthatták el a sérülését, azóta biceg. Olyan harmincéves lehetett mikor egy árokparton ülve azon merengett minek ez az egész, minek kell neki élnie? Akkor találkozott valakivel akinek a szavai új erőt adtak belé és kinőtt a mocsokból ahova saját magát taszította. Onnantól azért dolgozott, hogy ne kelljen így élnie. Lett egy háza munkájában sikeresnek mondható jól fizető kuncsaftjai akadnak.

Hobby: éneklés, varrás

Foglalkozás: jós

Extrák: Dohányzik, alkalmanként iszik. Sose zavarték a szellemek, segít nekik elmenni. De a démonokat mindennél jobban kerüli. Egyszer összetűzésbe keveredett egyel.

Képinfo: Nem az én munkám csak ilusztráció (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).