Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Francis Vianney
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Francis

Kor: 17

Külső leírás: Szőke, művészien rendezetlen haja, álláig érve keretezi finom vonású arcát. Fürkésző szemei élénk zöldek, melyek alatt vékony, fekete árnyék húzódik. Bőre sápadt, vonásai nemesek. Keskeny, egyenes orr, penge vékony ajkak. Francis magas és a neméhez képest talán egy kicsit túl karcsú is. Alakját tökéletesen kiemelik méregdrága, a legfinomabb anyagokból készült méretére szabott ruhái. Saját szabója van gyerekkora óta, kinek munkájával tökéletesen meg van elégedve. Máshoz nem is fordulna, ha egy új öltözékre lenne szüksége. A divatot nem követi, hanem sajátját teremti meg. Öltönyön kívül, mást nem is látni rajta. Kedvencei a fodros nyakselymek, csipkés kézelők és magas gallérú ingek. Általában selyem vagy bőrkesztyűt hord, de ezekhez nem mindig ragaszkodik. Az élénk színeket szereti, legyen az: arany, piros, királykék vagy lila. Egyszínű ruhát, melyen nincs díszes szegély, cikornya nem visel.

Jellem: Francis, a látszattal ellentétben nem arrogáns vagy felszínes. Kifinomult ízlése van, megbecsüli a hagyományos értékeket és igyekszik segíteni a rászorulókon. Ennek érdekében pazar bálokat tart, fényűző kastélyában és a bevétel jelentős részét árvák javára fordítja. Szívéhez különösen közel állnak a szülőtlen kisgyereket. Sokukat kastélyába fogad és sajátjaiként bánik velük. Az igazságtalanságra és gonoszságra roppant kényes. Ezeket igyekszik felszámolni környezetében. Ruháit a legnagyobb gonddal kezeli. Kastélyában egész szobákat áldoz rájuk. Több ruhája van, mint az év napjainak száma. Alapvető jellemvonásai: jószívű és kedves.

Élettörténet: Francis Vianney egy ősi grófi családból származik. Hatalmas vagyont örökölt elhunyt apjától, aki a fiú tízedik születésnapján, rejtélyes körülmények között halt meg. Francis biztos benne, hogy a férfi rosszakarói végeztek vele és a mai napig keresi a gyilkosokat. Életét kora ifjúságától a bálok, etikett és vívás töltötte ki. Tökéletes kardvívó, még nem akadt, aki legyőzte volna. Külön, nagybecsű gyűjteménye van az említett fegyverből. Iskolába sosem járt, otthon taníttatták, aztán rászokott arra, hogy magát képezze. Rengeteget olvas és könyveket, verseket ír. Számos árvaházat nyitott, rászoruló gyermekek számára. Kastélyában is sokukat befogadta. A lehető legjobb színvonalat biztosítja számukra. Jelenleg édesanyjával él a családi birtokon.

Hobby: regény, vers írás, játék a kisgyerekekkel, lovaglás, úszás, vívás, festés, ruhák

Foglalkozás: nincs

Extrák: Francis nagyon vonzódik a szép porcelán babákhoz. Meg is nyitott már egy ilyen tárgyakat készítő gyárat és továbbiak létesítését tervezi Európában. Apja halálakor, tíz évesen nem tudta feldolgozni a borzalmas traumát ezért másfél évre a család személyes elmegyógyintézetébe került. Néha még ma is szed gyógyszereket és, ha felidegesítik, vérezni kezd az orra.

Képinfo: A képet nem én készítettem. imgbuddy.com-ról szereztem (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 31.

Módosítva: 2015. 05. 31. 22:49:42
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).