Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aiden Shelishynes
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 21 emberi év

Külső leírás: Hullámos hófehér haja, tökéletesen illik jég-kéken szikrázó szemeihez, melyeket már már világító világoskék kacskaringós motívumok kereteznek, ugyanezzel a különleges színnel álla alatt is minták húzódnak, míg egy másik sötétebb árnyalattal szemén keresztül, bőrén egy vastagabb sás húzódik. Utóbbi csupán festék, de a különleges minták nem csak arcán de mellkasán és karjain is állandó jelleggel jelen vannak, akár a földieknél a tetoválás, ahhoz hasonlít a leginkább, csak, hogy ők ezzel születnek, ezekkel a különös bélyegekkel. Bőre enyhén napbarnította, bár régen világosabb volt, mióta a Föld nevű bolygón él, azóta kicsit sötétedett testfelszíne. Magas termetű 190 cm, szálkás izomzatú, erősen kidolgozott testalkatú, igazán impozáns látvány a nők számára. Arcán mindig mogorva kifejezés kap helyet, ennek több oka is van. Ruházatát többféleképpen lehet jellemezni, de összességében az egyszerű darabokat kedveli. Fajára jellemzően fekete vagy fehér ruhákat hord, kiegészítésnek mindig a kék valamely árnyalatában pompázó kiegészítővel, vagy ruhadarabbal. Ruháin soha nincsenek mintázatok, ezzel pedig kissé egyhangú benyomást kelthet az emberekben, de mikor az ember jobban szemügyre veszi, rájön, hogy rajta nem az öltözködése a különleges. Egyetlen egy dolog, ami mindig megtalálható rajta, a fekete bakancsa, kissé hűvösebb területen élnek így nem kell a melegtől tartania, ennek fényében bármikor hordhatja.

Jellem: Csöndes, magának való és mogorva. Talán ezek jellemzik őt leginkább. Sajnos nem ezek a legjobb tulajdonságok annak, aki apja örökébe kell hogy lépjen a földi kolónia vezetőjeként. Ezzel ő is teljesen tisztában van, de nem foglalkozik vele. Reménykedik, hogy hosszú életüknek hála apja még sokáig az élen marad és így mentesülhet kötelességei alól. Nem akar ő senkit se irányítani, s megmondani másnak, hogy mit tegyen, ezzel szemben azt se szereti, ha neki parancsolgatnak, egyedül apjától tűri el, de neki se engedelmeskedik vakon. Mindig átgondolja az utasítást, nem egy gépezet, ami csak cselekszik. Megvizsgál mindent, összegzi a lehetőségeket, mérlegeli melyik lenne a legjobb választás és mindig levonja a megfelelő következtetést és ennek fényében teszi, amit tesz. Sokaknak nem egyértelműek a döntései, de, ha nagyon a dolgok mélyére ásunk rájöhetünk, hogy ő egy amolyan titkolt zseni. Nem néz ki annak és sokan nem is gondolják róla, mert ezt jól leplezi. Nem akarja, hogy ezzel a tulajdonságával magára vonja a figyelmet és érdeklődjenek iránta. Szeret megbújni az árnyékban, bár ezt faji mivoltából elég nehézkesen tehetné meg, inkább amolyan átvitt értelembe bújik meg ott. Mogorvasága legfőképpen abból ered, hogy megunta, hogy megfertőzte már őket is az ember hazug természete és galádsága, a régi tisztességes világuk elkezdett feketedni és ő nem akar áldozatul esni. Inkább előrelátóan cselekszik és elszigeteli magát mindenkitől elkerülve az esetleges lelki sérüléseket. Nem akar ő rosszat senkinek, ha megbánt valakit, vagy ha kegyetlenül őszinte valakivel azt valami indokkal teszi, valami olyan indokkal, ami egy nagy összefüggés részét képezi.

