Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Chloe Elmer
Kategória: Hentai
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 23 éves

Külső leírás: Középmagas, karcsú, nőies teremtés, bár 162 cm-es magasságával viszonylag magasnak számít Japánban. Bőre fehér és hibátlan, akár egy porcelánbabának, amihez gyönyörű, nagy kék szemei vannak. Ajkai formásak, s bár nem gyakran használ erős sminket, a hétköznapokban is előszeretettel használj élénk rúzsokat, hogy kiemelje őket. Hajszíne eredendően középbarna, de már 16 éves kora óta platinaszőkére festi. Kedveli az elegáns ruhákat, a fehér és áttetsző anyagokat, általában mindig szoknyát visel. Tanárnőként azért természetesen igyekszik mindig megfelelően öltözködni. Imádja a magassarkú cipőket, munkába szinte mindig azt hord.

Jellem: Kedves, barátságos, megértő és kissé naiv lélek, bár az élet már megtanította egy-két dologra. A hivatása számára mindennél fontosabb, szinte csak a munkájának él. Szereti amit csinál, és akarja szerettetni mindenkivel, így olykor képes túlzásokba esni. Pályakezdő ugyan, de cseppet sem mondható szendének, bizonytalannak, vagy engedékenynek, nem nehéz nála jó jegyet kapni, de rosszat se... nem díjazza a lustaságot, ellenben a kreativitással. Szereti, ha diákjai önálló véleménnyel bírnak, nem szükséges, hogy ez egyezzen az övével. Nagyon fontosnak tartja az empátiát és az elfogadást, az őszinteséget még a legkeményebb helyzetekben is értékeli. A magánéletben kissé zárkózott, idegenként kevés barátja van. Sokszor magányos, így nagyra értékeli a jó társaságot. Jó humorérzékkel áldotta meg az ég, sokszor humorral vezeti le a feszültséget.

Élettörténet: Az egyesült államokban született Illinois államban, a "szelek városában", Chicagoban. Még csupán nyolc éves volt, mikor édesanyja elhagyta őt és apukáját. Mérnökként dolgozó édesapját cége ezután Japánba küldte, így került ő maga is oda. hamar elsajátította a nyelvet, bár az iskolában kissé mindig kirekesztették "mássága" miatt. Ennek ellenére szerzett pár barátot, és hamar megtanult beilleszkedni. Ebből fakadó tapasztalatai és az irodalom szeretete terelte a tanári pálya felé. Jelenleg kezdő helyettesítő tanárként dolgozik egy helyi középiskolában, mellékállásban pedig cikkeket ír egy helyi újságnak. Dolgozik egy saját regényen is, de a sok munka miatt nemigen halad vele. Már külön él az apjától, albérletét nemrég sikerült egy kis egyszobás lakásra cserélni. Elég kezdetleges állapotok uralkodnak otthonában, még nemigen tudta berendezni a kis lakot, a festés is várat magára.

Hobby: olvasás, írás, rajzolás, túrázás

Foglalkozás: irodalomtanár

Extrák: ● Imádja a természetet, imád elszabadulni a nagyvárosból, olyankor szívesen kirándul vagy úszik ● Nagyon szereti az amerikai drámákat, Miller és Albee művei a kedvencei ● Rajong a japán haiku-kért ● Szereti a rockzenét, olykor el-el csábul egy-egy koncertre ● Rajong a kisállatokért és a babákért ● Cukorbeteg, de nem veri nagy dobra (1-es típus) ● Egyre nehezebben viseli a magányt, főleg éjszakánként, így nehezen és keveset alszik ● Van egy tetoválás az oldalán, egyből a melle alatt: egy szépen kidolgozott álomfogó ●

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 18.

Módosítva: 2015. 06. 16. 15:56:51
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).