Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Emilia Meadows
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 35 éves

Külső leírás: Ragyogó, életvidám jelenség. 168 cm-es magasságával már a női középmezőny élbolyát gazdagítja, de szerencsére még az a kategória aki nyugodt szívvel húzhat a lábára egy szép kis körömcipőt. Vékony alkatú, karcsú és törékeny és érzékien nőies teremtés szép gömbölyű idomokkal. Bőre porcelánszínű, szeplőtlen, de sápadtnak a legkevésbé sem mondható, élénk és hamvas. Már ránézésre beleborzong az ember finom tapintásába. Arca szív alakú, lágy vonásokkal gazdagított, s mértani pontossággal berendezett. Orra szabályos, egyenes, gyönyörű ajkaival együtt szoborszerűen tökéletes elegyet alkot. Arcának és ajkának lágy, barackos színben játszó árnyalatai tökéletesen összhangban vannak gyönyörű göndörkés vörös hajával, ami immár majdnem a válláig ér, lágy keretbe foglalva bájos arcát. Hatalmas élénkzöld, macskásan ívelt szemei szinte kiragyognak ebből a tökéletes összhangot árasztó képből, még pikánsabbá téve amúgy sem hétköznapi kinézetét. Gyakran emeli ki őket szempillaspirállal és egy kis, vagy egy kicsivel több szemhéjfestékkel amikhez általában pasztellszínű rúzst választ. Nem hord sem testékszert, sem eldugott kis tetoválást, de utóbbin már nagyon régóta gondolkodik, bár még bizonytalan a helyét illetően. Stílusába az elegáns és a könnyed, laza, finom dolgok ötvöződnek, imádja a világos, lágy esésű, vékony ruhadarabokat. Igyekszik mindig csinosan öltözködni, még otthon is. Ügyel kinézetének minden apró darabkájára, s a köztük lévő összhangra. Szép, elegáns színű köröm és lágy esésű frizuravariációk sokaságával dobja fel mindennapi kinézetét, ha teheti.

Jellem: Kedves és jó humorú, talán ez a két dolog jellemzi leginkább. Empátiája, segítőkészsége és toleranciája már kiskorában a segítségnyújtás felé sodorták... eleinte szuperhős szeretett volna lenni, de aztán rájött, hogy még annál is többet segíthet más területeken. Humorérzéke pedig már számtalanszor húzta ki nehéz helyzetekből, így több esetben a betegsége kapcsán felmerülő "cikisebb" pillanatokból. Szeret viccet csinálni problémáiból, bár komolyan veszi őket, de nem szándékozik keseregni rajtuk. Könnyen barátkozik, szinte nincs olyan ember a földön, akivel idővel nem tud egy hullámhosszra kerülni. Épp ezért sok barátja van, sokan kedvelik, s ez a szeretet, ami körüllengi rengeteg erőt adott neki tragédiái közepette. Nem fukarkodik, ha valaki napját feldobhatja egy kedves mosollyal, vagy néhány kedves szóval. Viszont a sok barát között kevés olyan van, akivel mélyebb a kapcsolata, s még velük sem hajlandó mindent megosztani. Legbelső félelmeivel, kételyeivel és aggályaival általában egyedül néz szembe, nehezen fogad el segítséget, ha egyáltalán elfogad. A vőlegényével és testével történtek után elzárkózott mindenféle szexuális jellegű kapcsolattól. Nagyon szégyelli a testét, a műtét óta nem érzi magát igazi nőnek, sem teljes embernek. Nem szívesen enged közel magához senkit, főleg nem olyat, aki iránt a barátságon túl is képes lenne érzelmeket táplálni. Persze ezeket az embereket nem száműzi életéből, csak a távolságtartás mellett elég rendesen a "barát" skatulyába préseli őket, annyira, hogy egyértelműen érezzék azt. Imádja a gyerekeket, rajong értük, egy pillanat alatt le tudják venni a lábáról. Jól és magabiztosan bánik velük, emellett igyekszik rengeteg gyermekirodalmat olvasni, és aktuális rajzfilmeket nézni... nem csak a kicsik miatt. Olykor képes kissé belustulni, és a határidőkkel sem ápol túl békés viszonyt, hajlamos mindent mindig az utolsó pillanatra hagyni.