Élettörténet: Nem emlékszik már tisztán otthonukra, csupán víziókban dereng fel neki szülőföldje. Emberi években számolva 10éve zuhant a Földre anyahajójuk, mellyel elhagyták pusztulófélben lévő bolygójukat, melyet egy ismeretlen vírus megtámadt és elkezdte bekebelezni. Négy hajó indult útnak különböző irányokba, békés szándékokkal egy szebb jövő érdekében. Nem erőszakos lények. Az emberek érkezésükkor elfogták őket és kísérleteztek rajtuk, de mivel készségesek voltak, ezek a folyamatok 3 év alatt lezajlottak. A társadalmuk vezetőit mentesítették a kísérletek alól, őket kikérdezték, hogy választ kapjanak kérdéseikre. A kormány meggyőződése volt, hogy ártalmatlanok, persze nem bíznak meg bennük száz százalékosan. Egy elkülönített területet hoztak számukra létre fegyveres őrizettel, amit nem hagyhatnak el. Egy kisebb város mellett kap helyet a terület. Ezt nevezik Kolóniának, míg a faj tagjait az emberek Fényjáróknak kezdték el szólítani, bár ők maguk Shelis-nek, az az, az ő nyelvükön Fénynek szólítják. A kis Aiden a vezető fia, így ő minden kísérlet alól mentesült, bár akkor emberi években számolva 11 éves volt, nem értette miért érdemel megkülönböztetést, amit már az elejétől fogva szívből gyűlölt, mert sose szerette, hogy felsőbbrendűnek tartják. 16éves volt földi évek szerint, mikor elindult a egy program az emberek és a Fényjárók békéjét szimbolizálva. Elindítottak egy vegyes osztályt az ottani gimnáziumban 12 ember, 12 fényjáró diák. Meglepően jól működött az egymás melletti élet. Érdeklődők voltak az emberek és befogadók, amit Aiden meglepőnek talált. Sose barátkozott, ő volt a magányos farkas, akitől mindenki tartott, mert tudták, hogy neki a legnagyobb ereje a jelenlegi földön tartózkodók közül. Miután vége lett a giminek, visszatért megszokott életéhez a Kolóniába egészen 20. földi születésnapjáig, mikor kiemelték onnan, mint régi program tag és egy kicsivel távolabbi városban kapott házat és beíratták az ottani egyetemre. Ő az egyetlen jelenleg ,,szabadon,, élő Fényjáró. Ez annyit tesz, hogy amíg nem használja az erejét emberek ellen és nem tesz gyanús lépéseket, addig azt tesz, amit akar. Pénzt kap a titkosszolgálattól, ami az ügyükkel foglalkozik és bármi extra kérése van teljesítik.

Hobby: edzés, sütkérezés a napfényben, olvasgatás, tanulás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Családneve ősi nyelvükön Fényjárót jelent***Jogot tanul az egyetemen, választhatott és azért ezt választotta, mivel az új világrendben majd képviselni akarja fajtársait*** Különleges képességük a fény manipulálása, bár a Földre érkezve sokan közülük elvesztették ezt a képességüket, másoknál csak gyengült, de Aiden a 100%-os erejét képes használni, ami mindenki számára rejtély.*** Az állatok szeretnek a Fényjárók közelében tartózkodni*** Bőrét fedő jelek világítanak a sötétben ha úgy akarja, ez védelmi funkció náluk a sötétség ellen*** Nem szereti az éjszakát*** Vonzzák magukhoz a fényt*** Ritkán fáznak*** Hagyományosan feketét viselnek a férfiak és a harcosok, a nők fehéret, míg a szellemi munkát végző férfiak is*** Mikor a Földre kerültek a fiatalok öregedési üteme alkalmazkodott az itteniéhez*** Aiden valójában 61éves és az öregedési üteme 10éve indult meg gyorsabban ezért mikor idekerült 10 éves forma kisfiú hamarabb elérte felnőtt formát, mint az náluk megszokott, ezért náluk ő számít a legfiatalabb felnőttnek.*** Nálunk mindenkinek fehér haja van, tetoválásaik és szemük színe mindig majdnem megegyező, ez a szín egyénenként eltér.

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 26.

Módosítva: 2015. 06. 25. 12:29:06
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).