Élettörténet: Életét sorozatos tragédiák és az ezt követő munkába temetkezések alakították és kísérték, talán épp ezért vált mostanra remek szakemberré. Alig, hogy végzett az egyetemen és munkába állt, a szüleit és húgát halálos autóbaleset érte. Ezzel elveszítette mindenkiét, viszont a biztosításból, beindíthatta karrierjét, s finanszírozhatta további tanulmányait, bár ez cseppet sem boldogította. Mégis eldöntötte, hogy nem adhatja fel, úgy gondolja, ha valakinek gyógypedagógusként mozgássérült gyermekek életének minőségében sikerül javulást elérnie, akkor már érdemes tovább küzdenie. Szép nőként pedig természetesen sokan szemet vetettek rá, de a jól nevelt, visszafogott, bohókás lány kétszer is meggondolta, hogy kivel áll szóba. Akivel pedig szóba elegyedet... nos a legtöbbször lemorzsolódott. A túlzott pörgés, munka hajszolása, és munkabeli céljai miatt sokszor éreztették vele, hogy nem könnyű eset. Fél napokat kitevő elfoglaltságai ellenére azonban mindig is családra vágyott, gyermekekre. Ez a vágy már-már teljesülni látszott, mikor 31 évesen, háromévi "udvarlás" után akkori barátja, Charles megkérte a kezét, ám az álom szertefoszlott, mikor pár hónapon belül emlőrákot diagnosztizáltak nála a bal mellén. Kemoterápiák és sugárkezelések hosszú sora következett, melyek szinte tönkretették szervezetét. Közben a kiújulás veszélye miatt, s megelőzés céljából mindkét melléről eltávolították műtéti úton a mellbimbókat, csak két nagy, ronda forradás jelzi helyüket. Maga sem tudja hogyan, de túlélte a megpróbáltatásokat, még úgy is, hogy Charles időközben lemorzsolódott. A halálfélelem, a reménytelenség és a csalódottság érzését azonban mélyre űzte szívében, s helyüket átvette valami egészen más, hiszen ismételten megtapasztalta, hogy milyen erős tud leni, s bármilyen iszonyatosan mély gödörből ki tud kepesztetni. Haja hamarosan újra nőni kezdett, a gyógyulás stádiumába lépett. Kivirult. Azóta négy év telt el, s a rákbetegeket öt év elteltével nyilvánítják hivatalosan gyógyultnak, ennek ellenére mára már biztos a dolgában. Rendszeresen jár vissza kontrollra, de nem viszi túlzásba a dolgot, hiszen biztos benne, hogy már meggyógyult.

Hobby: festés, olvasás, biciklizés, kirándulás

Foglalkozás: szomatopedagógus, mozgásterapeuta

Extrák: Imádja élvezni az életet, sajnos ezt képes olykor túlzásba vinni (extrém sportok, egész napos gumicukorevés, nyaralás gyanánt fog egy hátizsákot és nekiindul a messzeségnek) bár hála kevés szabadidejének, nincs sok ideje rosszalkodni (εïз) Imádja a zenét, főleg a klasszikus rockot, kocsijában szinte mindig Motörhead, ACDC, G&R, Deep Purple, vagy Nirvana szól... persze csak ha egyedül van (εïз) Egy picike kis lakásban lakik, de munkájához, mivel egyéni vállalkozásban is dolgozik, több helyen bérel termeket, ahol más pedagógusokat is foglalkoztat (εïз) Rajong a vízpartokért, jó úszó és a napozás is kedvére való... na meg ott jókat lehet festegetni is (εïз) Nem iszik, nem dohányzik és nem használ semmi egyéb szert sem, bár olykor elgondolkodik rajta, hogy ideje lenne kipróbálnia valami kis különlegeset (εïз) Van egy macskája, rajta éli ki szeretetéhségét, a neve Gin és egy krémszínű skót lógófülű (εïз) Barátai és munkatársai általában egyszerűen csak Em-nek becézik.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 18.

Módosítva: 2015. 06. 17. 13:17:13
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).